خب خدارو شکر گوش شیطون کر یه چیزی خوب بود این وسطنقل قول:
پس با توجه به توضیحت میشه روی خطم 9 مگ بیاد
عزیز این مورد رو میگفتی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب خدارو شکر گوش شیطون کر یه چیزی خوب بود این وسطنقل قول:
پس با توجه به توضیحت میشه روی خطم 9 مگ بیاد
عزیز این مورد رو میگفتی ؟
مرسی داداش لطف کردی؟روی چه مسیری هستی و چه ایپی میگیره؟نقل قول:
چجوره که وسطی پینگش کمتر از اون دوتاست؟
دمت گرم
سلامنقل قول:
حدود 230 کیلوبایت در ثانیه.
تست ها از 3 تا سرور مختلف توی لندن هستنقل قول:
وودافون و 2 تا سرور دیگه که اسمشون یادم نیست
شما سرویس خوبی دارید همونجا بمونید بهترهنقل قول:
خود من با این قیمت دارم 1 مگ با 4 گیگ ترافیک میگیرم که 2 گیگ هم نمیتونم شبانه دانلود کنم
سلام . دوستان کسی می تونه از محدوده مرکز پیام نور ( سردار جنگل ) نظر بده وضعیت دانلود شبانه با سرویس 512 محدود چطوره . با تشکر
دوستان چرا سرعت دانلود شبانه اینقد پخش و پلاست؟!
از 2 تا 3 مثلا با 300 میزنه بعد 3 تا 4 میشه 100 تا 5 با 40 میزنه ! ...
من شبانم فیکس 450 اینطوراس! اما روزا نوسان زیاد داره!نقل قول:
خط شما رو 4 مگه یا 9؟نقل قول:
سلام
ما تازه اومدیم شیراز از شیرازی های عزیز کسی هست جواب سوال های ما رو بده
1- سرعت دانلود روزانه و شبانه برای سرویس های 128 و 256 محدود شیراز ( ترجیحا مرکز آزادگان) چنده ؟
2- اینترنت شبانه محدود هست ( مثل شاتل بعد از یه حجم معینی سرعت اسمی بهت نمی دن)
3- سرعتی که شرکت می بنده رو چند هست ؟
4- وضعیت قطعی و خرابی چجوری هست ؟
ممنون
4 مگ :n01:نقل قول:
كسي هست از قم داشته باشه
خواستم ببينم شبانه چنده
از کجا باید بفهمیم خطمون روی 9 مگ بسته شده یا نه ؟
آقا همین ما خواستیم سرویسمون رو ارتقا بدیم حجم بالا تر بگیریم سرعتا داغون شده :n14:
مودم شما چه مارکی هستنقل قول:
دستان تو ساعات رایگان شبانه چرا نمی شه از خیلی از سایت های ایرانی با سرعت حداکثر 30 کیلو نمی شه دانلود کرد؟ از یه طرف بعضی سایت ها رو با سرعت 400 کیلو دانلود می کنه.
از سایت اکسپرس هم خیلی با سرعت پایین دانلود می کنه!
کسی نمی دونه جریان چیه؟:n03:
سلام به همه دوستان.
این اولین پست من بعد از شروع سال نو هست. یه چند مدتی فرصت نکردم سر بزنم. گر چه خیلی دیر، ولی سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم. امیدوارم که این سال نویی، وضعیت اینترنت ایران و بالاخص پارسآنلاین درست بشه، ما هم نگران دانلود شبانه و وبگردی روزانه نباشیم. برای سلامتی هرچی اینترنتبازه صلوات ...............:n06:
مطالب 20 صفحه اخیر رو که خوندم دیدم که دوستان میگن پارسآنلاین شبانه رایگان سرعت دانلود از سایتهای ایرانی رو محدود کرده با سیستم مدیریت ترافیکش.
فقط یه چیزی به نظرم میآد شاید بیراه نباشه. چون عمده کاربرای دانلودباز مثل خودم همون ساعتهای رایگان از این سایتها (مثلاً اکسپرسلیچ) دانلود میکنن، شاید علت نوسان زیاد (نوسان دندانهای به قول netstat عزیز) سرعت دانلود فشار زیاد روی این سرورا باشه. من خودم یه چند وقتی هست دیدم که اکسپرسلیچ وضعیتش مثل سابق خوب نیست. نه تنها تو ساعتهای رایگان شبانه بلکه تو غیر اون هم وضعیت چندان مناسبی نداره.
