اقا یکی از اساتید راهنمایی کنه ممنون میشم.... پسر عموی من پدرش به هفتاد رسیده میخواد برای کفالت اقدام کنه.... میشه بگید هزینش چقدره؟ فوق لیسانس هستش.... یکی گفت 500 هزارتومن واسه کارت پول لازمه!!!!؟؟؟؟میشه مراحلش هم یه توضیحی بدین؟
Printable View
اقا یکی از اساتید راهنمایی کنه ممنون میشم.... پسر عموی من پدرش به هفتاد رسیده میخواد برای کفالت اقدام کنه.... میشه بگید هزینش چقدره؟ فوق لیسانس هستش.... یکی گفت 500 هزارتومن واسه کارت پول لازمه!!!!؟؟؟؟میشه مراحلش هم یه توضیحی بدین؟
چون دقیق نام پادگان را نمی دانید نمیشه نظر داد اما ان پادگان تحت فرماندهی ف اماد و پش یعنی همین جایی که فعلا شما هستید است و در اینده بهتر می توانید به انجا منتقل شویدنقل قول:
دوستان بنده برام SMS از 981100 اومده گفته اعزامت افتاده برج 6 یعنی قبلا برج 4 بود الان این صحت داره منظورم شماره SMS هست. سرکاری نیس.؟
سلام دوستان
من 94/04/01 اعزام هستم
برگ سفید که محل آموزشی توش اومده کی میاد در خونه ؟؟؟؟؟؟
حدودا چه تاریخی میاد ؟
تا به حال براى كسى پيامك نيامده كه تاريخ اعزام ان تغيير كرده باشه براى اطمينان خاطر در پليس +١٠ درخواست برگه سبز المثنى كنيدنقل قول:
حدودا دو هفته قبل از اعزامنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله من برای منم قبلا اتفاق افتادهنقل قول:
او همین تاپیکم پست گذاشتم کسی باور نکرد
واسه من 19/1/94 بود که افتاد 19/3/94
نامه اش هم به زودی میاد درب خونتون
تعداد سرباز زیاده
سلام دوستان یک سوال داشتم ازتون
نحوه ثبت کسری بسیج با ثبت در نظام وظیفه ( اضافه شدن مدت کسری ذکر شده به سوابق کسری خدمت موجود در برگ سفید) چجوری هست؟
برگه نهایی کسری بسیج به مدت دو ماه رو گرفتم ولی رو برگه سفیدم تو سوابق کسری خدمت چیزی نیومده . یه چهار روزی می شه که برگه رو گرفتم. نه پلیس+10 و نه نظام وظیفه ( میدون سپاه) برام ثبت نکردن گفتن خود پایگاه باید ثبت کنه. خود پایگاه هم می گه ثبت کردذه ولی رو برگه سفیدم چیزی نیومده.
کسی اطلاعی داره بگه.
دوستان من 7 ماه سابقه خدمت قبلی دارم
برج 4 مجدادا اعزام میشم به خدمت
توی سایت نظام وظیفه که اطلاعاتم رو میزنم و میرم توی سوابق خدمتی به صورت علامت سوال نشونش میده
بنظرتون علتش چیه ؟ واسه شما هم همینطوره ؟
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت نظام وظيفه باگ و مشكل زياد دارد تنها يك سال از ايجاد و در دسترس بودن ان مى گذرد در برگه سبز اگر خدمت قبلى داشته باشيد درح مى شود در ضمن ايا تاريخ ثبت مدارك در پليس +١٠ بعد از اخرين به روز ريانى سابت بوده؟نقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
برای من هم هیمنجوری بود اوایل، ولی خودش درست شد! با توجه به اینکه اعزام شما هم اول تیره و برای شما درست نشده، بنابراین ممکنه مشکل از بروزر یا سیستمت باشه. شوخی شوخی نوبت تیر ماهیا هم داره می رسه. می گم کسی جوابی برای سوال من نداشت؟
دوستان صحت داره اعزامی های برج 4 به برج 6 انتقال پیدا کرده؟
امیدوارم شایعه باشه
برای منم همین جورهنقل قول:
تاریخ اعزامتون تغییر نکرده؟
فعلا پیامک دادن به بنده از 4 شدی 6نقل قول:
سلام دوستان امروز امریه رو گرفتم افتادم شهر خودم
گروه 55 توپخانه منطقه جنوب شرق شهید سرلشکرمحمد کاظم واعظ اصفهان
تا خونه نیم ساعت راهه .درجه گروهبان سه
میخواستم ببینم روز برگ میشم
افا اگه کمک کنید ممنون میشم... هزینش چقدره ؟ چن ماه طول میکشه تا کارت بیاد؟نقل قول:
چون شما گروهبان ۲ هستید ممکنه کمی متفاوت باشه ، بستگی دارد شما در چه یگانی در توپخانه باشید اگر در پاسدار یا دژبانی باشید ممکنه به علت کمبود سرباز هر چند روز بتوانید از پادگان خارج شوید . اما در این روزها سعی میشه تا حد ممکنه سربازهای بومی کمتر در پادگان باشند تا جیره کمتری استفاده بشه امیدوارم که برای شما نیز صادق باشد.نقل قول:
قوانین کفالت و تبصرها ان در سایت نظام وظیفه موجوده انها را مظالعه کنید اما دقت کنید که شرط سن تنها عامل برای دادن معافیت نیست بلکه بایستی فرد نیازمند به مراقبت باشد یعنی ایشون از لحاظ روحی و جسمی بررسی می شوند ، هزینه ان هم بهتره از دفاتر پلیس +۱۰ بپرسید ، اگر معاف شوند در مدت ۱ ماه کارت به دستشون میرسه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ ارسال مدارک به پلیس +۱۰ که اسفند ۹۳ بود اما تاریخ بروزرسانی سایت برج ۱ سال ۹۴ هست،نقل قول:
بروزرسانی بعدی کیه؟ احتمالش هست تو بروزرسانی بعدی درست بشه؟
نقل قول:
بله درست خواهد شد ، می توانید مشکل را با بخش مشاوره غیر حضوری سایت نظام وظیفه در میان بگذاریدنقل قول:
ممنونم ازتون،نقل قول:
میگم دوست عزیز این سایت هر چند وقت یه بار معمولا پروفایل سربازا رو آپدیت میکنه؟
الان زده آخرین بروزرسانی ۹۴/۰۱/۲۲
سلامی دوباره به دوستان..
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا کمی بیشتر بهم کمک کنید..
معافیت برای افسردگی من چقدر طول میکشه؟؟؟؟ اگه بتونم معافیتمو بگیرم در آینده چه مشکل هایی به وجود میاد؟؟ آیا این مشکلات قابل حله یا نه؟؟ هیچ راه حلی نیست؟؟
من گواهینامه دارم و اگه معافیتمو بگیرم میخوام برای پاسپورت در زمان تحصیل دانشگاه اقدام کنم...10 سال بعد برای تمدیدش که مشکلی پیش نمیاد؟؟
توی کارت معافیت سربازی مینویسن برای چی معاف شده؟؟
برای استخدام کار با پارتی حل میشه یا نه؟؟
خیلی دو دل هستم...یه فکر دیگه ای هم که دارم اینه که صبر کنم شهریور بشه تا تو دانشگاه ثبت نام کنم و فعلا معافیت تحصیلی بگیرم و بعد از تموم شدن درسم یک امریه برای کار در مکان های غیر نظامی گیر بیارم و ادامه خدمتمو به این شکل حل کنم....شما این کار من رو چجوری می بینید؟؟؟ آیا این کار خوب و شدنیه یا نه؟؟
یک سوال دیگه هم که داشتم اینه که برای واریس معافیت میدند یا نه؟؟ امروز رفتم بیمارستان ارتش پیش دکتر اون واریسم رو برای سونوگرافی نوشت..
در مورد جراحی یرقان من در کودکی اگر الان سالم باشم بهم معافیت میدهند یا نه؟؟؟ چقدر احتمال داره سالم باشم و چقدر احتمال داره سالم نباشم؟؟
راستی من پدرم 24 ماه جبهه داره ولی من متولد 74 هستم و شامل نمیشه!! میتونم شناسنامه ام رو یک سال و نیم بزرگ ترش کنم و از کسری 8 ماهه ام استفاده کنم یا نه؟؟؟ و یا اینکه روانپزشک میتونه یه نامه برای یگانی که کسری بدن بنویسه و حال بد منو توضییح بده و اونا هم برای همین استثنا قاعل بشند و کسری ام رو بدند یا نه؟؟؟؟
به نظرتون برای معافی از کدوم یکی شروع کنم بهتره؟؟واریس - افسردگی یا عمل یرقان؟؟ کدوم یکی مشکلاتش در آینده کم تره
راستی من تو پارک موتوری عقیدتی - سیاسی هستم اونجا خیلی خیلی بهم سخت میگذره لااقل اگه میشد برم شعبه تبلیغات خیلی بهتر میشد ولی کسی گوشش بدهکار این حرفا نیست....منی که شرایط خوبی ندارم و میتونم از سه جهت معاف از خذمت یا رزم بشم به یکی از بدترین جا ها فرستادنم..یعنی پارک موتوری...من اونجا نه آرامش جسمی دارم نه آرامش روانی
با اینکه تونستم با فرمانده پارک موتوری حرف بزنم و خودم رو بومی کنم و روزایی که نگهبان نیستم رو برگه شهری بگیرم و برم خونه اما من تو تبریز خدمت میکنم و خودم بچه آذرشهرم....برگه شهری من رو ساعت 6:30 صبح مینویسند ولی فرماندمون میگه حتما و باید حداکثر تا ساعت 6 صبح خودمو برسونم و من هم با زود ترین ماشین بیام دقیقا ساعت 6:30 میرسم پادگان به خاطر همین خیلی از روز های رو نمیتونم برم خونه
حداقل ای کاش میشد جام عوض بشه
به نظر شما بهترین راه کار ها برای خلاصی از خدمت چیه؟؟
واریس؟؟ افسردگی؟؟ عمل جراحی یرقان؟؟ یا معافیت تحصیلی و بعدش امریه گرفتن؟؟؟ پشت کنکور هم هستم ولی امسال نتونستم خوب درس بخونم برای همین فکر کنم باید دانشگاه بدون کنکور یا حدقل پیام نور ثبت نام کنم!!! دانشگاه های بدون کنکور ثبت نامشون از کی شروع میشه؟؟
البته دانشگاه ها فکر کنم تو شهریور ثبت نام میکنند و تا اون موقع یه 4-5 ماهی مونده و من نمیدونم میتونم این 4-5 ماه رو به خوبی بگذرونم یا نه؟!!!
ببخشید کمی زیاد شد خیلی استرس دارم...اگه میشه کمکم کنید
شما چ زمانی دفترچه پست کردین؟نقل قول:
من تو سایت نظام وظیفه زده 4
شما چک کردین؟سایت نظام وظیقه رو
نقل قول:نقل قول:داداش شما تو همین سایت اعزامت چ تاریخی هست؟نقل قول:
کی دفترچه پست کردی؟
من اعزام مجددم 7 ماه خدمت کردم،تو سایت هم زده اعزامم برج4
فکر کنم هر ماه اپدیت بشهنقل قول:
اعزامم توی همین سایت زده ۰۴/۰۱نقل قول:
دفترچه رو اوایل اسفند ۹۳ پست کردم،
سوابق خدمت قبلی رو واسه شما تو سایت چطوری مینویسه؟
نقل قول:نقل قول:اره منم اوایل اسفند پست کردمنقل قول:
مث شما میزنه واسه منم. روی برگ سبز سوابق خدمتیت زده دیگه مشکلی نیست
به شامانه گویا هم زنگ بزنی ب مشاور کد ملی رو بگو بهت میگه سوابق خدمتیت رو
خدا کنه نندازنمون شهریور والا
توی برگه سبز واسه من سوابق خدمتی رو زده ندارد. رفتم نظام وظیفه بهم گفتم توی برگه سفید سوابق خدمتیت میاد.نقل قول:
میگم شماره سامانه ی گویا چنده ؟ چه ساعتی باید زنگ بزنم ؟
نقل قول:نقل قول:ساعت 8 صبخ بزن یکمم طول میکشه صبر کن به دختره شمار ملی رو بگو ت بهت میگهنقل قول:
شما باید میرفتی از نظام وظیفه استعلام میگرفتی رمانی ک می خواستی دفترجه پست کنی، مهر و تاییدش میکردن پلیس 10 هم برات رد میکرد
096480 باید این باشه امیدوارم اشتباه نکرده باشم، راسی تاریخ اغزامتم بپرس ازش
روند پزشکی برای هر معافیتی در حال حاضر سخت شده و این سخت گیری شاید در خصوص بیماری افسردگی نیز بیشتر باشه،اینکه چقدر طول میکشه تا نتیچه کمیسیون مشخص شود به میزان بیماری مرتبط است شاید در ابتدا برای شما یک دوره طول درمان تجویز شود و سپس میزان بهبود یا پیشرفت بیماری ارزیابی شود در ابتدا شاید سوالتی مثل : (آیا گوشه گیر هستی؟ پرونده پزشکی دارید؟ چه داروی خاصی مصرف می کنید؟ ایا ت به حال اقدام به خود زنی یا خودکشی داشتی؟ آیا بدنت را بریدی؟ کجا؟ مواد مصرف می کنی؟و... ) از شما پرسیده می شود (البته این سوالها را سربازی که برای افسردگی اقدام کرده بود می گفت). بعد از ان از شما نوار معز و تست های دیگر می گیرند.نقل قول:
اما در مورد عواقب این معاقیت این بیماری در دسته بیماری اعصاب روان است :
بند2- اختلالات خلقي :
الف)ابتلا به بيماري دوقطبي نوع يك در هر مرحله و فاز : معاف دائم
ب) اختلال افسردگي اساسي : معاف دائم
ج) انواع اختلال خلقي افسردگي خفيف (ديس تايمي و سايكلو تايمي ) ، اختلال خلقي دو قطبي نوع دوّم (هايپومانيا) در صورتيكه با دارو تحت كنترل بوده و يا تهديد كننده خود و اطرافيان نباشد : معاف از خدمات رزمي
د) در صورتيکه حداقل شش ماه از حمله حاد(اولين حمله حاد مانيا) و افسردگي گذشته باشد و هيچگونه علامتي نداشته باشد : معاف از خدمات رزمي
بنابراین فکر کنم که کارت معافیت قرمز خواهد داشت که یکبار قبلا از محدودیت های ان گفته بودم.
در مورد واریس هم تا شما سنوگرافی نکنید و میزان ان مشخص نشود نمی توان نظری داد، اما در مورد یرقان ، اگر ثابت شود(توسط سنوگرافی)که در عملی در بچگی داشتید بخشی از اعضای داخلی شما برای درمان برداشته شده باشد و با توجه به میزانی در قانون معافیت امده است می توانید معافیت بگیرید.
از بین این سه بیماری ان طور که قبلا گفتید ابتدا افسردگی سپس جراحی یرقان و انتها هم واریس
در مورد کسری جهبه هم پزشک بیمارستان هیچ کاره است در ضمن اطلاعات سن و تاریخ تولد شما در نظام وظیفه موجوده و دستکاری شناسنامه شاید عواقبی برای شما داشته باشد،
راه برای رهایی از خدمت نیست افراد زیادی همیشه سعی می کنند به هر نحوی معافیتی بگیرند اما اکثر انها در پایان به خدمت می روند و ان را با همه سختی هاش تمام می کنند ، کلا تحصیل کردن هدف خوبیه و هم اینکه چند سال معافیت خواهید داشت اما شاید چند سال بعد خدمت سختر و طولانی تر شود
فکر کنم شما راننده در یگان هستید ، اگر این طور باشه حداقل از لحاظ کارهای فیزیکی گه دیگر سربازان انجام می دهند لااقل معاف هستید ، اگر راننده روحانی عقیدتی هستید(فرمانده عقیدتی ) درباره شعبه تبلیغات با ان صحبت کنید همچنین می توانید ملاقات حضوری با فرماندهی پادگان داشته باشید. همین که در نزدیکی محل سکونت خودتون هستید بهترین شانس خدمتی رو داشتید ساعت ورود شما نسبت به تمام سربازانی که در پادگانی من خدمت می کردم بسیار بهتره ( انها ساعت ۵:۴۵ صبح باید در یگان می بودند) سعی کنید دوستان خوبی در یگان یا پادگان پیدا کنید تا از تنهایی و گوشه گیری خارج شوید و هم کسی باشه بتوانید با ان راحت درد و دل کنید.
همیشه سعی کنید سرباز صادقی باشید و از تقبل مسولیت هراسی هم نداشته باشید ، به چشم بارها دیدم که سربازانی که این دو خصلت رو داشتند نزد فرمانده یگان ها عزیز بودند و خدمت راحتی نسبت به بقیه داشتند .
درسته . برای رفیقم صبح این پیام اومده بود و از برج 4 افتاد برج 6 اعصابشم داغون شد. رفته بود پلیس بعلاوه ده ، گفته بود یه عده رو نظام وظیفه برا برج 4 و 6 جا به جا کردهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:بزرکوار بر چه اساس؟نقل قول:
نمیدونی چ تاریخی دفترچشو پست کرده؟
اسفند ماه پست کرده بود. البته خودمم هفته پیش پست کردم که برج 6 افتادم.نقل قول:
خوب باید ی قاعده ای چیزی داشته باشه؟نقل قول:
شاید کسائی ک اواخر اسفند پست کردن رو جابه جا کردن
تاریخش نمی دونی کی بوده؟
10 برج 12نقل قول:
بعد چجوری تو سایت ببینم؟یوزر و...میخواد؟
تا اونجا که من امار گرفتم حداقل 40 روز باید بگذره تا مجدد بروزرسانی بشه .گاهی یه مقدار بیشتر .ولی معمولا توی هر ماه اپدیت میشه یا اول ماه یا اخر ماهنقل قول:
نمره چشم یکی 4/5 یکی 3/75 معافه؟
دیپلم
نقل قول:نقل قول:کدملینقل قول:
کد سخا(روی برگ سبز المثنی پلیس 10 هست)
برای سامانه هم ک زنگ بزن وصل که شد شماره 4 بزن وصلت میکنه به مشاور اونجا کد ملیت بده میگخ بهت
رفقا این خبری که امشب اخبار اعلام کرد و یکی میاد تشریحش کنه؟
یکی اینکه گفت مدارک ارشد و دکتری از این بعد از کارهای عمومی معاف میشن و تو نیروی انتظامی مشغول به کار میشن و دومی هم اینکه نزدیک محل زندگی خدمت میکنند
پاک شود.......
مرسینقل قول:
آخه در این تاپیک سوالات مربوط به اعزام و آموزشی با سوالات پزشکی مخلوط شده بود واسه این گفتم.....
چون برخی انجمن ها حتی سوالات مربوط به نوع بیماری و هم طبقه بندی کرده بودن واسه همین بهتر میبود انجمن پر مخاطب پی سی ورلد نیز چنین میبود...
بازم تشکر و سپاس بی پایان از وقتی که میزارید برای پاسخگویی به دوستان....
************************************************** *********************************
سوال خاصی ندارم فقط میخواستم بدونم برای دوستان هم پروفایلشون از 22 فروردین به بعد دیگه آپ نشده؟(ٍاطلاع رسانی پلیس +10)