آره اتفاقا اونو نصب کردم بعد صدا هم نصب شد و این 4 پدیده رخ داد همون که عکسش و صفحه قبل گذاشتمنقل قول:
Printable View
آره اتفاقا اونو نصب کردم بعد صدا هم نصب شد و این 4 پدیده رخ داد همون که عکسش و صفحه قبل گذاشتمنقل قول:
دوستان من نمیتونم پسوند فایلهام رو ببینم.یکبار با ناد32 و یکبار هم با sas(هم در حالت معمولی و هم حالت safe mode) فول اسکن کردم ولی فایده نداشت.گزینه مربوط به نمایش پسوند فایلها هم در منوی folder option از کار افتاده.
توی این تایپیک ( [PHP]روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری[/PHP])هم مطرح کردم ولی کسی جواب نداد.
لطفا کمک کنید.
اگر روش دیگه ای هم در خصوص تغییر پسوند فایلها بنظرتون میرسه بفرمائید.
سلام. مسیر زیر را در رجیستری پیدا کنید : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced از پنل سمت راست عبارت HideFileExt رو پیدا کنید.به طور پیش فرض باید مقدار یک داشته باشه. اگر این مقدار دائما تغییر پیدا میکنه Malwarebytes' Anti-Malware رو نصب کرده و سیستم رو اسکن کنید. Combofix هم ابزار مفیدی برای پاکسازی مخربهاست. همچنین توصیه میکنم ه از یک HIPS خوب استفاده کنید تا تغییرات رجیستری رو به شما اعلام کنه. اکثر فایروالهای معروف و حتی رایگان، HIPS های توانمندی دارن. تاپیک اختصاصیMalwarebytesنقل قول:Combofix Downloadکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=420870
کد:http://uploadfa.com/r4kip08lyvzb
این اررور دو روزی هست که ویندوزم رو روشن مکنم اولش میاد بالا و اوکی میکنم...اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا کمکم کنه:41:
اول از همه از بابت ویروس و کرم و تروجان مطمئن شید که محفوظ هستید و کامپیوترتون آلوده نیست؛ بعدش فایل های سیستمی و DLLهاتون رو چک و جایگزین کنید:نقل قول:
سی دی نصب ویندوز رو داخل درایو بزارید. بعدش منوی استارت، Run، و توی اونجا تایپ کنید:
بعدش اینتر بزنید و منتظر شید تا تموم شه. تموم که شد restart کنید و اگه باز هم مشکلی داشتید همین جا مطرح کنید.کد:sfc /scannow
با سلام.نقل قول:
تمام اقداماتی که فرمودید انجام دادم منتهی متاسفانه مشکل هنوز پابرجاست(هنوز نمیتونم پسوند فایلهام رو ببینم)
توی رجیستری مسیری رو که گفتید رفتم و مقدارش روی 1 بود.
برنامه Malwarebytes' Anti-Malware رو نصب کردم و پس از آپدیت یکبار فول اسکن کردم.حدود 600 تا فایل مخرب هم پیداکرد که همه رو پاک کردم.
برنامه Combofix رو هم نصب کردم و پس از آپدیت برنامه اجرا شد ولی پیام خاصی نداد.
قبلا هم با برنامه sas و برنامه nod32 که آپدیت شده بودن هم فول اسکن کردم.
متاسفانه مشکل پابرجاست.
متاسفانه به دلیل حجم بالای برنامه های نصبی و استفاده مدام از کامپیوتر امکان ریختن مجدد ویندوز رو ندارم.اگر راه حل دیگه ای به ذهنتون میرسه بفرمائید.
ممنون از لطف همه دوستان
شما هم طبق روشی که دو پست بالاتر گفتم ویندزتون رو فیکس کنید.نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5968528&postcount=7566[/HTML]
بعدش ببینید هنوزم مشکلی دراید یا نه. اگر نداشتید که خدا رو شکر. اگر داشتید ویندوز رو با CDییش repair کنید. اگر نتونستید repair با cd رو انجام بدید اینجا مطرح کنید.
سلام
مدتی است که کامپیوتر من پس از مدتی کار کردن خودبه خود خاموش می شود ( ریست نمی شود)
خاموش شدنش روی یک مدت زمان خاص نیست ؛ گاهی دو روز خوب کار می کند و خاموش نمی شود و گاهی هم پس از یک ساعت و یا کمتر ؛ خاموش می شود.
لطفا کمک کنید
سلام .
دوتا سوال .
1- برای موقعی که ویندوز بالا نمیاد ، چه راه حلی وجود داره ؟؟
بعضی وقتا پیام میده که فلان فایل ( مثل NTLDR ) پاک شده و برخی مواقع پیغامی نمیده و مرتب restart میشه .
چطور میشه در این حالت ها ویندوز رو نجات داد و مجبور نباشیم دوباره ویندوز نصب کنیم .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
2- "" ویندوز قرمز "" یعنی چی ؟
:11:
به احتمال زیاد فن cpuتون یا خرابه و کار نمیکنه یا خوب کار نمیکنه. اصلی ترین و رایج ترین دلیل همچین خاموشی هایی فن cpu هستش. فن رو عوض کنید و چک کنید ببینید یاز هم همینطوره یا نه.نقل قول:
1. تعمیر یا همون repair ویندوز. با CD ویندوز بوت بشید، وقتی صفحه اول اومد، کلید اینتر را برای نصب یک ویندوز جدید فشار دهید، بعد کلید F8، حالا اینجا روی ویندوزی که قصد تعمیرش را دارید با استفاده از کلیدهای جهت نما بروید و کلید R را فشار دهید. از اینجا به بعد مراحل کار ساده و واضح هستش.نقل قول:
2- منظورتون Red Windows هستش؟ کجا و از کی شنیدید؟ منظورتون لینوکس Red Hat نیست؟