GHT][
به نظر نپیاد چیز جدی(مثلا قانون یا بخش نامه شده باشه) تو همایشا زیاد از این حرفا گفته میشه. در ضمن حرفی هم درباره محل خدمت نگفته
اینم لینک خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
GHT][
به نظر نپیاد چیز جدی(مثلا قانون یا بخش نامه شده باشه) تو همایشا زیاد از این حرفا گفته میشه. در ضمن حرفی هم درباره محل خدمت نگفته
اینم لینک خبر
GHT][
اینم لینک خبر
تایید میشه از 22 فروردین پروفایل آپگرید نشدهنقل قول:
طبق چیزی که دوستان گفتن احتمالا 22 اردیبهشت یا اواخر اردیبهشت آپگرید میکنن
با درخواست تمدیدم موافقت شد خداروشکر:n20: دقیقا یک هفته طول کشید تا جوابش اومد. داشتم نا امید میشدم.
اقا این هزینه کفالت اگه بگین ممنون میشمنقل قول:
پلیس +10 گفت یه عده رو با پارتی بازی انداختن برج 4 . کسیم بخواد اعتراض کنه باس بره ستاد نیرو های مسلح تهراننقل قول:
پارتی باید در چه حد قوی باشه که ادم بتونه معافیت پزشکی بگیره؟
ازون سوالا بودااا :))
خوب خدارو شکر من اعزامم تغییری نکرده تاریخش تیر ماه اعزامم:n05:
این خبر صحت داره؟!
نحوۀ محاسبۀ کسری بسیج فعال از سالی 30 روز به سالی 18 روز کاهش یافت. البته حداکثر میزان کسری همان 6 ماه است.
:n03:
اصلا 30 روز نبود که بشه 18 روز ! قانون بسیج سالی 45 روز بوده و فعلا هم همین مقدار هست!نقل قول:
نقل قول:
همونطور که SNOW PATROL عزیز اشاره کردند در ناجا اغلب تفاوت زیادی نیست، حتی بعضی جاها هست که در مسئولیت ها هم تفاوتی وجود نداره.
دوست عزیز پلیس +10 ثبت نمیکنه، در ناجا ستاد فرماندهی استان ثبت میکنه، در ارتش و سپاه اطلاعی ندارم نیروی انسانی میتونه راهنمایی کنه ولی احتمالا یه برگ را نیاز باشه تا به نظام وظیفه برای ثبت ببرین. (البته بعضا خودشون میفرستن)نقل قول:
دوست عزیز زیاد نیاز نیست روی این موضوع مانور داد، یکماه دیگه که برگه محل آموزش اومد مشخص میشه که چه کسانی تاریخ اعزامشون تغییر کرده؟نقل قول:
بحث کاهش کسر بسیج خیلی وقته هست، احتمال داره ولی باید منتظر تایید خبر بود.نقل قول:
دوست عزیز مدتی که شما میگین برای سالها قبل هس، حدودا از سال 90 برای هر سال 30 روز بوده و حتی در صورتی که چند سال و چند ماه میشد اون چند ماه نیز بر اساس ضریب 30 روز محاسبه می شد.نقل قول:
از سال قبل با بر ملا شدن معافيت هاى جعلى فوتباليست ها سختگيرى پيرامون ان افزايش يافته و بازرسى ناجا تمركز زيادى بر روى افراد ، پزشكان و نوع و نحوه معافيت داردنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ولی خدایی من تو کار ارتش موندم اخه سربازی که خونش جفت
بادگانه چرا وقتی نگهبان نیست حق نداره بعد تایم اداری بره خونه
صبح برگرده
من قبل از عید گرفتم سالی 45 روز !! حدود 40 ماه فعال داشتم و 5 ماه کسری گرفتم. شما کمتر کسری گرفتی؟نقل قول:
دوست عزیز مدتی که شما میگین برای سالها قبل هس، حدودا از سال 90 برای هر سال 30 روز بوده و حتی در صورتی که چند سال و چند ماه میشد اون چند ماه نیز بر اساس ضریب 30 روز محاسبه می شد
اتفاقا ارتش از خداشه که بفرسته خونه! احتمالا فرماندت علاقه ای به مرخصی دادن سربازها نداره!نقل قول:
ولی خدایی من تو کار ارتش موندم اخه سربازی که خونش جفت
بادگانه چرا وقتی نگهبان نیست حق نداره بعد تایم اداری بره خونه
صبح برگرده
سلام دوستان
من داستانم زیاده- از سه ماه پیش میخواستم دفترچه پست کنم - هی یه اتفاق بد می افتاد--- تا اینکه پریروز بالاخره اوکی شد
تاریخ اعزامم 1/8/94 هستش-- به نظرتون تعجیل بزنم برا 1/6 قبول میکنن؟:n13:
کلا ارتش بهتره یا سپاه یا نیروی انتظامی-- در کل منظورمه:n28:
مدرکم لیسانس برق قدرت- مجرد
با افزايش تعداد درخواست اعزام احتمال اينكه با درخواست تعجيل شما موافقت بشه كمه، اگر بسيج فعال و دوره تكميلى نداريد كه شانسى براى سپاه نداريد بين ارتش و ناجا ، ارتش به مراتب از نيروى انتظامى بهتر استنقل قول:
سلام برهمگی
متاسفانه فعلا در کل زندگیم بی برنامه تر و بی انضباط تر از نظام وظیفه ندیدم
از 1100 اسمس اومده : با توجه به تکمیل ظرفیت اعزام شما به شهریور 94 موکول شد!
الان نمیشه برا برج 4 تعجیلی زد؟
من که برج 6 هستم نکنه بفرستنم به برج 8 ؟؟؟!!!!
حذف شود....
اين جا به جايي ناشى از ازدحام اعزام ها در ماه هاى اينده است در حقيقت علتى كه خدمت ٢١ ماه باقى مانددابن بود كه همه از ترس ٢٤ ماه شدن خودشون رو به سازمان وظيفه عمومى معرفى كردند و ايم ميزان وظيفه بيش از اندازه نياز سازمان بوده و فكر كنم تا دو سال مشكل سرباز نداشته باشندنقل قول:
بله مى توانيد در خواست بديد اما موافقت شدن ان با وضع موجود كم استنقل قول:
بچه ها سلام من اعزامی یک تیر 93 نیروی زمینی ارتش هستم و ساکن یزد/میگم یکی از چشمام 1.75 و یکیش 2 است و اگه خواسته باشم عمل لیزیک (برداشتن عینک)کنم بیمه نیروهای مسلح قبول میکنه و اگه قبول میکنه چقدرش؟؟؟؟با تشکر از جواب شما
خب اینجوری که بدتره سال دیگه اونوقت سرباز نیست! کلا توازن رو به هم زدننقل قول:
شما پرینت المثنی هم گرفتی از برگ سبزتون؟نقل قول:
یا به سامانه 096480 زنگ زدین؟
داداش بعيده بيمه قبول كنهنقل قول:
براي اينكه زودتر از اينكه برگ سفيد اعزام بياد ببينيم كجا افتاديم بريم حوزه جواب ميدن؟الان حوزه ميدونه كجا افتاديم؟
خیر. اگه پارتی قوی داشته باشی میتونی متوجه شی و حتی طرف میتونه محل اموزشت رو عوض کنه. رفیقم اینجوری کرده و امریه وزارت دفاع شرکت هواپیما سازی گرفته.نقل قول:
من بلافاصله رفتم پیگیری کردم هم تلفنی هم پلیس+10 هم نظام وظیفه جوابای سربالا الان برگه آماده به خدمت جدید به تاریخ 6/1 دستمه....
نکته اینجاست من بهمن 93 دفترچه پست کردم تاریخ اعزامم شد 2/1 به خاطر اینکه بتونم ارگانی که می خواستم امریه بگیرم اوایل فروردین تمدید زدم و شد 4/1 (حتی برگه آبی هم دقیقا یه هفته قبل 2/1 اومد در خونه 01 تهران -چون دیگه نامه شو زده بودن- ولی در اصل به خاطر تغییر تاریخ اعزام دیگه عملا باطل شده بود) کارای امریه رو انجام دادم ولی حالا در کمال ناباوری بعد از گذشت بیش از 1 ماه از تاریخ تمدید، تازه یادشون افتاده ظرفیت ندارن و از شانس بد من تاریخ اعزامم شده 6/1 ! یعنی خدایی چی میشه گفت اگه ظرفیت نداشتین همون موقع باید بگین که همون 2/1 میرفتم نه الان که همه زندگی منو ریختین به هم.
ظاهرا سلسله گندزدن های نظام وظیفه به زندگی من پایانی نداره اینا تازه بخشی از بلاهاییه که نظام وظیفه سرم آورده بازم میگم تاحالا تو زندگیم بی انضباط تر و نفهم تر از نظام وظیفه ندیده ام.
دوستان من برج 4 بودم شدم 6.
الان برج 6 خوب نیست؟ چون خیلی از دوستان از برج 6 کلافه هستن.
اتفاقا برج ۶ از برج های خوبه نه گرمای تابستون رو به اندازه برج ۴ حس می کنید نه سرمای زمستان به اندازه برج های مثل ۸ و۱۰ . از نظر من بهترین برجهای اعزام ۲ و ۶ از لحاظ اب و هوا و ۱۲ به خاطر تعطیلات عید مناسبن. اما یک نکته ای است که اگر برج ۴ اعزام می شدید بر اساس ۲۱ ماه انتهای سال ۹۴ ( به عبارتی ابتدا ۹۵ خدمتتون تمام می شد )اما در برج ۶ خدمت شما ابتدا خرداد ۹۵ به اتمام می رسدنقل قول:
با توجه به اینکه امریه شما برای برج ۴ بوده حتما موضوع را با سازمان مورد نطر درمیان بگذارید تا در صورت نیاز امریه شما به برج ۶ انتقال داده شودنقل قول:
تلفنی آمار گرفتی؟ چی گفتن بهت؟نقل قول:
نقل قول:
سلام من هم توی اسفند ماه فرستادم که اعزامم رو خودم برج 6 تعیین کردم و همون برج 6 تایید شد بعد از چند روز پشیمون شدم تعجیل زدم برای برج 4 که باهاش موافقت شد و تاریخ جدیدم شد یکم برج 4 .ولی هنوز اس ام اسی برام نیومده که برای برج بعد از 4 بیفتم.انگار شانسی و به صورت رندوم افراد رو انتقال میدن به دوره های بعد وگرنه منم باید جزوشون میبودم.
یه دوره طلایی داریم که عیده یه دوره نقره ای که ماه رمضونه...نقل قول:
آموزشی خیلی راحت تره... گیر نمیدن...اذیت نمی کنن...هر کاری هم کنید روزه اید... رژه کمتره...حالا خودت میدونی.
مطمنی؟ امار گرفتی؟ ک برج 4 هستینقل قول:
شرط خدمت سربازی برای گرفتن گواهینامه رانندگی برداشته میشود
ایرج ندیمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس از بررسی شرط گذراندن سربازی برای اخذ گواهینامه رانندگی در کمیسیون اقتصادی خبر داد و اظهار داشت: در این راستا پیشنهادی مطرح کردم تا موضوع انجام خدمت سربازی به عنوان شرط لازم اخذ گواهینامه برداشته شود زیرا طبق قوانین بیمهای خسارت بیمهای شخص ثالث مشمول افراد بدون گواهینامه نمیشود.عضو کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه هزاران نفر به دلیل نداشتن کارت پایان خدمت، سربازی، نمیتوانند گواهینامه رانندگی دریافت کنند، تصریح کرد: در این حالت بسیاری افراد مشمول بیمه شخص ثالث و پرداخت خسارت آن نشده و نمیتوانند از مزیتهای بیمهای استفاده کنند به همین علت این پیشنهاد مطرح شد.
وی تاکید کرد: عملاً موتورسواران و رانندگان وسایل نقلیه بدون انجام خدمت سربازی میتوانند گواهینامه رانندگی دریافت کنند و این موضوع در کمیسیون اقتصادی به تصویب رسیده و به زودی در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.
از همون اسفند که تعجیل زدم تا الان هم توی سیستم به علاوه 10 برج 4 بوده هم توی سامانه اینترنت ولی طبق این گفته ی دوستان که بعضی ها رو انداختن برج 6 فرض رو بر این گرفتم که من چون از اولش برج 6 بودم و با تعجیل اومدم برج 4 پس قاعدتا من هم باید به برج 6 انتقال داده باشن اما هیچ اس ام اسی دریافت نکردم .خودم از طریق سامانه پیامکی استعلام کردم هنوز همون 4 بود.یعنی سامانه پیامکی هم مثل سایتش بروز نیست ؟ ممکنه منو هم انداخته باشن برج 6 بدون اینکه بهم اس بدن یا توی سامانه پیامکی ثبت شده باشه ؟نقل قول:
دوستان یه سوال مهم
اونایی که اعزامشون 94/04/01 هست و پروفایلشون از تاریخ 94/01/22 آپدیت نشده , در صورتی که 22 همین ماه آپدیت پروفایل صورت بگیره مرکز آموزشی که افتادیم رو مینویسن یا نه ؟
چون در حال حاضر مرکز آموزشی رو نوشته بدون مقدار
اگر بنویسن یه مزیت که داره اینه که سه هفته زودتر از برگه سفید میفهمیم کجا افتادیم.
دوستان نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با فرض اينكه اگر چند روز اينده سايت اپديت شود باز هم كد مراكز اموزشي مشخص نميشه معمولا دو تا سه هفته قبل از اعزام استنقل قول:
نقل قول:
گفتم که هم تلفنی هم هم پلیس+10 هم نظام وظیفه
تلفنی که یه خانومیه که مشخصه اطلاعاتشون و نقششون با پلیس +10 فرق زیادی نداره اون گفت از ارگان امریت نامه بگیر و نظام وظیفه شهرت اقدام کن نشد باید نامه رو ببری نظام وظیفه تهران. این جا هم که من هستم نامه بده نیس که نیس...شما وقتی با یه ارگان کار اداری داشته باشی تا حصول نتیجه باید 10 تا گوسفند نذر کنی! حالا که شده طرف حسابم دو تا ارگان :n35:
دوستاننی که افتادن برج 6 تعجیلی بزنید و شانستون رو ازمایش کنید