سلامنقل قول:
از ساعت 1 الی 8 صبح
مونده به مصرف کاربران و دانلودهای آنان. معمولا کمی نامحسوسه
Printable View
سلامنقل قول:
از ساعت 1 الی 8 صبح
مونده به مصرف کاربران و دانلودهای آنان. معمولا کمی نامحسوسه
با مدیر فروش آنا اینترنت حضوری صحبت کردم گفت مخابرات اجازه نمیده کسی دستگاه نصب کنه ٬ فقط خودش میفروشه .نقل قول:
نپرسیدی قانونیه اینکار یا غیرقانونی؟نقل قول:
هرچند غیرقانونی هم باشه، خیالشون راحته، کی میخواد بهشون گیر بده؟
امروز از صبح تا طرفای شب کلا اینترنت مهاباد قطع بود. الانم که وصل شده وظعیتش اینطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیر عجب آدمایی افتادیم :n03:
مشکل Data Rate من از مخابرات همچنان برقرار هست ! یه بار 2020 ثبت کرده دو بار هم حضوری رفتم ولی به جایی نرسیده ! واقعا دیوونه م کردن اینا ! آقا من که بیشتر از حقم نمیخوام میخوام ؟؟؟ :n28:
داداش برو کلا درخواست جمع آوری بده بعد دوباره یه سرویس دیگه بگیر منتها از اول 2 مگ بگیر و تاکید کن که بالای 2 ببندن. من میدونم این کثافتای 2020 چه اسکلایی هستننقل قول:
بدبختی اینجاست که ممکنه جمع کنه، موقع ثبت نام بزنه پورت خالی وجود ندارد!!!نقل قول:
این احتمالم هست دوباره همون پروفایل قبلی رو واسش فعال کنن، درست مثل من که بعد از 4 ماه برگشتم مخابرات همون مقادیر قبلی مثل دیتا ریت و snr تو مودم نشون داده میشد
بهرحال، بنظر میرسه تنها راه چاره همینه و باید ریسک کنه
برای من که اینطور نبود. قبلا ریت روی 20 مگ بود و شدیدا نویز داشت ! بعد 3-4 ماه گرفتم شده بود 2400 و مشکل کاملا حل شده بود.نقل قول:
بلاخره بعد دو روز کاملا نفسگیر مخابرات downstream خطمو روی 2 مگ گذاشت :n02:
الان سرعت دانلودم بین 230 تا 260 هست
رفتم اتاق کامپیوتر یا همون بخش پشتیبانی مشکلو به دختره گفتم اونم گفت دیتاریتو تغیر میدم بهت زنگ میزنم
رسیدم خونه 1 ساعت بعد زنگ زد گفت چکش کن چک کردم دیدم درست شده :n02:
دوستان مخابارت استان شبا رایگانه یا نه ؟
میخوام از مخابرات نت بگیرم استان الان سرعتاش به چه صورته ممنون میشم راهنمایی بفرمایید از ماکسنت دیگه زده شدم