سلام به همگی من تازه اومدم تو این بازی یه کوچولو نوبم تازه کارم هستم :n01:
تو west اد کنید xX vodoun Xx :n12:
Printable View
سلام به همگی من تازه اومدم تو این بازی یه کوچولو نوبم تازه کارم هستم :n01:
تو west اد کنید xX vodoun Xx :n12:
نقل قول:نقل قول:بابا ایول شما ها همه lore هارو که خوندین :n02: واجب شد از اول کل Lore های چمپیون هارو بخونم,فقط میشه داستان اولیه لول همون nexus اینارو یکی بگه:n16:نقل قول:
عاغا کسی لینکی چیزی سراغ نداره که بشه lore چمپارو ترجمه خوند ؟:n02:
اگر nexus tower اخری منظورته اونجا جادوگرای valoran هستن که این league of legends رو به وجود آوردن برای بی ثباتی های سیاسی و جنگی که وجود داره بین champion ها بعدش field of justice رو معرفی کردن که شامل 4 تا مپیه که می دونیدنقل قول:
مپ اول summoners rift:اینجا اصلی ترنین محل درگیری برای جادوگرا بوده که انتخابش کردن که از وسط اون رود serpentine رد شده که اژدها و بارون هم توی امتداد این رود زندگی می کنن و نزدیکه frejlod هستش.
crystal scar:معدنی که قبلا جزو روستایkalamanda (این روستا بدبخترین قسمت دنیاست چون دقیقا بین کمپ های noxus و demacia هستش)بوده تا وقتی که جنگ بین noxus و demacia بالا می گیره بعد به زیر زمین کشیده میشه و باعث خشم کسی نمیشه جز skarner که این گروه انسان ها رو احمق می دونه که روستا رو خراب کردن و تبدیلش کردن به crystal scar
howling abyss:سردترین و بیرحمترین نقطه ی freljord هستش (اگر بیرحمیش رو می خواید بدونید چیه کافیه توی aram این چمپیون هایی که می گم رو جلوی هم داشته باشید :ashe,sejuani,lissandra,... اگر اینا روبروی هم باشن بهتون quest ای میده برای کشتن دیگری که کی فرمانروایی رو بهده می گیره تو سرزمین frejlord) اینجا قبلا یه جنگ خیلی سختی رو قسمت نازک پل درگرفته که کسی نمی دونه بین کیا بوده(یکی که صد در صد من مطمئنم با توجه به داستان ها اونجا حضور داشته tryndamere هستش) ولی می گن اگر به بادی که می وزه گوش کنید هنوز صدای نعره هاییی که کشیده می شده رو می تونید بشنوید.
twisted teeline:خیلی بدخواهی واسش داشتن این جادوگرها با کارهاشون هم باعث خرابی شدن تا وقتی که maokai از بالای جنگل خودشو از زمین می کنه و زنده میشه(همون متحرک شدن) و مثل این فیلما پامیشه حالیشون می کنه اینجا هنوز زندن.قهرمانان هرگز نمی میرند:n09:
البته nexus برای چندتا از هیروها دردسر هم ساخته قبلا مثلا xerath برای آزاد شدنش از قفس پیرامونش باید به جادوی nexus دست پیدا کنه یا nocturne به دام دنیای فیزیکی توسط اونا افتاده.
ولی اگر منظورت noxus بود قانونش برای همه مشخصه ضعیف ها میمیرن قوی ها زنده می مونن.مثل رشادت های darius که با اسلحش سر سرلشگر noxus رو میزنه چون ترسیده بوده و ضعیف بودنشو نشون داده.
یکی از بچه ها دو سه تا از چمپیون رو ترجمه کرده بود با ماشین ترجمه گوگل گزاشته بود ولی می خواستی سرتو بکوبی به دیوار با اون ترجمهنقل قول:
عاغا کسی لینکی چیزی سراغ نداره که بشه lore چمپارو ترجمه خوند ؟
اینجا arrowtic تو اخبار بازی و ترجمه اینا خیلی کار میکنه شاید اگر وقت داشت بیاد اینجا ترجمه کنه بزاره
ولی به نظرم خودت شروع کنی بخونی بهتره حتی زبانت هم بهتر میشه
منم میتونم به طور کامل ترجمه کنم ولی خب نه وقتشو دارم نه انگیزشو :n02:
درباره ترجمه خوب شد گفتید ، یه مدت همه تو فکرش بودیم ولی ولش کردیم .
مشکل اینه آدم کجا بذاره ؟ تو این تاپیک که هر ثانیه یه پست جدید داره زده میشه و سریع میره صفحات بعد و اصلا دیده نمیشن !
از طرفی هم نمیشه برای فقط داستان چمپ ها تاپیک جدید زد .
از طرف دیگه هم از وقتی Lore دوتا2 کامل شده وقت ترجمه باشه من که به شخصه اونو اول ترجمه میکنم : دی
دوستان اگر باز هم اطلاعات بیشتری از این بازی دارین (منظورم همون lore هستش) بذارین تا بدونیم ، خیلی ممنون میشم ازتون...
از این دوست عزیز که راجب مپ ها هم توضیح داد خیلی ممنونم ، خیلی جالب بود...
دوست عزیز arrowtic شما هم اگه ترجمه ها رو بذاری خیلی خوب میشه ها...
جدیدا بازی دوباره لگ شده.هر 5 دقیقه ریکانکت میدع.نمیدونم جریان چیه.
لگ نیست همون Timeout چون پینگ من 100 هم که میشه باز همین مشکل هستشنقل قول:
آقا برای sejuani باز دوباره skin اومده ولی باحاله:n02:
حدود 300 mb چیزی نیست:n15: