بنده مشهد هستم سرعت نت داغونه نمیدونم چه خبره ولی نه تنها من بلکه چندین نفر دیگه هم سرعتشون با فورجی سرعت حدودن ۷۶۵ کیلوبیت تا ۹۵۴ هست که داغونه با تریجی سرعت دیال اپ هست
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
Printable View
بنده مشهد هستم سرعت نت داغونه نمیدونم چه خبره ولی نه تنها من بلکه چندین نفر دیگه هم سرعتشون با فورجی سرعت حدودن ۷۶۵ کیلوبیت تا ۹۵۴ هست که داغونه با تریجی سرعت دیال اپ هست
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
همش به خاطر فازهای شبکه ملی اطلاعات (اینترنت ملی!) هست که طول این دو سه ماه افتتاح کردند و ماه به ماه هم سرعت کمتر شد...
ما که امیدمون به صبحها بود که ان هم شده 400 کیلو از حالا تا سحر باید صبر کنم و روز بعد رو واسه سرعت و دانلود با کیفیت چک کنیم اگر سرعت زیر 2 مگا بایت باشه که اصلا نگاه هم بش نمیکنم هیچ دیگه هم ازش نمیخرم.
سرعت سرور خارجی داغون:n03:
سرعت زیر 50 کیلو اطراف حرم مشهد.
سرعت زیر 50 کیلو اطراف حرم مشهد.
آنتنهای ۳ متری جدیدی که ایرانسل استفاده میکنه و با آنتن های قدیمی تر تعویض میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طور مثال بعد از ارتقا، باندها در یک سایت به این صورت شدند:
2100 (3G) قبلی
2100 (3G) جدید
900 (2G) قبلی
900 (3G) قبلی
1800 (2G) قبلی
1800 (4G) قبلی
1800 (4G) جدید
2600 (4G) قبلی
2600 (4G) جدید
نتیجه:
۱ باند ۹۰۰ 2G
۱ باند ۹۰۰ 3G
۲ باند ۲۱۰۰ 3G
۱ باند ۱۸۰۰ 2G
۲ باند ۱۸۰۰ 4G
۲ باند ۲۶۰۰ 4G
==================================
پی نوشت: ایرانسل در مناطق با ترافیک بیشتر در حال ارتقاء تجهیزات هست.
سلام شما تهران هستید؟ چون مشکل اصلی نداشتن باند ۹۰۰ 3G در تهران و برقرار نشدن تماس ها بودنقل قول:
و سوال دیگر از روی کنجکاوی اینکه مگر ایرانسل تازه انتن های نسل ۳ و ۴ رو نصب نکرده بود؟ ایا دوباره داره انتن های جدید نصب میکنه؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام، خیر. در مورد باند ۹۰۰ 3G ایرانسل در تهران اطلاعی ندارم ولی حدس میزنم در بعضی از مناطق این باند برا 3G موجود باشه. در واقع برای این باند (900 3G) و ۱۸۰۰ 2G اگر تجهیزات قدیمی اریکسون باشه لازم نیست اپراتور کار خاصی انجام بده و برای هر کدوم از اینها RRU جدید نصب کنه. دو تا فیبر نوری برای هر کدوم از RUS های ۱۸۰۰ و ۹۰۰ بهش وصل میشه و در مجموع ۱۲ جمچر میره برا سکتور آنتن ها. برای همین تصور میکنم جاهایی که از اول 2G بوده و بعد ارتقاَء پیدا کرده، باند ۹۰۰ برا 3G هم در دسترس باشه. در مورد اریکسون البته، چون تجهیزات 2G هوآوی را اطلاعی ندارم.نقل قول:
در مورد سوالتون در مورد تعویض آنتن ها هم باید بگم ایرانسل تنها اپراتوری هست که مدرنیزیشن زیادی روی سایت هاش انجام میده. آنتن های جدید ۱۴ پورت هستند و قبلی ها ۱۰ پورت بودند. هم آنتن ها را جدید نصب کرده و هم RRU های ظرفیت بالا که قبلاً عکس ازش قرار دارم به تجهیزات اضافه کرده.
ممنون از اطلاعاتتون، و یه سوال دیگه اینکه، ایا الان ایرانسل انتن هارو از اریکسون میگیره؟ یا هواوینقل قول:
(این انتن جدیدارو)
خواهش میکنم. تا حالا آنتنهای جدید که برای نصب دیدم هوآوِی بوده. آنتن های ۱۰ پورت قبلی هم Kathrein بود که طراحی و ساخت آلمان و بعضی هاش ساخت رومانی بود. فکر میکنم آنتنهای جدید Kathrein را هم به زودی ایرانسل ازش استفاده کنه.نقل قول:
حالا این همه انتن خریده، سرعت افزایش پیدا میکنه؟تا الان که روز به روز داره سرعت کمتر میشه.
دقیقا
نمیدونم چرا پس ما تقیر و حس نمیکنیم:n27:
سرعت 4G برای من امروز از دیروز هم کمتر شده ، به زور به ۱۰۰ میرسه ! یک ایرانسل سرعت اش خوب بود ، این هم رفت قاطی باقالی ها.
باید کم کم بریم سراغ همراه اول (4G اش قبلا تست کردم متوسط سرعت اش برام ۵۰ مگابیت بود)
چند سال پیش یه سیم کارت اعتباری گرفته بودم ولی بعدا گمش کردم و شمارشم یاد نیست. برم نمایندگی می تونم پی گیری کنم سیم کارت جدید بگیرم؟
اگه سیم کارت ایرانسل دیگه ای داری وارد "ایرانسل من" شو و نگاه کن ببین چند شماره به اسمته و شماره رو بنویس و با کارت ملی برو بگیرش...نقل قول:
سلب امتیاز شدهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ایرانسل مثل همراه اول نیست که بعد یک سال خاموشی خط رو سلب امتیاز کنه. من خطی رو سال 90 شکستم و الان نگاه میکنم هنوز به ناممه و میتونم برم بگیرمش!نقل قول:
تا هشتاد مگ همرا اول سرعت میده خدارو شکر فعلا ملت نریختن تو همراه سرعتش بالاس:n02:نقل قول:
روستای 2g بود ایرانسل سال گذشته روی هر سکتور یه rru گذاشت و روی باند 900 3g را فعال کرد. سرعت دانلود از 120 بیشتر نمیشه البته فیبر نوری نداریم همه با رادیو هست امکان هست سرعت اینترنت بیشتر بشه
سلام دوستان اپلیکیشن مودم lh92 و lh96
کد:forum.p30world.com/showthread.php?t=731511
از این قسمت دیدم اون شماره توش نبودنقل قول:
پس ظاهرا سلب امتیاز شده
با این حجمای کم سرعت بیشتر اصلاً مزیت نیست.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
قطعا سرعت بیشتر مزیت هست. همه که دانلود نمیکنن کهنقل قول:
حجم کم نیست یه ماهه نامحدود گرفتم1تا11 صبح 29تومن شبی140گیگ رو راحت جواب میده برا دانلودنقل قول:
من هم دانلود نمیکنم، ولی ۲۰ گیگ ۶ ماهه، که بالاترین حجم همراه اوله، نهایتاً دوماهه تمومه.نقل قول:
خب خوش به حال شما، ولی من ترجیح میدم ۲۴ساعته به حجمم دسترسی داشته باشم، نه تو یه بازهی زمانی خاص. بستهی ایرانسلم که میخرم، اصلاً شبانهدار نمیخرم.نقل قول:
همراه اول تازگی بسته های جدید زیاد دادهنقل قول:
حتی سالانه ١٢٠ گیگ
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من ندیده بودم، همین یکی دو هفته پیش چک کردم همون بستههای سابق بود. ممنون از شما.نقل قول:
از روزی که صحبت انتقال cdn تلگرام به ایران شده همش خطای 504 و 730 روی ایرانسل میگیرم
شمام مشکلی دارید توی ایرانسل ؟
سلامنقل قول:
دقیقا منم مشکل داشتم یه باری زنگ زدم مشکل حل شد اخرش حالا نمی دونم از زنگ زدن بود یا خودشون همزمان درستش کردن:n13:
نقل قول:
کدوم شماره زنگ زدی
سلامنقل قول:
من که 707 زنگ زدم ولی خانومه پشتیبان می گفت این که تلگرامتون باز نمی کنه مشکل ما نیست منم کلی جر و بحث کردم باهاش اخرش گفت باشه پیگیری می کنیم همین بعدش دو ساعت بعد دیدم درست شده
البته منطقه ما کلا درست شد چون دوستمم گفت تلگرام براش باز میشه دوباره (قبلش نمیشد):n01:
دوستان کسی سیمکارت همراه اول داخل مودم تی دی ایرانسل امتحان کرده میشه استفاده کرد؟
نقل قول:
شما از کجا نامحدود گرفتی؟ تو بسته های ایرانسل نامحدود نمیبینم.
منظورش همراه آخرهنقل قول:
زده رو دست ایرانسل مثل اینکه
کلی بسته حجیم با قیمت پایینتر از ایرانسل آورده
ببینید:
خاک بر سر ایرانسل کنن هر روز داره بسته های خوبشو حذف میکنه
نقل قول:
الان هر 30 دقیقه یه بار اینترنت من میره حالت connecting و وصل نمیشه و علامت تعجب زرد می افته روی ایکن اینترنت
سلامنقل قول:
نمی دونم حتما زنگ بزن :n27:واسه من که درسته مشکلی نداره
همراه اول باند 42 و 43 اصلا نداره و مودمهای تی دی فقط این دو باند رو ساپرت می کنندنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سیم کارت های یو سیم همراه اول اگه هر شب بزارید دانلود بعد از مدتی سرعتت محدود میشه حواست باشه - ولی اون سیم کارتهایی که روی 4جی نمیرن رو نمیتونه محدود کنهنقل قول:
سیم کارت منو محدود قبلا 50 مگ بود بعد یه مدت شد فیکس 8 مگ، منم انداختمش دور... در کل توی ایران دیگه اپراتور خوبی پیدا نخواهد شد، فقط بخور بخور شده تا میتونن میچپونن به ملتنقل قول: