منم این مشکلو هم دارم. واسه منم همین ارور رو میده. تازه الانم که به خاطر استفاده از فیلتر شکن همون ورژن ده هم باز نمیشه.نقل قول:
Printable View
منم این مشکلو هم دارم. واسه منم همین ارور رو میده. تازه الانم که به خاطر استفاده از فیلتر شکن همون ورژن ده هم باز نمیشه.نقل قول:
سلام دوستان
من يك يه هته اي هست دچار مشكل سفيد نشون دادن پنجره پيامهاي ارسالي و دريافتي شدم
يعني پيام ها رد و بدل ميشه اما خودم چيزي نميبينم
ظاهرا خيليا اين مشكل رو داشتن و روشهاي زيادي مطرح شده و مشكلشون حل شد
اما من نمي دونم چرا هيچ كدوم جواب نداده
من روشهاي زيز زو امتحان كزدم
1-چك كردن رجيستري كه دوستان گفتن تو بخش zone 0,1,2,3,4 وجود دارن و چيري ديگر نيست
2-اجراي regsvr32 jscriptو regsvr32 vbscript.dll و .. در cmd با موفقيت
نصب و حذف yahoo messenger ,IE و Java آخرين ورژنها نصب شدند
چك كردن ويروس و بدافزار با Antimalvare byte و kaspersky اپديت شده و حذف ويروسهاي شناخه شده
و در IE گزينه هاي زير فعال بودند
Script ActiveX.controls marked safe for scripting"- enable
"Scripting - Active scripting" - enable
"Scripting of Java applets" - enable
و همچنين از Yahoo! Messenger Tweaker هم استفاده كزدم برا فيكس كردن اين مشكل
اما هيچ كدوم نشد
مشخصات: باهو مسنحر 11.5 ويندوز 7 -64 بيتي- اينترنت اكسپلورر 10
واقعا كلافه و خسته شدم
كسي هست كه راهي بدونه من انجام بدم
لطفا كمك كنيد
یه مدتی هست که سرویس های یاهو جی میل و skype مشکل پیدا کردن برای یاهو چند بار امتحان کنید باز میشهنقل قول:
اگر باز نشد.اگر از فیل...شک.. هم استفاده کرین مسیر زیر زو نگاه کنید که تیک نداشته باشه. ممکنه مشکل از فایروال
یا کم بودن سرعت نت هم باشه
نقل قول:
چک کنید pro...server درمسیر زیر تیک نداشته باشه:
internet explorer >>option>>connection>>setting>>proxy server تیک نداشته باشه یاهو هم قسمت messenger >>connection performances اولین گزینه رو انتخاب کنید
به نظر من بعداز آنیستال کردن مسنجر، از رجیستری هم تمام Data،Value،Keys مرتبط با یاهو رو پاک کنید (البته مسئولیت پاک کردنشون با خودتونه:n26:) من بعد از اینکه این مشکلنقل قول:
برام پیش اومد بعد از آنیستال کردن و پاک کردن کامل یاهو و پوشه های مرتبط با یاهو در ویندوزم ..وارد رجیستری شدم و هر چیزی که مرتبط با یاهو بود رو پاک کردم بعد با Antimalware
آپدیت شده سیستم رو اسکن کردم دستوراتی که گفتین رو هم اجرا کردم بعد ie رو آنیستال کردم .. که بالاخره مشکلم با آنیستال کردم ie و بعد از اون ری استارت کردن ویندوز حل شد ،( بعد از ری استارت
کردن ویندوز اول یاهو رو نصب کنید (فایل set up هم دوباره از جای دیگه دانلود کردم)) .. بعد از اون که مطمئن شدم مشکل حل شده تست کردم با نصب دوباره Ie مشکل سفید شدن دیگه پیش نیومد.
یک بار هم که دوباره سفید شد با اسکن کامل Antimalware (آپدیت شده)یه trojan malware پیدا شد تو رجیستری که بعد از پاک شدن مشکل حل شد.
نه با اين كارم مشكل حل نشد
مشكل فقط از ياهو نيست
مشكل ظاهرا اساسي تره
تازه متوجه شدم چنين مشكلي رو با gadgets ها هم دارم اونام در نمايش مشكل دارند
كسي هست راهنمايي كنه ؟؟؟
واقعا اعصابمو خرد كرد
دوستان منم بعضی وقتا مشکل وارد نشدن با ایدی رو از طریق یاهو دارم که این طور برطرف میشه مال من
میرم از مرورگر وارد ایمیل یاهو با همون ایدی میشم ، بعد ازم میخاد یه کد تصویری رو وارد کنم که بعد از اون وارد ایمیل میشه ، بعد از این قضیه مشکل با مسنجر هم حل میشه !!1
دوستان نمی دونم به کدوم کلید دستم خود و موقع چت هم چی دکمه اینترو می زنم متن نمی ره و یه خط می ره پایینتر و مجبورم روی دیکه سند کلیک کنم!
راحل بگین عین قدیم بشه و با اینتر متن بپره بالا!:n06:
آقا یکی اینو دریابنه داره می ره رو اعصاب!!!:n23:نقل قول:
نقل قول:
سلام
وارد آیدی خودتون بشین و از تب های بالا Messenger رو انتخاب و وارد قسمت Messages بشین و تیک رو مثل عکس زیر روی sends the message
نرم افزاری هست که بشه آی دیه خودتو از ادلیست بقیه پاک کنی ؟؟!
سلام اسم نرم افزار رو یادم نیست ولی ازین لینک میتونید پاک کنید البته قبلش روی یه آیدی از طرف خودتون تست کنید
(قبلا یکبار درست کار نکرد غیر از یکبار بقیه موارد که من امتحان کردم راحت حذف کرد)
کد:http://www.vizgin.com/remover.php