زالو :دینقل قول:
:n08:
Printable View
زالو :دینقل قول:
:n08:
دوستان برای شما هم از این ادرس وارد اشتراکتون نمیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به هم کد سازی باید شماره جدید رو بزنم ؟
2020 هم که مشغوله/20 نفر در انتظار... . حالا خدا میدونه از این نفرا چند تاش جواب میگیرن از این متخصص ها !
نخیر، برای adsl همون شماره های قبلی معتبر هستننقل قول:
این سامانه هم که آدرسشو دادید، گاهی وقتا باز نمیشه ولی الان مشکلی نداره
2020 هم که کلا به هیچ دردی نمی خوره! بیخود وقت خودتونو پای تلفن هدر ندید!!!
رفتم و مطمئن هم بودم که طرف دست به سرم خواهد کرد ! لعنت به همشون ! لعنت !!!!نقل قول:
طرف میگه از این به بعد همینه سرعت بالا سرعت دانلود رو زیاد نمیکنه !!!! میگه بهت پیشنهاد میکنم که بری طرح ات رو همون 512 کنی !!!!! یعنی دوس داشتم خفه ش کنم اونجا بی سوادای . . . . خُب وقتی بلد نیستین وقتی عرضه ش رو ندارین چرا سرویس 1 مگ و 2 مگ رو میذارین تو نت برای خرید و پول مفت از مردم میگیرین ؟؟؟؟ لعنت به همتون لعنت به شما که با مشتری 4 سالهء مداومی مثل من اینطور برخورد میکنید !!!!
غلط زیادی کرده ازشون شکایت کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم من اینترنت خط ام رو از مخابرات تخلیه کنم بعد دوباره بخرم این data rate برام درست نمیشه ؟ مال پسرعمه م که خونشون تو همافر هست گفتم نگاه کنه میگه 2296 هست data rate اش. تخلیه کنم بعد دوباره بخرم درست میشه ؟نقل قول:
این که خطوط ما رو فیبر نوری کردن و به بقیه اجازه نمیدن اینترنت بدن قانونی هست ؟ میشه شکایت کرد ؟
میشه قضیه تخم مرغ شانسی ولی احتمالا اینطوری درست بشه ...نقل قول:
والا من یه بار پرسیدم گفتن شرکتها بیان تجهیزات واسه adsl روی فیبرنوری نصب کنن مشکلی نیستنقل قول:
یه نفرم بهم گفته الان تو مشهد آسیاتک روی فیبر سرویس میده
مرکز قندی کجاست ؟ برم اونجا نمیشه حلش کرد ؟ آخه گفت مال من به اونجا مربوطهنقل قول:
یکی هم اینکه یه طوری نشه تخلیه کنم برگردم بخرم بگن آقا نمیدونم پورت خالی نداریم و جا برای یوزر جدید نداریم و . . . :n04:
سلام
مخابرات ترافیک رایگانش چه ساعتیه؟
افت سرعت داره تو ترافیک رایگان؟