یکی از همین مشکلات بر میگرده به شبکه ، شمارتون رو عوض کنید احتمال خیلی قوی مشکل باید برطرف بشهنقل قول:
Printable View
یکی از همین مشکلات بر میگرده به شبکه ، شمارتون رو عوض کنید احتمال خیلی قوی مشکل باید برطرف بشهنقل قول:
سلام
من یه بار تو قسمت مکالمات یاهووم نمیدونم چی کار کردم که همه مکالمات (converstion) رو کامل نشون میداد.یعنی مثل پیش فرضش که هر صفحه 25 تا از پیام هارو نشون میده و باید بزنی next page نبود.همه پیام ها تو یه صفحه بود
اما حالا هر کار میکنم نمیدونم چه دکمه ای رو زدم
اگه میشه کمکم کنین
سلام
این یاهو من پی ام گذاشتم برا یکی از دوستام ولی نمیدونم چرا پی امم نه تو Conversation هست نه تو هیسنوری...جالب اینجاست که جوابمو هم نداده یعنی فک میکنم بهش نرشیده...
علتش چی میتونه باشه که من آف هام برا این شخص نمیره؟
دوستان یاهو مسنجر من قسمت چت برای چت روم اداره ؟!ورژن اخرشه !!
قابلیت چت روم ها همگی حذف شدند طی ماه اخیر توسط خود شرکت یاهونقل قول:
دمت گرم عجب مخی ... منم این مشکلو داشتم با راهنمایی شما حل شد ... ایولنقل قول:
سلام
من 2 روزه میخوام با یاهو مسنجر 11 فینال لاگین کنم نمیشه با چند تا ایدی یاهو هم امتحان کردم این ارور رو میده:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه آیدی قبلا داشتم حالا می خوام باهاش تو یاهو مسنجر لاگین کنم ولی وقتی می خوام لاگین شم یه صفحه لاگین یاهو مسنجر در مرورگر باز میشه و ازم یوزر پسورد رو می خواد وقتی اونو وارد می کنم ازم سوال امنیتی رو که موقع ساخت این ایدی جواب دادم رو می خواد ولی من یادم نیست چی جواب داده بودم!
راهی نیست که بشه وارد یاهو مسنجر شد بدون جواب دادن این سوال؟:n27:
نقل قول:
دقیقا مشکل من هم همینه!
کسی راه حلی نداره؟
سلام. تو یه تایپیک دیگه هم مشکلمو مطرح کردم. من از فیلتر شکن استفاده کردم. بعد از اون یاهو مسنجرم باز نمیشه. چجوری باید درستش کنم. لطفا راهنمایی کنید.