درخواست تخلیه زدم...ولی هنوز بر نداشته.....الان هم دارم با سرویس مخابرات پست میزنمنقل قول:
Printable View
درخواست تخلیه زدم...ولی هنوز بر نداشته.....الان هم دارم با سرویس مخابرات پست میزنمنقل قول:
من شنیدم مخابرات یکم دیر تخلیه میکنه . :n27:نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم راست میگن...!!نقل قول:
الان تقریبا همه شرکت ها توی مرکز فیاض بخش نت بسیار خوبی ارائه میدن!!! مخصوصا از لحاظ سرعت!!! دلیلش هم به خاطر زیرساخت قوی و متعادل بودن تعداد مشترک هاس!!!
حالا خدا کنه تو مرکز شما هم خوب باشه همیار!!!
من که خدایی نکرده غرض و پدر کشتگی با شرکتی ندارم.... من همزمان هم ماتریکس داشتم و هم همیارنت... اگه سرعت ماتریکس خوب بودش حتما میگفتم... شما یه دانلود بزارید و همزمان یه پینگ بگیرید ببینید چی میشه... پینگ نجومی میره بالا.... ماتریکس فقط یه حسن داره اونم دانلود روزانشه.... اینکه فقط یه فایل بزارید واستون دانلود کنه و همزمانش هیچ کاری نمیتونید بکنید ... اونم چون دانلود روزانه و محدوده چه فایده داره.... مگه میخوای 2 ساعته حجمت تموم بشه... خب میری یه مگ نامحدود مخابرات میگیری میزاری دانلود... شما یه صفحه باز کنید و هم زمان پینگتون هم از ران بگیرید ببینید چه تایم اوتی میده و پینگ میره بالا... یعنی شما فقط همزمان با نتت میتونی یه کار بکنی... در حالی که همیار اینجور نیست...نقل قول:
شونصدتا فیلتر شکن... انواع سرورا روش امتحان کردم... دانلودش خوبه ولی لود صفحه و پینگ نجومی... من که خدا رو شکر شرکت خوبی پیدا کردم و تا زمانی که خوب باشه همین جا میمونم...نقل قول:
بومون تا منم بیام...منو بیگیر آرش ...بیگی منوووووووو.....خخخخخخخ:n08::n08:: n08:نقل قول:
آرش وای به حالت اگه همیار نت گند بزنه.:n24:...میام پولش رو ازت میگیرم.:n25:...خخخخخخخخخخخخ:n08: :n08:
شما جون بخواه داداش.... ایشالا که سرعتت خوبه... یادمه زمانی که من میخواستم بیام همیار هیشکی نبود کمکم کنه بگه همیار چطوره...نقل قول:
مهم سرعت تک کانکشن هست... شما وقتی سرعت تک کانکشنت خوب باشه همه چی حله... موقعی هم که فیلم آنلاین میبینی سرعت تک کانکشن مهمه... متاسفانه سرعت تک کانکشن ماتریکس خوب نبود... وقتی سرعت تک کانکشن خوب باشه اون خط خاکستری زودی لود میشه و بدون قطعی بشین کلیپ و فیلم نگاه کنو حال کن....:n01: الان مال من 248 هست... بالای 200 خوبه کلا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جان این نرم افزاری که استفاده کردی برا نمایش سرعت چیه؟؟نقل قول:
میشه لینکش رو بزاری؟؟
البته من از پروگسی فایر استفاده میکنم...وقتی سا*ک*س یا پروک*سی توش ست نکنی به صورت مستقیم متصل میشه و سرعت اتصالت لحظه ایت رو نشون میده...ولی خوب خیلی از سی پی یو کش میکنه...
باز هم با شما موافق نیستم. من تو مرکز امیرکبیر تستام رو میزنم. پس فیلتر شکن من و کانکشن من هم باید اینجوری که میگی باشه... تک کانکشن ماتریکس در اغلب موارد سرعت 350 رو به من میده بدون فیلتر شکن. سرعت صفحه بازکردن هم بسیار خوبهنقل قول:
این تست رو با سرور وی * ان کانادا گرفتم همین الان روی اینترنت ماتریکس. میبینید که سرعت دانلود 2.8مگابیت هست با تک کانکشن که میشه 350 کیلوبایت بر ثانیه:n20::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و ممنون نه دوست من از گلستان با همیار نت و فر هنگشهر با وایرلس همیار و در مرکز شهر با آسیا تک اینطوری شده من که با برنامه bw meter چک می کنم از دیروز تا حالا بدون دانلود 700 مگ مصرف کرده همین الان با باز کردن دو تا پیچ 12 مگ ترافیک نشون می ده آپدیت ها خاموشه و روی سیستم ها هم deep freez ریختم که ویروس نگیرننقل قول: