با این قسمتش موافق نیستم. خود مودم گزارش میکنه در حالت +ADSL2 وصل میشه.نقل قول:
Printable View
با این قسمتش موافق نیستم. خود مودم گزارش میکنه در حالت +ADSL2 وصل میشه.نقل قول:
میدونم بابا، شوخی بیش نبود! هیچ شرکتی adsl2+ نباشه شاتل هست!:31:نقل قول:
سلام دوستان
من هم به تازگی رفتیم توی کار شاتل ... اهواز _ که نمایندگیش نیمادنت هست
قبلا با پارس آنلاین (رفاتک اهواز) کار میکردم و با بقیه آشغال بودند ... این حرف نداره
میگم مودم من Tenta D810R هست ... ADSL2 .... چطوره ؟ خوبه ؟
می خوام برای منزل دوستم هم بگیریم میگه D-link میخوام اما من میکم این خوبه و مشکلی نداشته !
نظر شما چیه ؟
من تازه adsl گرفتم ولی یه مشکلی هست . خیلی دانلود می کنه یعنی میرم تو چند تا صفحه می گه 2mb مثلا دانلود کردی. تنظیمی داره که درستش کنم انقدر دانلود نکنه؟
خب درسته ديگه :31: چند تا صفخه همون 2 مگ كم ميشه :31:نقل قول:
فقط كه دانلود فايل ملاك نيست همين فروم رو باز ميكنين قالب سايت و تبليغاتش خودشون حدود 200 كيلوبايت هستن. تازه سايت هاي خارجي كه ملاحظه ندارن. قالب هاي سنگين عكس هاي پرحجم تو هر صفحه...
هیچ راهی نیست مثلا کاری کنیم با حجم کم واز بشن یا هیستوری یا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه . هر چی که می بینی جزئ ترافیکت حساب میشه . البته ممکنه باشه و من یلد نباشم . اگه کسی یاد گرفت منو هم دریابهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي برنامه ها مثل On___Speed هستن كه كيفيت عكس ها رو كم ميكنن تا سرعت بره بالا عملاً هم حجم كمتري مصرف ميشه و لي خب نياز به اكانت داره. Opera 10 هم تو نسخه آزمايشي قبليش يه همچين كاري كرده بود و تو نسخه آزمايشي جديدترش پشيمون شد.نقل قول:
در كل دوست عزيز 1 هفته كار كني عادت ميكني. روزي 100 مگ براي وب گردي بسته. دانلودهات هم بذار شب سر ساعت كامپيوتر روشن بشه و دانلود كنه. :11:
با فایرفاکس میتونی تو قسمت Option>content لود عکسها و تصاویر فلش رو غیر فعال کنی
سرعت دانلود برایه من زیرو بالا میشه با فیرفوکس دنلود میکنم وقتی که رویه لینک دانلود میزنم سرعت 21 کیلو هست فقط یه لحظه بعد آروم میاذ رو 17 کیلو و بعد تو این 17 کیلو زیرو بالا میشه میره 4 /8/7/9/12/10/16/ کیلو میخوام سرعت رو همون 21 کیلو وایسته و اینجور متغیر نشه. چیکار باید بکنم که کارم راه بیقته. راهنمایی کنید .ممنوننقل قول: