سلام برای فصل 4 و 5 فیزیک 1 چه کتابی بگیرم که خوب توضیح داده باشه؟چون اصلا نمیتونم تستاش رو بزنم
سلام برای فصل 4 و 5 فیزیک 1 چه کتابی بگیرم که خوب توضیح داده باشه؟چون اصلا نمیتونم تستاش رو بزنم
خودت چه کتابی دازینقل قول:
یه جزوه گزینه2 دارم زیاد خوب نیست و تست هم آبی قلم چی ولی نمیتونم بالا بزنم
کسی نیس جواب مارو بده؟
1-واسه ریاضی 2 جدید چی تست بگیرم؟
2-مثلثاتم داغونه(درسته این تو همون ریاضی 2 حساب می شه ولی می خوام جدا کار کنم )
3-ریاضی 3 و پیش جدید چی بگیرم؟تستو.......
4-فیزیک 2 و 3 ؟0آموزش و تست (پیشو گاج دارم خوفه)
5-عربی0من با همه کتاب عربیا مشکل دارم (مثل ایاد فیلی -سبز-مصطفی خاکبازان)
eshkene تو می گی خاکبازان اون که اموزش نداره پس واسه اموزش چه بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
6-لطفا منو به جایی ارجاع ندین .خوب می خواستم خودم می رفتم همون جاها:دی
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
درصدام یادم رفت :ریاضی 23-فیزیک:25-عربی:37( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو راس می گی خوب می شه ج اینا رو اینجا گرفت)
نقل قول:
ریاضی 2 نشر الگو خوبه چاپ جدیدش
مثلثات فصل 3 کتاب حسابان چاپ جدید
فیزیک 3 مبتکران اندیشه سازان فرین کمانگر
واسه آموزش آسون ترین کتاب ایاد فیلی هستش
ریاضی 3 نمیخاد کتابی بگیری
یا مهرماه ریاضی تجربی بگیر یا کتاب سبز
بعدش اگه میخوای بالا بزنی خوشخوان
من اگر مدت زمانی که صرف این پرسشم کرده بودم صرف خوندن کرده بودم! کلا حسابان رو فول شده بودم:20::19:
عزیزم حسابان چی بگیرم!؟
راستی جوابم معلومه خوشخوان:31:واقعیتش من انتظار دارم اونی که من نمی بینم رو یکی بگه ولی!میرم خوشخوان می گیرم:27:
سلامنقل قول:
من اگر مدت زمانی که صرف این پرسشم کرده بودم کلا حسابان رو فول شده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم حسابان چی بگیرم!؟
راستی جوابم معلومه خوشخوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعیتش من انتظار دارم اونی که من نمی بینم رو یکی بگه ولی!میرم خوشخوان می گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که میدونم خوشخوان حسابان جدید نداده
به نظر من برای سطح معمولی گاج سفید
برای سطح یکم بالا خیلی سبز
برای سطح خیلی بالا تست الگو
اما اگه یه چیزی بین سبز و گاج میخوای چند تا گزینه بت میدم :
بنفش قلمچی (2 تا داره ! یکی غلامرضا حلی یکی گروهی)
جامع قلمچی
مبتکران سید هاشمی
یه کتاب دیگم هست سطحش یکم بالاست . 20 آزمون کنکور مبتکران
موفق باشی
نشد دیگه من جوابم و نگرفتم .می خوام کامل تر توضیح بدم و برم پی کارم(جدی گفتم اینو:دی ):
1-عربی یه کتاب مشتی آموزشی می خوام (عربی ریاضی 90 رو 37 زدم ولی کمتر از اینام) خوب پس کتابه استارت کارمه تازه یعنی از صفر می خوام بخونم ..
2-کتاب تست عربی که از صفر تا 50-60 برسونه منو
3-کتاب تست عربی که از 50-60 تا90-100 منو برسونه(کلا اگه یه راهکاری واسه این کار هست که جدا از مبحث کتابه بگینننننننننننننن)
4-ریاضی 2 جدید که منو تا 90-100 برسونه (الگو ریاضی 2 ش جدیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تا حالا نشنیدم تا حالا(خوب بگو اطلاعاتت کمه:دی)(برای بار 1000 م عرض می کنم ریاضی 90 رو 23 زدم):دی
5- مثلثاتو می خوام از صفر تا مرز ترکوندن پیش ببرم یه متاب جدا واسش می خوام(اشکنه خوبی تو کتاب درسی معرفی می کنی مگه؟؟؟؟؟؟/خوب اسم انتشاراتشو بگو)مثلثاته امسالو نزدم اصلا
6-ریاضی 3 و پیش تجربی (مهرو ماه تست کافی داره یا مثل خیلی سبز 4 تا تست از هر مبحث داره؟)یه کتاب می خوام استادم کنه:دی ..مبتکران چطوره؟توضیحم می خوام داشته باشه و منطبق با کتاب جدید باشه هاااااااااا (می خوام ریاضی تجربی 91 رو 90 بالا بزنم)
7-آمار:دی:دی(خنده نداره خوب اینم کتاب می خواد دیگه )هم تست هم آموزش تو یه کتاب با هم :دی .می خوام 2 تا تست امارو بترکونم:دی
8-هندسه 2:1کتاب مشتی واسه این می خوام (مبتکران-گاج -الگو-................)کودوم 2 تا بهتره؟اصلا لازمه 2 تا بخونم یا یکی کافیه؟؟؟؟؟
9-زبان فارسی :تو ریاضی 90 فقط اجزای جمله رو ج دادم ولی واسه 91 نه دیگه .نشد دیگه ......:دی می خوام همشو ج بدم حتی واج و...................(هامون و همگامان رو با هم بخونم خوبه؟)کلا نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/(ادب ریاضی 90 رو 36 زدم)
10-فیزیک1و 2و3 :تست و اموزش عالیییییییییییییییییییییی ییییی می خوام واسه هر 3 تای ایناااااااااااااا
11-فیزیک پیش گاجو خوندم .ولی احساس می کنم مفاهیمو خوب نفهمیدم .حالا سبز -فار-.....چی دیگه بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(فیزیک 90 رو 25 زدم:دی)
می خوام فیزیک تجربی 91 رو 90-100 بزنم(پس نهایتا چه کتابی بزنم که منو تا 90-100 برسونه)
12-دفتر برنامه ریزی رو چه بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کودوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
14 زیست به غیر خییل سبز دیگه چی پیشنهاد می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همون بس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
15-تاریخ ادب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/(این یکیو خییل باهاش مشکل دارم)
16-من بیکار نیستم این همه طولانی اینجا بنویسم 1-2 نفر ج بدن(شاید همون کیی دو نفر هم ج ندادن:دی) ..خواهش می کنم همه (به خصوص سابقه دارا)جوابمو بدن و جواب همه سوالامو لطفا وگرنه(توجه:دارم تهدید می کنم):دی 100 بار این پستو می زارم هی ...........خیلی برام مهمه اخه می خوام دیگه شروع کنم چون انتظارم از خودم خیلی بالاست .ممنون از همه بچه های اینجا
(محض اطلاع بگم امسال کنکور ریاضی دادم 7000 شدم می خوام سال دیگه تجربی بدم و زیر 500(تو بدترین حالت)بشم)
دوستان اگه میشه برای کنکور هنر هم کتاب معرفی کنید.