آقا من میخواستم از هماراسیستم سه ماهه 128 Kbps نا محدود بگیرم ، میخواستم نظر دوستان رو بدونم .
با تشکر .
Printable View
آقا من میخواستم از هماراسیستم سه ماهه 128 Kbps نا محدود بگیرم ، میخواستم نظر دوستان رو بدونم .
با تشکر .
مگه می خوای چیکار کنی می خوای نامحدود بگیری . سرعت دیال آپ 5 کیلوبایت هست و سرعت 128 نامحدود 16 کیلوبایت . اینجوری فرق دیال آپ و adsl چیه ؟ یه سرویس محدود بگیر و دانلود هات رو توی تایم رایگان انجام بده تا یه ذره adsl معنا داشته باشه . توصیه ی من 128 صبانت هست .:11:نقل قول:
اگرم خواستی نامحدود بگیری مثل اینکه ماکس سرعتشون از همه بیشترهنقل قول:
با تشکر .
به نظر من هم اگه نامحدود بخوای بگیری بهترین گزینه 128 نامحدود ماکس نت هست(که برای 128 داره 256 میده)نقل قول:
ولی اگه بخوای سرعتت فوق العاده باشه 128(محدود) صبانت رو توصیه میکنم
ببین چرا میخوای خودتو اذیت کنینقل قول:
شبانه رو بذار رو بریج که اگر احیانا دیس شد 3 ثانیه نشده کانکت بشه
من وقتی که شبانه رو میذاشتم رو pppoe بعد وقتی که دیس میشد کلا ای دی ام قاطی میکرد و تا یه بار سیستم رو ریست نمیکردم دانلود نمیکرد(الان نمیدونم اخه حدود یه ماهی میشه که من دیس نشدم (به جز 2-3 مورد)
از قضا دیشب من سر شاتل کلاه گذاشته بودم و از یکی باگهاش استفاده میکردم که سرعتش از 65 به 100 رفته بود
ولی دیشب صبانت 2 گیگ دانلود کرده
شاید سرعت کم شده بود(یا ای دی ام قاطی کرده)
برای معرفی کردن یکی هم میتونی هم تو فرم بنویسی و هم اینکه موقع ثبت نام بگی:40::40::40:
بهبه ، بهبه
ایول شد
انتظار همچین حرکتی رو داشتم
صبا قیمت تعرفه هاش رو باز هم پایین اورد
خدا کنه 2 مگ بدن
اگه بدن ،2 مگ میگیرم برای دوره بعد:21:
اینم تعرفه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم 2 مگش با 128 فرقی داشته باشه . یعنی فکر نکنم تو ایران دست کم روی این وضعیت مخابرات ایران نمیتونه 2 مگش چند برابر سرعت 128 باشه . اینا که عملا 128 رو 2 مگ می بندن یعنی می خوان 2 مگ رو 32 مگ ببندن ؟ :31: ریاضیات که اینو نشون میده 2047/128 = 16 و 2 * 16 = 32 . ولی نمی تونن بیش از 350 سرعت بدن . شما دقیق از سرعتش اطلاع دارین ؟نقل قول:
نقل قول:
تا اخرین جایی که اطلاع دارم برای 512 ،،320 تا سرعت و برای 1 مگ حدود 400 تا سرعت میده
البته برای 1 مگ شاید هم بیشتر
واسه همین انقدر ذوق زده شدم
البته صبح زنگ میزنم میپرسم
اخه من قبلنا حدود 3 سال قبل اشتراک از صبانت داشتمنقل قول:
این تنضیمات بریدج شبانه هر دفعه یه مشکلی پیدا میکرد
دیگه کلا از bridge زده شدم
من 1 مگ خواستم بگیرم ولی موقع رانژه مخابرات قبول نکرده بود و خط رانژه نکرد گفته بودن 1 مگ فقط به هیئت علمی میدن....نقل قول:
حالا چه برسه به 2مگ
ولی اگه تونستی بگیری حتما بگو که منم بیام:27: