سلام دوستان
نمیدونم چرا task manager سیستمم درست کار نمیکنه .وقتی میاد بعد از چند ثانیه ناپدید میشه
Printable View
سلام دوستان
نمیدونم چرا task manager سیستمم درست کار نمیکنه .وقتی میاد بعد از چند ثانیه ناپدید میشه
اگه فقط Task Managerتون اینطور بسته میشه ممکنه آلوده به ویروس یا کرم و جاسوس باشید.نقل قول:
ممنون از توضیحتون . ببخشید من این قدر سوال میکنم ! خب این فایل نصب رو سیستمی که برنامه نصبه نیست؟!نقل قول:
بستگی داره طرف بعد از نصب، نگهش داشته یا پاکش کرده. اگر نیست خب باید از یک جا گیرش بیاری. یا دانلود کنی یا از یکی که داره بگیری یا از مغازه بخری.نقل قول:
?????????????????:41:نقل قول:
[QUOTE=*Batman*;5962788]سلام.
شما ابتدا کابل دیتای DVD-ROM رو چک کنید که قطع نشده باشه.
در Device Manager رو DVD-ROM کلیک راست کنید و Uninstall رو بزنید.
سپس از منوی Action روی Scan for hardware changes کلیک کنید.
اینو نوشته:
Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
مشکلم حل شد! درایو ها برگشتن
اشکال با روش دوم که گفتید حل شد
با تشکر از جناب بت من:10:
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
مشکلم حل شد! درایو ها برگشتن
اشکال با روش دوم که گفتید حل شد
با تشکر از جناب بت من:10:
نوشته شده توسط MOJEBI [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من سی دی مادر برد نصب کردم اما نمیدونم چرا کارت صدا نصب نمیشه؟!!!
تو دیوایس منیجر که میرم جلو این
audio device on high definition audio bus
یه علامت تعجبهه!!!
ضمنا دوباره هم سعی کردم نصبش کنم نشد
این خطا آمده The drivers for this device are not installed. (Code 28) To reinstall the drivers for this device
چرا اینطوری شده؟من هر بار ویندوز نصب میکردم بدون مشکل نصب میشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس
سلام.
شما بهتره که درایور صدا رو دستی نصب کنید.
یعنی به Device Manager برید و روی درایور Audio کلیک راست کرده و Update Driver رو بزنید.
از طریق Add New Hardware در Control Panel هم میتونید این کار را انجام بدید.
توصیه میشه درایور صدا رو هم آپدیت کنی
سلام
این کارها قبلا انجام دادم نشده
همش ارور 28 میده موقع نصب درایور
لطفا مدل مادربورد و کارت صدا رو بنویسید.نقل قول:
این کارها قبلا انجام دادم نشده
همش ارور 28 میده موقع نصب درایور
سلام ، من تازه ویندوز نصب کردم و تمام درایورهای مربوطه را نصب کردم ، یه برنامه هست برای نصب درایور صدا مادربورد وقتی اونو نصب میکنم 4 تا درایور در Device Manager اضاف میشه که اصلا معلوم نیست چی هستند به ظاهر درایور صدا هستند ولی درایور صدا نصب شده ، و بعدم وقتی سی دی مادربورد را میگذارم و روی داریور در Device Manager رینیستال را میزنم هر چی تو سی دی دونبال درایور میگرده این درایور را پیدا نمیکنه.
بعدم که من این درایور ها را Unistall میکنم پاک میشن ولی با شروع ویندوز دوباره اینا میان بالا و شروع میکنند به اجرا شدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما باید reltelk را نصب کنید
نصب کردید؟