البته به نظر من این ادیت، ادیت تخریبی نیست ....به قصد Cross processing انجام شده . و ته رنگ زرد و حالت رنگ ها هم به خاطر فیلتر Cross process در پلاگین های فتوشاپ هست البته یه مقدار اگر با opacity پایین اعمال میشد بهتر بودنقل قول:
البته به نظر من این ادیت، ادیت تخریبی نیست ....به قصد Cross processing انجام شده . و ته رنگ زرد و حالت رنگ ها هم به خاطر فیلتر Cross process در پلاگین های فتوشاپ هست البته یه مقدار اگر با opacity پایین اعمال میشد بهتر بودنقل قول:
نقل قول:
با سلام
با اجازتون منم نظرمو میدم
ادیتهای شما یه کار دیگست که هیچ ارتباطی با ادیت عکس نداره یه اثر جدید ه رنگهای خاکستری عکس از بین رفته خیلی ساده شده بیشتر یه کار گرافیکه مثل اینکه به شما کاری رو بسپارن و از شما بخان اونو ساده کنید برای چاپ سیلک یا موارد دیگر که فقط با دو یا سه رنگ خاص بخان چاپ کنند در مجموع اثری از لطافت عکس قبلی وجود نداره . به عنوان یه کار گرافیک دستت درد نکنه
خوب شما اون ادیتی که میفرمایید دستکاری یا ادیت رنگ هاست ، برای اینکه کم و کاستی رنگ در عکس برطرف بشه ، اما ادیت هایی که انجام دادم بیشتر به ادیت میخوره ، امید وارم منظورمو متوجه شید ، اگه دقت کرده باشید توی سایت های عکاسی یا نمایشگاه های عکاسی کمتر عکس هایی رو میبینید که فقط ادیت رنگ شده باشند ، اکثراً جلوه ها و افکت های خاص روشون به کار میبرند مثل عکس هایی که من ادیت کردم !نقل قول:
در ضمن این ادیت ها بخشیش توسط فتوشاپ انجام شده !
نظرتون در مورد این عکس چیه? دوربین همراهم نبود با گوشی(گالاکسی اس)گرفتم(اینو قبلا نگذاشته بودم نه?) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا درسته - ادیت کراس صورت گرفته ولی تخریبینقل قول:
به گل دقت کنید که جزییاتش از بین رفته
در این نوع ادیت کنتراست رنگی خیلی مهمه که متاسفانه رعایت نشده
خوب که من این عکس و گذاشتم وگرنه شما ها کجا یه دل سیر به هم میپریدین.:31:
خوب دیگه بحث تمام.عکس بدبخت وفلک زده منم کم ببندین به باد پلاگین و ادیت و رتوش و غیره:31:....
مشکل اون گل قرمزم بدون ادیت البته یه عکس دیگه ام هم این مشکل و داره.مشکل بر میگرده به نور آفتاب اون ساعت روز و همینطور قدرت دوربین من توی ثبت جزئبات که ELSIN عزیز لطف کردن راهنمایم کردن.:20:
با تشکر ویژه از همه دوستانی که عکس منو ادیت کردن.:10:
این بحثها و تبادل عقیده و نظر ها، یا به اصطلاح به هم پریدنای بین اساتید علاوه بر اینکه برای ما مبتدی های علاقه مند به عکاسی خیلی لذت بخشه، خیلی هم مفید و آموزندستنقل قول:
امیدوارم اینچنین بحثا بازم ادامه داشته باشه
تشکر از همه