من که فکر می کردم وقتی مجوز نسل 3 به اپراتورها داده بشه
رایتل قیمت رو کاهش میده و حتی ایرانسل و همراه اول هم قیمت رو کاهش میدن واسه رقابت
چه فکر خنده داری :n08:
Printable View
من که فکر می کردم وقتی مجوز نسل 3 به اپراتورها داده بشه
رایتل قیمت رو کاهش میده و حتی ایرانسل و همراه اول هم قیمت رو کاهش میدن واسه رقابت
چه فکر خنده داری :n08:
از تمامی کاربران اینترنت همراه ایرانسل خواهش میکنم در جهت اعتراض به سیاست های جدید قیمت گذاری و زیاده خواهانه اینترنت ایرانسل و «۲برابر» شدن تعرفه ی بسته های اینترنت ایرانسل و احترام به حقوق اجتماعی خود و جامعه ی کاربران با تحریم خرید و استفاده از اینترنت همراه و یا بسته های اینترنتی ایرانسل تا زمان تعدیل قیمت ها و تعرفه های فعلی به یک چهارم این تحریم خرید رو ادامه بدید و به دیگر کابرانی که در حال حاضر در جهت احیای حقوق کاربران و مصرف کنندگان تلاش میکنند بپیوندید.
حاجی به نظر من باید یه فکری به حال فکرات بکنی:n08:نقل قول:
بخور بخوره از بالا تا پایین همه دارن میچاپن ملتو
ایرانسل حتی حاضر نشد کوچکترین اسمی از افزایش 2برابری تعرفه های خود در اکانتهای رسمی شبکه های اجتماعی شامل : اینستگرام-کلوب-توییتر و ... بیاورد و کاربران خود را که به سایت این شرکت دسترسی نداشتنه اند آگاه کند!
و حتی اسم از کاهش های حیرت انگیر تعرفه آزاد اینترنت همراه خود نیز میدهد در کمال وقاحت...
کاربران گرامی این است احترام به فهم و شعور شما کاربران توسط ایرانسل که حتی اسم از کاهش تعرفه می آورد بلکه توجه کابران به افزایش نرخ چندصد برابری بسته های پرمصرف جلب نشود...
#تحریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره تلفن اقای دزفولی(مدیر عامل ایرانسل) جهت شکایت مستقیم به ایشون:
23191000
فک کنم ادم باید از هر اوپراتور ی سیم کارت داشته باشه تا مواقع ضروری از اون یکی استفاده کرد :n02:
:n05:
بهترین راه خاموش کردن ایرانسلاتونه
شما چه بسته بخرید ، چه نخرید ، ایرانسل سودشو میکنه
یه خط از اپراتور دیگه بگرید ، دایورت کنید ، ایرانسلو خاموش کنید
منم همین کارو کردم !
شما اطلاع داری که با دایورت هم همون هزینه مکالمه حساب میشه؟ :n02: پس ایرانسل سودشو با دایورت شما هم میکنهنقل قول:
نهایتا چند روز دایورت واسه از دست ندادن تماسه !