بسته ی ماهه نامحدو شبانه که قیمتش 14500خورده سقف مصرف هر شبش چقدره؟
Printable View
بسته ی ماهه نامحدو شبانه که قیمتش 14500خورده سقف مصرف هر شبش چقدره؟
من این مودمو دارم. مودم بدی نیست اما با برنامه LTE Watch که برای مشاهده وضعیت سیگنال هست سازگاری نداره و جست و جو هم کردم براش نتونستم برنامه ای پیدا کنم که وضعیت سیگنالمو چک کنم.نقل قول:
پیشنهاد میکنم مودم B315 تهیه کنید.
خیلی ممنون بابت راهنمایینقل قول:
به قول بچهها: بشاش توش
تنهای اول افتضاح شده سرعت 4 جی من شده 200 الی 400 کیلوبایت !!!! ( در صورتی که اوایل تا 2.8 مگابایت میرفت ) ما که برگشتیم سمت ایرانسل
هیچ وقت بسته 1 ماهه نگیرید عمدا سرعت نت رو کاهش میدن براتون بعد از چند روز استفاده
من بنده با کلمه عمدا مخالفم حتما ترافیک منطقتون زیاده یا کاربر زیادی داره از دکل استفاده میکنه . از سرعت 2.8 مگابایت مشخصه و گرنه با نصف آنتن باید حدود 4 مگابایت سرعت داشته باشید روی باند 3 و حداقل فرکانس 5 Ghz برای بنده بعد از ۱۰ روز سرعت تفاوتی نداره و عمدی در کار نیستنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
داداش اول روی 10 مگاهرتز بود حدود 12 روز دانلود استفاده کردم همه چی ثبات داشت از وقتی گذاشتن روی 5 مگاهرتز این مشکل بوجود اومد ( مگه میشه بعد از 12 روز یکدفعه ترافیک زیاد بشه ! )
سلام برای منم که تو اهوازم سرعت همراه اول به شدت کاهش پیدا کرده شده 150 کیلوبایت قبلا 2.6 مگابایت بود سرعت دانلود :n27:
شما تست کردید؟؟؟
چطوره؟؟؟
کل حجمش روزانه هست؟؟؟ یا مثل بقیه بسته ها نصف شبانه هست؟؟؟
بقیه بسته ها که رو اعصابه...
هرچی.میخری نصف شبانست
حداقل این همش روزانه باشه کمی به صرفه هست...
تهران حوالی امیراباد هستم سرعت همراه اول من چندروزه به یکدهم مگابیت رسیده و عصرها هم گاها قطعه ایرانسل صبحها اینجا بالای ۵۰مگابیت است اونوقت این فورجی از دایال اپ هم بدتره ...من ۲۰ گیگ بسته خریدم مجبورم تعطیلش کنم برم دوماهه ایرانسل بگیرم