آسیاتک آخر حجم دزدیه . من قبلا" داشتم بدون دانلود و فقط با وب گردی ماهی 5-6 گیگ مصرف میکرد .نقل قول:
Printable View
آسیاتک آخر حجم دزدیه . من قبلا" داشتم بدون دانلود و فقط با وب گردی ماهی 5-6 گیگ مصرف میکرد .نقل قول:
خوش بحالت که ماهی 5 6 من روزی 1 گیگ شدهنقل قول:
سلام دوستان
پسر عمم میخواد adsl نامحدود بگیره نمیدونی از چ شرکتی بگیره بنظرتون کدومش از هممه بهتره ؟
خونشون خیابان مسلم ابن عقیل
با تشکر
مال ما که بالاتر از 40 کیلو بایت نمیرفت... شاید حداقل توو مرکز ما خوب نبوده... حدود 2 3 هفته پیش ما کانکت میشدم سرا تا سر تایم اوت بود... دیگه بعدش کانکت نشدم... دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ماتریکس داشت اولاش راضی بود اما اخیرا میخواست تغییر شرکت بده... اما مثل اینکه موفق نشد و ماتریکس مونده... کلا سیستمش هم قاطی داره و روزانه دانلود میکنه و از حجمش کم نمیکنه...:n02:نقل قول:
اگه اهل گیم نیست و برای پینگ مهم نیست فقط مخابرات .نقل قول:
آقا آرش(arashsard) من یه چند تا سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدید.
من مرکز فیاض بخش هستم و فعلا از مخابرات سرویس میگیرم که اوضاعش خیلی داغونه حالا میخواستم از همیارنت سرویس بگیرم.
میشه بگید:
1-کدوم سرویس رو انتخاب کردید(256-512-...) و الان سرعت دانلود واقعیتون چقدره؟
2- ساعت شبانه از کی تا کی هست و سرعت دانلود چقدره؟
3- به ازای هرگیگ اضافه چقدر باید پرداخت کنید؟
ممنون
بله منم مرکز فیاض بخش هستم...من سرویس 256 دارم ... سرعت روزانه و شبانه هر دو 230 تا 240 کیلو هستش... البته من زیاد دانلود شبانه نداشتم تا الان.... چون متاسفناه هاردم پر شده و قیمت سخت افزار کامپیوتر هم شده پول خون اما چند شبی که دانلود داشتم مثل روزانه بود... شاید اگه زیاد دانلود شبانه داشته باشین محدود کنن... ساعت شبانه هم از 2 تا 7 صبح هستش و نیازی به تغییر یوزر نیم پسورد نیستش... هر گیگ اضافه هم 5500 تمن هستش... سوال دیگه داشته باشید در خدمتم.. اینم لیست تعرقه ها...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا شما زمانی که تست میکردین وی * ان تون از مسیر خاصی واسه همیار رد میشده که با مسیر ماتریکس فرق داشته. احتمالا با وی*ان دیگه ای تست میکردین یا نوع کانکشن رو تغییر میدادین حل میشده. ضمنا اگه دوستتون راست بگن هم که خدا رو شکر یک شرکت درست هم هست که به جای کم کردن حجم اضافه میکنه!! به هر حال این مورد رو من که ندیدم و امیدوارم شما هم سرویس خوبی از همیار بگیری و یه روز بد همیار رو اینجا نگی که دیگه باید یه خط مستقیم از فیبر جهانی بگیری احیانا بعد از بد کردن همه شرکت های داخل :n09:نقل قول:
خیلی شاید واستون جالب باشه سرگذشت منو توو این زمانی که نت داشتم بدونید... تمام شرکتای شیراز رو دور زدم... الان میگم هر کدومو به چه دلیلی ول کردم.... سال 85 بود تازه از دایال آپ میخواستم بیام adsl بگیرم... اون زمان کارت های البرز میگرفتم... تصمیم گرفتم بیام adsl بگیرم... اون زمان شاتل شاخ شرکتا بود و از هر کی adsl داشت میپرسیدی میگفت شاتل دارم... آقا ما رفتیم 128 شاتل گرفتیم... تازه از دایال آپ اومده بود adsl چه حالی میداد... با خودم میگفتم چقدر سرعتم زیاده :n02: حدود 2 سالی گذشت دیگه احساس میکردم
نسبت به دوستام سرعتم کمه... محدودیت های شبانه... تصمیم گرفتم شاتل رو ول کنم و اومدم آوا مهر... اون زمان نماینده آسیاتک بود... دیدم وای چقدر سرعتش از شاتل بهتره و خدایی اون زمان آسیاتک یلی بود واسه خودش... سرعت روزانه و شبانه عالی... اما یهو نمیدنم چی شد خر کلمو گاز گرفت تصمیم گرفتم برم صبانت... واقعا الان که بهش فکر میکنم چرا همچین کاری کردم... آقا رفتیم کاوش رایانه نماینده صبانت... بزرگترین اشتباه اینترنتیم.... چشتون روز بد نبینه... یک دزدایی هستن دومی ندارن... وای یه ترافیکی میکشیدن بالا که فقط خدا میدونه... پینگ افتضاح... زیر 300 نمیومد... هفته ای مجبور بودم ازشون گیگ بخرم... اما دیگه داشتم برشکست میشدم تصمیم گرفتم عوض کنم برم پارس انلاین... وای شبانه دایال آپ... اصلا مثل اینکه از ساعت 12 شب به بعد دیگه اینترنت نداشتم... روزانشم تعریفی نداشت... تصمیم گرفتم برگردم دوباره آسیاتک... برگشتم آسیاتک اوضاع خوب بود... شبانه هم با 90 دانلود میکرد... روزانه هم بدکش نبود... خونمون هم 2 تا خط داشت... گفتم بزار روو این خطم ماتریکس هم امتحان کنم.... اون خطمو فرستادم روو ماتریکس... یه شرکت کاملا معمولی... با تایم اوت هایی در پینگ... بدون شبانه... در همین گیرو دار آسیات ریده بود توو شبانه ... شبانه دایال آپ... روزانه هم معمولی.... با سوسک هم خوب نبود... تصمیم گرفتم بیام همیار که ای کاش روز اول اومده بود این شرکت... ماتریکس هم دیگه تمدید نکردم اما رانژش هنوز روو اون خطم هست...
بدترین شرکتایی که تجربه کردم شاتل و صبانت
بهترین شرکتا همیار و آسیاتک به جز این اواخر
حالا خدایی از من با تجربه تر توو این اینترنت هست ؟؟؟؟ :sq_2: