سلام
وضعیت پارس آنلاین چه شکلی هست؟ من چند سال پیش داشتم کیفیتش بد نبود نسبت به بقیه ولی الان نمیدونم.
سرعت تک لینک چطوره؟
پینگش برای گیم خوبه هنوز؟
و این که چیز پی ان ها چه وضعی دارن رو پارس؟ قبلا یادمه نسبت به بقیه isp ها بیشتر مشکل داشت.
ممنون
Printable View
سلام
وضعیت پارس آنلاین چه شکلی هست؟ من چند سال پیش داشتم کیفیتش بد نبود نسبت به بقیه ولی الان نمیدونم.
سرعت تک لینک چطوره؟
پینگش برای گیم خوبه هنوز؟
و این که چیز پی ان ها چه وضعی دارن رو پارس؟ قبلا یادمه نسبت به بقیه isp ها بیشتر مشکل داشت.
ممنون
نقل قول:وضعیت فعلی پارس آنلاین اصلا مناسب نیست من هم گول خوشنام بودن این شرکت رو خوردم ولی به شدت ناراضی هستم عصر به بعد سرعت و پینگ نوسان داره و سرعت تک کانکشن به یک سوم میرسه همچنین امکان دانلود برنامه از فروشگاه گوگل و مایکروسافت امکان پذیر نیست ( حتی با چیزشکن ها چه رایگان چه پولی ) فعلا پاسخگو نیستن که کی این مشکلات حل میشه!!! این مشکلات چندماه هست که به همین صورته.نقل قول:
دوستان پارس آنلاین چر اینجوریه حجم زیاد میخوره واسه شما هم اینطوریه؟
ممنونم از توضیحاتی که فرمودیدنقل قول:
شما تهران هستید و از این شرکت سرویس دارید ؟؟
پینگ تایم توی عصر روی چه رنجی هستش ؟؟
حتی اگر روی پروفایل گیم هم باشه باز همین مشکل هستش ؟؟
بله تهران هستم مرکز مخابرات کاشانی. پینگ 8.8.8.8 تو طول صبح و ظهر تو رنج 105 تا 115 هست ولی از بعد از ظهر تا بامداد میره رو 120 تا 170 حتی بیشتر بسته به روز کاری یا تعطیلی داره . من از بهمن ماه سال پیش مشترک پارس آنلاین شدم تا عید اوضاع خوب بود پینگ بین 95 تا 100 بود اما الان چند ماه میشه اضاع پینگ و سرعت جالب نیست مدام نوسان داره ابتدا سرویس 8 مگ داشتم بعد معترض شدم که چرا کیفیت افت داره بهم گفتن روی پروفایل 8 مگ تعداد مشترک زیاد هست و به خاطر همین نوسان داره وضعیت و اگه سرعت پایین تر بگیری وضعیت بهتر میشه ( ضمنا گفتن یک مقدار رو 8 مگ نویز داری به خاطر همین پینگ تایم بالا میره در صورتی که پینگ به نویز خط ارتباطی نداره !!! ) من هم این ماه سرویس 4 مگ گرفتم ولی باز اوضاع به همین صورت هست و فهمیدم که چرت و پرت تحویلت میدن سرعت با چیزشکن ها هم تو طول روز خوب هست اما در شب افتضاح میشه کلا مشکل پهنا دارن مشخص هم نیست کی حل میشه طبق گفته خودشون.اما فکر کنم از زمانی که های وب پارس آنلاین رو خریداری کرد رسما نابود شد رفت حالا هم منتظرم ببینم تو مرکز ما کدوم شرکت خدمات بهتری ارائه میده از پارس آنلاین جمع آوری بزنم بره.نقل قول:
دقیقا تمام مواردی که فرمودید درسته و برای من هم که تو شهرستان هستم عینا همین مشکلات وجود دارهنقل قول:
دوستان پارس آنلاین بسته های گیگ بالا نداره ؟
یادمه قبلا میگفتند همه دیگ یکسان هست سرویس دعیشون چی شد پس ؟
الان های وب مثلا ۲۰۰ گیگ ۸ مگ میده ۵۰ تومن
پارس آنلاینم داره اینطوری؟
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
بله داره 8 مگ 150 گیگ 50 تومننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وحشتانک میخوره پارس آنلاین حجمونقل قول:
دیشب 10 گیگ خریدم 18 هزار امروز شده 4 هزار
جز اینستا و تلگرام استفده ای نداشتم ، وای فای هم خاموشه فقط با lan کار میکنم نمیدانم چرا اینجوریه
یه وقت ویندوز آپدیت نکرده؟ یا گوشی آپدیتی دریافت کرده باشه ...نقل قول:
چک کن wps و این چیزا هم خاموش باشه یه وقت کسی استفاده نکنه از مودمت :n02: