بله روی استارت وصله ب نظرتون چند وقت کار میکنه؟نقل قول:
Printable View
بله روی استارت وصله ب نظرتون چند وقت کار میکنه؟نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
بازم ممنون
در مورد جلوبندی ایشون گفت که چون 52.000 از دفعه قبل که جلو بندی باز شده کارکرده باز کنی خیالت یک مدت راحته و گفت اگه من بخوام ، باز کنه تا ببینه مشکل دیگه ای هم هست یا خیر البته ماشین توی دست انداز شل و ول نیست و کاملا جذبه...
لرزش رو بنده هم احتمال میدم به دلیل بلبرینگ باشه الان روی 50 لرزش داره روی 60 لرزش کمتر میشه بیشتر برم دیگه لرزش زیاد میشه ، لرزش هم خفیف هست مثل یک گوشی که ویبره نرم بزنه اگه دستمو بزارم روی ستون ماشین حس میکنم مگه اینکه بالای 60 برم که بیشتر بشه
باز هم نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم
با سپاس :n40:
درود:n16:نقل قول:
اگر ویبره تو محدوده های خاصی هست که به احتمال 99 درصد از همون بلبرینگه. جلوبندی رو نمیشه از روی کارکرد گفت چقدر دیگه کار میکنه. من باشم دست نمیزنم چون خرج اضافیه و شاید یکی دو سال دیگه برات کار کنه. ضمن اینکه تو ایران هر چیز ماشین رو میدی تعمیر، چند تا چیز دیگه هم خراب میکنن و حداقل تا وقتی خراب نشده باید سعی بشه ماشین زیر دست مکانیک نره. شما بلبرینگ رو عوض کن ایشالا درست میشه همه چی. بیشتر مکانیک ها هم دلشون به حال مردم نمیسوزه و بخاطر ماشین شما نمیگه باز کنم، بخاطر دستمزد خودش میگه:n31:
ممنوننقل قول:
فقط یک سوال
الان چون ایشون اینطوری گفته منم بد دل شدم که نکنه یکجایی از جلو بندی خرابه که این لرزش از بلبرینگ به اتاق میرسه یعنی حتی اگه با تعویض بلبرینگ حل شه که انشاالله همینطوره باز من فک میکنم شاید اون قطعه کارش رو درست انجام نمیده و باز به سادگی ضربات به اتاق منتقل خواهد شد
میخواستم بپرسم چه قطعاتی این نقش رو دارند و راه تستش چی هست که خودم بفهمم
تو ماشین نمیشه گفت 100 درصد از فلان چیزه. شاید شل بودن یه پیچ باعث چنین مشکلاتی بشه!نقل قول:
ولی مورد شما از همون بلبرینگ میشه. پلوس هم میتونه خراب بشه ولی حالتش فرق داره معمولا. خرابی جلوبندی هم کلا توی ضربات اتاق، زدن فرمون و لاستیک سایی هست و ویبره رو نمیتونه ایجاد کنه. حالا به یه تعمیرکار دیگه هم نشون بدید ضرر نداره
سلام مجددنقل قول:
ممنون از راهنمایی های شما
ماشین رو دیروز بردم گفت وقتی پلوس باز بشه خب بقیشم باز میشه چک کرد گفت طبق هم لاستیک هاتو خراب میکنه گفتم کلا جنس ها رو خودش بخره به این صورت گرفت و تعویض کرد ماشین با اینکه کامل جذب بود قبلا بازم نرم تر شده و دست انداز رو کمتر به اتاق منتقل میکنه
طبق رفیع نیا
سیبک فرمون رفیع نیا
بوش جلوبندی
وسایل سرکمک
سرپلوس امیرنیا
بلبرینگ چرخ بیاند
البته بلبرینگ رو خودم گرفتم
سرپلوس هم فک میکردم فقط سمت راست خرابه اما راست هم میپیچید با دور تند صدا می اومد اما به نظرم از سمت راست بود صدا اما گفت اصلا به راست میپیچی سمت راستی کار نمیکنه که دیگه اینم جفت عوض شد
طبق یا سیبک فرمون به دلیل خرابی بلبرینگ خراب شده بودند؟ چون 3000 تا با بلبرینگ خراب رفته بودم که اخر کاری لرزش داشت
فقط مشکلی که هست فرمون سفت شده قبلا خیلی نرم بود پراید های غیر هیدرولیک به این نرمی ندیده بودم ، ربطی به همین سیبک فرمون داره؟
دوستان، به علت باز نشدن سوزن های انژکتور (پراید) مجبور به خرید 4 عدد نو شدم... به نظر همه چیز خوب است اما از کجا می توان فهمید روال کار ماشین روبه راه است؟ دیاگ ؟ لطفا راهنمایی کنید.
درودنقل قول:
مبارکه، ماشین رو نو نوار کردین. کار خیلی خوبی کرده که سرپلوس ها رو امیرنیا انداخته. شانس اوردین چون تقریبا سرپلوسی به غیر از یکی دو مارک، کار نمیکنه و باید 2 ماه بعد عوض بشه ولی امیر نیا و عظام کیفیت خوبی دارن.
در مورد خراب شدن قطعاتريال ربطی به بلبرینگ نداره و عمرشون تموم شده بوده. سیبک وقتی از جاش خارج میشه به سادگی میشه چک کرد خرابه یا نه. اگه راحت با دست تکون بخوره یعنی خرابه
سفت شدن فرمون هم طبیعیه. اگر قطعات جلوبنیدی لق شده باشن و سالم نباشن فرمون یه حالت خلاصی و شل بودن پیدا میکنه که با تعمیر دوباره کاملا سفت و جذب میشه. اون نرم بودن اصلا طبیعی نبوده و نباید اونطور باشه
تجربه صابت کرده سوزن که کیپ بشه دیگه شستن نمیتونه اون رو به حالت نرمال برگردونه و حتی تو خیلی موارد پاشش از قبل شستشو هم کمتر میشه چون کثیفی ها بدتر با فشار مین داخل روی هم میچسبن. سالم بودن موتور از کارکرد موتور به سادگی مشخص میشه، اگر بخواید دقیقتر چک کنید باید با دیاگ پارامتر ها چک بشه که اونم همه تعمیرکار ها اصلا بلد نیستن و فقط بلدن خطا پیدا کنن و پاک کنن :n31:نقل قول:
اگر نرم کار میکنه و شتاب و مصرفش هم نرمال هست اصلا دستکاری نکنید.
ماشین احیانا دوگانه سوز نیست؟
سلامنقل قول:
ممنون از شما ، اتفاقا عقب رو هم چک کرد هر دو چرخ یک سانت کج بود گفتم خب حالا که ما اومدیم جلو رو درست کردم عقبش رو هم هفته اینده ببرم باز کنه کمک و... هم چک کنه چون حس کردم جلو نرم تر از عقب هست الان و بهتر دست انداز میگیره
فرمون شل نبود یا خلاصی داشته باشه درجا یا اول حرکت مشخص بود سفت هست اما کمی سرعت میرفت بالا (10-20)کاملا نرم بود الان سفت تر شده ،ربطی به تعویض سیبک فرمون یا جنس اون نداره؟ کاریش نمیشه کرد؟ :n01: اتفاقا فک میکنم به سمت راست نرم تر از پیچیدن به سمت چپ هست البته فک کنم چرخ سمت راست فشار بادش کمتره چون با چشم دیده میشه
راستی من چرخهارو قبلا 10.000 تا جلو عقب و بالانس رو کار میکردم حالا 20.000 تا اینکار میکنم چون به نظرم زود بود حالا برای اینکه بلبرینگ و... عوض شده نیازه بالانس رو دوباره انجام بدم ؟ (13000 کارکرده 7000 مونده به 20.000 که جلو عقب کنم)
خیلی ممنون از اینکه بنده رو این چند روز راهنمایی کردید
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
در مورد باد ها، خیلی تاثیر داره و تنظیم کن. ولی سفتی که الان میگی رو دقیقا میدونم چیه و درسته. وقتی سیبک ها خراب میشن فرمون شل میشه و یه حالتی داره تو سرعت انگار روی هوا داره میچره که خطرناک هم هست نسبتا. البته ممکنه سفتی فرمون شما کمی از حالت عادی بیشتر باشه (باید تست بشه) که در این صورن شاید جعبه فرمون ایراد داشته باشه. البته کلا جعبه فرمون هم عوض بشه جدیدا بی کیفیت و سفت هستن.
چرخ های عقب کج بود؟ منظور کمبر چرخ هست؟ اگه کجی عادی نباشه (کلا پراید باید کج باشه حالت عادی، پریاد صفر رو ببینید مشخصه) باید اکسل عوض بشه. البته اگه لاستیک سایی نداشته باشه مهم نیست زیاد.
در مورد بالانس، اگه فرمون توی سرعت بالا (مثلا از 90 تا 100) میزنه که باید بالانس بشه ولی اگر نمیزنه درسته