اکسپرسلیچ سروراش تو دیتاسنتر شاتله و به تجربه برام ثابت شده، سرورهای اختصاصی شاتل که تو ایران هستن، پایداری خوبی ندارن. کلاً از شاتل بدم میآد. این جور چیزا هم باعث میشه بیشتر ازش بدم بیاد. خودم اکانت پرمیوم اکسپرسلیچ رو دارم اما بیشتر از 1 ماهه که ازش دیگه استفاده نمیکنم.
به نظرم این نوسان سرعت همهاش گردن پارسآنلاین نباید باشه. به هر حال کلیه سرورهایی که فایل واسه دانلود ایرانیا میذارن شبا تو ساعتهای رایگان تحت بار خیلی زیادی هستن. به نظرم طبیعیه که سرعتشون بالا پایین بشه. حالا این مدیریت ترافیک پارسآنلاین هم که شده گوژ بالای گوژ.
دوست عزیز.نقل قول:
با توجه به این که attenuation داوناستریم خطت روی 16.5db هست (هرچی این عدد کمتر باشه یعنی شما وضعیت بهتری داری)، از نظر تئوری با adls2+ خط شما نه تنها میتونه 9مگ رو ساپورت کنه که تا 20مگ هم جواب میده.
وضعیت snr داوناستریمت هم الآن خیلی خوبه (این عدد هر چی بیشتر باشه بهتره). البته اگه الآن پروفایلت روی سرعت پایینتر از 9مگ بسته شده باشه، مثلاً 2مگ یا 4مگ، اگه پروفایلت رو ببندن روی 9مگ، یه مقدار این عدد کمتر میشه، ولی برای شما مشکلی ایجاد نمیکنه.
سلام. دوست عزیز سرورهای داخلی اکسپرس دو سه روزی هست که مشکل دارند و در حال پیگیری هستند. برای اطلاعات بیستر به انجمن مربوطه مراجعه کنیدنقل قول:
پس حدسم درباره اکسپرسلیچ درست بود.
شما روی مرورگر فایرفکس ت یه افزونه flag fox نصب کن بهت میگه میزبانی سایت داره داخل انجام میشه یا خارجبه محض ورود به سایت اون موقع می تونی سرعت دانلودتو بهتر و واقعی تر بسنجینقل قول:
اول، ممنون بابت این افزونه جالبی که معرفی کردی. خیلی باحاله. اما یه نکته: این افزونه موقعیت جغرافیایی سروری رو که داری صفحهاش رو میبینی نشون میده، نه سروری رو که با کلیک روی لینک دانلود، برات ایجاد میشه.نقل قول:
سرور سایت اصلی اکسپرسلیچ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تو آمریکاست. اما چندتا از سرورهای نگهداری فایلش تو ایران هستند و شاتل اونا رو میزبانی میکنه. وقتی هم که میخوای فایل آپلود کنی تو سرورهاش دو تا گزینه واسه سرورهای جهانی و سرورهای ایران داره.
درسته حالا این سایت میزبانی در ایران هم داره ولی اکثر سایتها مشخصه کشورشون یا مثلا تورنت در چندین کشور میزبانی میشه که همه خارج از ایران هستند.نقل قول:
پارُ انلاین هم این داستان مصرف منصفانه رو مثل شاتل کم کم داره راه میندازه اینطور که از تبلیغات سایتش معلومه ....
سلام دوستان این سر کاری هست یا واقعا 10 گیگ میدن؟
بعید میدونم بدننقل قول:
سلام دوستان .وضعیت خط من الان چه جوره ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خوبه وضعیت نویز عالیه با توجه به سرعت سرویسنقل قول:
نقل قول:اون مشکل اکسپرس مربوط به سرعت پایین (حدود 100 کیلوبایت) هستش و کسی با موج دندان اره ای!!! مشکلی نداره :n02: بعدشم پارس این مشکل رو نزدیک به 3 هفته میشه که پیدا کرده.....نقل قول:
این مشکل فقط مربوط به اکسپرس نیست و سرورای دانلود دیگه هم این مشکل رو دارن... مثلاً سرورای آریا مووی و دانلود مایکروسافت چند شب پیش همین مشکل رو داشتن...نمیدونم الان هم این مشکل رو دارن یا نه.... شماهایی که دانلود شبانه میکنید تحقیقات!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید ببینید مشکل از کجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرورای مختلف رو تست کنید و ببینید موج دندان اره ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن یا نه... من دانلود شبانه نمی کنم و فقط بعضی وقتا که بیدارم تست میکنم...نقل قول:
در ضمن من با استفاده ار فیل شکنم این مشکل رو حل کردم و دارم سیستم کنترل ترافیک رو دور میزنم...دیشب بدون مشکل از اکسپرس داشت دانلود میکرد... اگه مشکل از سرور دانلود هستش چرا با چیز شکن درست میشه؟؟؟ :n02:
در هر صورت من که به پارس علاقه ای ندارم و خطم رو چند وقت دیگه تخلیه میکنم :n02:
مرسی ازت.ولی سرعت دانلودم خیلی پایینه.شبانه که اصلا افتضاح هست.128 محدود دارم.
مرسی .ولی سرعت دانلودم شبانه خیلی پایینه.تو روزم گاهی اوقات (خیلی به ندرت به 200 ) میرسه.معمولا روی 40 هست.128 محدود دارمنقل قول:
خوب نسبت به سرعتی که گرفتی از پارس مناسبه پهنای باندت چون تقسیم قانونی 1بر8 هم حساب کنی سرعت شما باید 16کیلو باشه! اعتراضی هم نمی تونی بکنی چون میگکن سرویس شما 128 هست! ولی ظاهرا اینور عید پارس آنلاین خیلی از سرویسها رو که قبلاً باز بودند و مششکلی در سرعت نداشتند بطور نرم افزار محدود سازی کرده(مثل شاتل)نقل قول:
دوستان من الان شاتل دارم سرویس 128 اکو ( محدود)سرعت روزانه از سایت های خوب 250 کیلوبایته و شبانه هم سرعت ساعت های اولیه ش افتضاح میشه!حدود 5 صبح و اینا خوب میشه!
میخوام عوضش کنم.
سوالم اینه که الان من چه سرویسی باید از پارس انلاین بگیرم که برام رو 9 مگ ببندن؟نویز واینا برا ۹ مگ جواب میده؟
اینم عکس از تنظیمات مودمم و speed test :
اره ولی وقتی محدود می گیری باید سرعتت بیشتر باشه دیگهنقل قول:
من 128 2 گیگ دارم
512 محدود دارمنقل قول:
شبانه 70 تا 100
روز هم همین حدوده، گاهی وقتا هم تا 200
الان سرعت شما عالیه
پارس انلاین خیلی بهتر بود قبلا.من مشکلم شبانه هست کهنقل قول:
سرعت دانلودم افتضاحه.
با اینکه خطتون روی 2 بسته شده آره عالیه نویز 9مگ هم جواب میده برات راحت مشکلی ندارهنقل قول:
سرویسهای بالاتر از 128 هم روی 9 بسته میشه
ولی با این داستان مصرف منصفانه ای که پارس راه انداخته مثل شاتل اگر دانلود داشته باشی ساعات رایگان سرعتتو میاره روی همون سرعت اسمی خودت روی 9 نمی مونه.
من میخوام ۵۱۲ حجمیبگیرم. یعتی شبانه میاد رو ۶۰! شاتل میاد رو ۵ کیلوبایت :n02:نقل قول:
ارزش داره ۲ مگ بگیرم ؟
راستی من بخوانالان شاتل رو کنسل کنم چند روز طول میکشه؟ خط دوباره باید رانژه بشه برا پارس انلاین؟پارس انلایتن چند روزه وصل میکنه؟
محدودیت روز افزون سرویسهای شرکت پارس آنلاین با اعمال شیوه مصرف منصانه برای دانلود و پیاده سازی نرم افزار محدود سازی این شرکت روی سرویسهای خود:(به اعتقاد این شرکت محدود سازی اینترنت و پایین آوردن سرعت کاربر تجربه ای متفاوت را برای کاربر و البته جیب شرکت پارس آنلاین رقم خواهد زد....)
تجربه ای متفاوت
ارسال و دریافت ایمیل، مشاهده صفحات وب، بازی های آنلاین، مکالمه صوتی و تصویری، ارسال و دریافت فایل و ... از مصارف رایج در اینترنت می باشند. امروزه کشورهای پیشرفته دنیا، از راهکار "مدیریت ترافیک" به منظور کارکردِ صحیحِ کلیه مصارف اینترنت استفاده می نماید.
تکنولوژی "مدیریت ترافیک" برای اولین بار در کشور توسط شرکت پارس آنلاین بر روی تمامی سرویس های اینترنت پر سرعت به صورت رایگان اعمال گشته است که به اعتقاد ما، تجربه ای متفاوت در استفاده از اینترنت را برای کاربران پارس آنلاین به ارمغان می آورد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه 512 میاد رو 64کیلونقل قول:
طبق آیین نامه سازمان تنظیم از زمان ثبت تخلیه توسط مشتری باید ظرف 72ساعت خط تخلیه بشه...
حیف شما استان تهران نیستی وگرنه نامحدود مخابرات می گرفتی این بامبول ها هم نداشتی....