درود
آمریکایی بازی رو از کجا باید شروع کرد؟ (منظور از لحاظ فنی و دست ب آچار بودن است)
آیا در کشور ما با این وضع قیمت ها و قطعات و غیره آینده داره؟
Printable View
درود
آمریکایی بازی رو از کجا باید شروع کرد؟ (منظور از لحاظ فنی و دست ب آچار بودن است)
نقل قول:
به نظر من از خرید یه ماشین امریکایی و کلنجار رفتن با مشکلاتش:n09:
آینده رو ملاک قرار نده و به حرف دلت گوش کن.:n26:
------------------------------
بالاخره بعد از امتحان کردن رنگ و چرم و برچسب، چرم رو انتخاب کردم، دو رنگی که انتخاب شد یکی همرنگ تریم فابریک ماشین و دیگری رنگ مارون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تودوزی صندلی ها با همون چرم و مخمل به شکل فابریک تموم شد که متاسفانه چون مخمل دلخواه رو پیدا نکردم به اجبار از مخمل رنگ قهوه ای استفاده شد:
بعد نوبت به سقف و قابهای تریم رسید، اول سقف رو باز کردم :
بعد به ارامی روکشش رو کندم:
بعد اماده و تمیز شد :
و در نهایت روکش چرم چسبونده شد:
در مورد قابهای ستون و سایر جاها هم ابتدا تمیزشون کردم و بعد روشون چرم کشیدم:
البته اینکار دقت و حوصله بسیاری میخواد، بطوری که برای هر قاب کوچیک حدود 3 الی 4 ساعت زمان لازمه تا با مالش دست روی سطح و گرمای سشوار چرم به خوبی و بدون چروک بچسبه، البته نوع چسب هم مهمه که من از بهترین چسب برای اینکار استفاده کردم که به اسم چسب صنعتی آ-77 مشهور هست.
کار روی بقیه قطعات همچنان ادامه داره، منتظر نظرات دوستان هستم.
سیستم بخاری که پیاده شده بود دریچه ها چک شد مشکلش این بود که در اثر کار نکردن ، دریچه وسط نیمه باز و پشتش قطعه ای داره برای هدایت باد طوری قرار گرفته بود که مسیر باد بخاری رامیبست در نتیجه باد داخل اتاق نمی امد لولاهای دریچه ها را که خاک گرفته بود تمیز و روغن کاری و روان کاری شد
برای اطمینان از عملکرد دریچه ها و وکیومها شلنگی که از منیفولد به توپی (وکیوم تانک)را مستقیم به وکیوم وسط وصل کردم دریچه را در دو وظعیت باز و بسته میکنه اما به وکیوم بالا که وصل شد به جای اینکه دریچه را به سمت بالا ببنده به سمت پایین محکم فشار میده در صورتی که خودش فنر داره نیازی نیست که به سمت پایین فشار بده به نظر اساتید این وکیوم مال خودش هست یا خیر؟
سیستم بخاری را سر جایش قرار دادم اما نبستمش شلنگ های خود وکیوم ها را جا زدم سلکتور را در حالتهای مختلف قرار دادم اما هیچ یک از دریچه ها باز نشدن سوکت شلنگی که به پشت سلکتور وصل میشه را از جایش درآوردم مکش در شلنگ بود اما جا میزدم مکش را به وکیوها انقال نمیداد این شد که خود کلید راباز کردم داخل او 9 تا لوله را برسی کردم اکثرا داخلشون گرفته بود با اسپره خشک کاملا شستشو دادم طوری شد که وقتی به داخل یکی از لوله ها اسپره میکردم و سلکتور را در وضعیتهای مختلف قرار میدادم از لوله دیگه اسپره بیرون میزد این را نشان میداد که لوله ها ی کلید باز شده دوباره بردم تستش کردم اما وقتی که شلنگ مکش اصلی را روی کلید جا میزنم و سلکتور را در حلتهای مختلف قرار میدم مقدار مکش از لوله دیگه خیلی کمه این طور میشه گفت که کلید مثل رگلاتور گاز عمل میکنه یعنی فشار را کم میکنه چون فشار کمه وکیوم ها عمل نمیکنند خود کلید را برسی کردم پرسی هستش و پیچی برای باز کردن نداره حالا به نظرتون این کلید باید تعویض بشه نمونه نو گیر میاد یا باید توی اوراقی ها دنبالش بگردم
درضمن وکیومی بغل پای شاگرد وجود نداره نبودش چه مشکلی میتونه بوجود بیاره؟
دریچه بغل پای شاگرد را با ورق بستند که عکسش را قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كليد كنترل دريچه ها به اين راحتي خراب نميشه و معمولا بيشترين مشكلي كه براي اين كليد رخ ميده شكسته شدن محل سوار شدن لوله ها روي اون هست.
وكيوم ها را بصورت تك تك و جداگانه با مكش مستقيم هواي موتور چك كرديد؟
با اين كار ميتونيد از درست عمل كردن هر كدام از وكيوم ها و باز و بسته كردن دريچه مربوط به هركدام مطمئن باشيد، بدون اينكه بقيه وكيوم ها در كار كرد اون تاثير داشته باشن( مثلا يكي از وكيوم ها وجود نداشته باشه" بغل پاي شگرد" و يا احتمالا مشكل داشته باشه " دريچه انتقال هوا به پشت شيشه جلو شماره 53" )
اين دريچه كه با وكيوم شماره 53 باز و بسته ميشه، تنها براي انتقال و هدايت هوا به سمت كانالهاي منتهي به پشت شيشه جلو هست و اگر به اون جدولي كه در مورد وضعيت كليد كنترل دريچه ها و باز و بسته بودن اونها در هر حالت قرار گرفتن كليد نوشتم مراجعه كنيد ،متوجه خواهيد شد كه دريچه تنها در زماني باز هست كه كليد كنترل در وضعيت DEF = DEFROST عمل ميكنه و در زمستان هواي داغ بخاري به پشت شيشه براي ذوب يخ و رفع مه گرفتگي استفاده ميشه و در مابقي حالات بسته است ، با اين ترتيب اون وكيوم داره درست عمل ميكنه.
وكيوم و دريچه بغل پاي شاگرد براي زماني استفاده ميشه كه هواي داخل اتاق بايد دوباره به سمت فن فرستاده بشه تا باز در سيستم كولر يا بخاري استفاده شده و نياز به صرف انرژي كمتري براي گرم يا سرد كردن هوا باشه.
اگر اين دريچه وجود نداره پس يكي از مراحل اين عمل ناقص هست و اينكه لوله منتهي به اون وكيوم هم بايد كور بشه تا بي جهت هوا مكيده نشده و توي كار كرد موتور و بقيه دريچه ها اختلال ايجاد نكنه.
فكر كنم بتونيد دست دوم پيدا كنين.
توپي داخل موتور كه لوله ها به اون وصل بود را بستيد؟ درست عمل ميكنه؟ ممكنه خراب شده باشه.
اگر به لوله ها شك داريد همه را يكجا با يك نوع خوب و مرغوب تعويض كنين.
سلام دوستان
به نظرتون اگه یه گروه توی وایبر هم برای ماشین های امریکایی داشته باشیم چه جوره؟
من هم سیستم دریچه ها را قبلا بررسی و سرویس کردم و البته با راهنمایی علی آقای عزیز.
ناگفته نماند مال من بجز دوتا شکستگی در اهرمها و دررفتگی لولاها و لوله ها مشکلی نداشت.
امروز ترموستات را باز کردم ۷۴بود میخام ۸۴درجه براش بذارم.و به تقلید پیکان قدیم که ورودی کاربرات یه زانو داره که میشه در زمستان به سمت پشت رادیاتور چرخوندش لوله ورودی هوا را به پشت رادیاتور چرخوندم تا هوای گرم وارد موتور بشه.
حالا یه ایراد که کمی آزار دهنده است اینه که هنگامی که ماشین در وضعیت خلاص است چراغ دنده عقب روشن میشود و در ترافیک ماشین های عقبی میترسند.ضمنا در حالت خلاص ماشین استارت نمیخورد البته یه بار در حالتD استارت خورد و راه هم افتاد.
حالا نمیدونم دقیقا چکار کنم؟
از اینکه فقط برای دوستان زحمت ایجاد میکنیم ببخشید.
راستی فاصله لاستیک ضربه گیر تا صفحه بالای ان فقط چند سانتمتر است یعنی در دست اندازها سیستم تعلیق جلو فقط میتواند این مقدار نوسان داشته باشه.این طبیعیه ؟چاره چیست ؟
سپاسگزارم
من هم امروز ترموستات را سوار كردم. سال گذشته 74 درجه بود كه در كل خوب كار ميداد اما براي بخاري يك مقداري ضعيف عمل ميكرد.
امسال 82 درجه گذاشتم اما فكر ميكنم يك ايرادي توي كار اين ترموستات جديد هست. هنوز لوله هاي بخاري را وصل نكردم، اما چند وقت از اين ترموستات جديد استفاده ميكنم، اگر مشكل حل نشد تعويض ميشه.
مشكل اينجاست كه حرارت به سرعت تا نزديك 100 درجه مياد و بعد بلافاصله با باز شدن ترموستات به حدود 80 درجه برميگرده.
احتمال ميدادم بخاطر حساسيت زياد نشانگر جيوه اي باشه اما نمونه قبلي كه 74 درجه بود اين مشكل را نداشت. شايد ترموستات جديد كمي ديرتر عمل ميكنه و حرارت بيشتر از 82 بالا مياد.
اين لوله اي كه گفتيد به سمت موتور برميگرده، توي نوا بطور اتوماتيك هست و بواسطه ترموسوئيچ كه داخل جاي ----- هوا تعبيه شده و با حرارت هواي ورودي عمل ميكنه، هوا را از سمت منيفولد اگزوز به سمت ورودي كاربراتور ميفرسته، البته اگر لوله خرطومي فلزي اون وصل شده باشه و وكيوم مربوط به اون هم به درستي عمل بكنه.
من هم چند روز ديگه سوارش ميكنم.
مشكل استارت خوردن ماشين در حالت D و روشن شدن چراغهاي دنده عقب در وضعيتهاي ديگه مربوط به سوئيچ كنترل اون كه روي پوسته فرمان و زير پاي راننده هست بوجود آمده و ظاهرا از تنظيم خارج شده.
فكر كنم جناب kcnc در اين مورد تجربه خوبي دارن چون ماشين ايشان هم همين مشكل را داشت.
فاصله ضربه گير طبق پايين با شاسي همين قدر هست و البته ممكنه اگر جلوي ماشين كمي بالاتر بياد( گذاشتن منجيت زير فنرهاي جلو) مقداري حدود نيم سانت هم بالاتر بياد كه همين مقدار توي دست انداز خيلي تاثير داره .
اگر مشكل خاصي با اين مقدار نداريد نيازي به بالاتر بردن نيست چون كارايي بازي فنر كم ميشه و اينبار توي دست اندازها حالت خشك و سفتي پيدا ميكنه و جلوي ماشين به اصطلاح ميكوبه.
ممنون جناب camaro lt ما که چیزی نمیدونیم و مبتدی هستیم اگر هم چیزی میدونیم اون هم با کمک و راهنمایی شما انجام میدیم
یه سوال داشتم اینکه از ترموستات چه ماشینی استفاده میکنید شنیدم برای ماشینهای ما پیکانی میخوره آیا صحت داره ؟
جنابhamid-r-s
من هم مشکل روشن نشدن و تنظیم نبودن کلید کشابی دنده عقب را داشتم البته مال شما مشکل روشن ماندن و استارت هستش که باز مربوط میشه به همین کلید که جناب camaro ltدر صفحه733 و 734 و 735 با قلم شیوایی که دارند کامل توضیح دادند که با انجام دادانش مشکل بنده حل شد امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.
با سلام
علی آقا سلام
ماشین متعلق به خودتون هست؟
قابل شما را ندارهنقل قول:
متاسفانه به علت مشکل مالی و... گذاشتم برای فروش