اقا لطفا کمک کنید هیچ کدوم از این شرکتها منطقه ما رو پوشش نمیده من حالا چه کنم؟
Printable View
اقا لطفا کمک کنید هیچ کدوم از این شرکتها منطقه ما رو پوشش نمیده من حالا چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود شبانه رو ببینید :n02: 128 محدود :n16:
یه سوال! من جدیدا سرعت روزانم اومده پایین! پینگ خوبه ها! اما سرعت دانلود از سرور داخلی افتضاحه! معمولا هم این مشکل از 10 صبح تا 6 بعد از ظهر هست! کسی مثل من این مشکل رو داره ؟
جالب اینجاس من شبانم عالیه! :n02:
بله برای من هم اینطوریه ولی امروز نوسان پینگ برام کمتر بوده گرچه بعضی موقع ها 4 تا پشت هم تایم اوت میده . مسیر عمان هستنقل قول:
دوستان میخواستم از پارس آنلاین سرویس بگیرم و پینگ خیلی برام مهمه.
بهترین مسیرش از نظر پینگ کدوم مسیره و میخواستم ببینم پینگش با لندن چنده؟
با تشکر:n16:
صبر کنید الان براتون تست میذارمنقل قول:
اینطور که نشون دادید هیچ فرقی بین 512 محدود و 2 مگ محدود نیست همگی سرعت بالاست و ظاهرا میشه درخواست داد تا روی چند ببندند
من برای دانلود شبانه می خوام دوستان کدام رو پیشنهاد می کنند 512 / 2 مگ ؟
من با 128 رو 450 دانلود دارم شبانهنقل قول:
512 فکر میکنم اگه مرکز مخابراتی شما شلوغ نباشه و نویز کم باشه تا 900 هم سرعت دانلود بده
سرویس 1024 حجمی پارس آنلاین (دانلود با هیتلرشکن)
*پارس آنلاین به ما خوزستانیها به مناسبت قهرمانی فولاد،1GB ترافیک هدیه داد.با اون 1GB که واسه عید داد میشه 2Gb توی این ماه.دیروزم نمیدونم به چه مناسبت 1روز به زمان اتمام قرارداد اضافه کرد.
سرويس محدود بخواهيم بگيريم همون 128 بخريم سرعتش بالاست ديگه درسته؟؟؟ رو چند بستن؟؟؟ ديگه براي چي سرويس 512 محدود به بالا هم ميدن فقط قيمت بيشتر ميگيرن نياز به نامه هم داره ؟؟؟
آره سرعت بالاست تا 250 و 300 کیلوبایت هم میره. بعدش ( بعد از 10 گیگ ) میاد رو 40
نه باو نامه و این چیزا لازم نداره.
دوستان باز هم قطعی شروع شد که !
شبانه رو محدود می کنند ؟؟ یعنی ماهانه 10 گیگ شبانه میشه دانلود کرد ؟:n13:نقل قول:
نه شبانه هم حساب میشه فکر کنم
من شبانه دانلود نمیکنم ولی از روی فضولی دیشب سرعت شبانه رو تست کردم و رازشو کفش کردم... هر چند قبلاً هم کفشش کرده بودم ولی فکر کنم دوباره کفشش کردم...:n13:
از یه سری از سرورا اصلاً نمیشه دانلود کرد از جمله اکسپرس لیچ (با اینکه سرورش داخل ایرانه).... سرعت برای این نوع سرورا همون سرعت اسمی هستش البته به صورت موج دندان اره ای! یعنی برای 256 هی میشه 60 بعد میشه 0 که متوسط همون 30 میشه....
برای بقیه ی سرورا سرعت خوبه... که البته اینا اکثر سرورای دانلود رو زدن داغون کردن و به خاطر همین هم سرعت روی سرورای دیگه خیلی خوب شده دیشب مال من که 256 دارم راحت تا 400-500 میرفت(روی سرور موزیلا)....
پ.ن: واقعاً امیدوارم که اون آقای مهندس امسال جایزه ی نوبل رو برای این اختراع جدیدش ببره، تا افتخار تازه ای بشه برای کشور عزیزمون.
دوستمون سرویس محدود رو گفت ها :دی محدود که دیگه سرعتش نمیاد پایین! حجم تموم شه سرویس تمومه! شبانه هم که رایگانه و محدودیت نداره
بله محدود عرض کردم ، یعنی 256 / 512 محدود کفایت می کنه و سرویس 2 مگ نگیرم ؟ ( شبانه ها سرعت دانلود یکی هست ؟ )نقل قول:
برای من 128 رو 4 مگ بسته شدهنقل قول:
با 128 راحت 450 تا میره سرعت دانلود
512 هم فکر کنم تا 900 بره
نه هیچ نامه و مدرکی برای بالای 128 نیاز نیست
نه... یکی نیست....نقل قول:
برای دانلود شبانه بهترین سرویس 2 مگ هستش...
شما حالا هر چی خواستی بگیری یه ماهه بگیر بعدش اگه خواستی عوض کن
2مگ شبانه چند سرعت میده ؟نقل قول:
از سایت هایی که سرور داخل کشور باشن تا 500 هست و خارج کشور هم تا 300 هستش ! :n14:نقل قول:
اینجوری که 128 خودم سرعتش بهتره :n13:نقل قول:
نقل قول:اینا سیستمشون اینجوریه که سرعتای بالاتر اولویت بیشتری دارن و زمان افت سرعت سرویسای بالاتر کمتر سرعتشون افت میکنه....نقل قول:
شما با 128 هر چی بگیری 2 مگ چند برابر بیشتره (نمیدونم دقیق چقدره ولی فکر کنم 10 برابر باشه) البته طبیعتاً حداکثر سرعت توی پارس 8 مگابیته (یعنی 1 مگابایت)
دوست عزیز شما احتمالا مرکز مخابراتی خلوتی داری که با 128 همچین سرعت دانلود شبانه ای دارینقل قول:
والا با 128 همچین سرعتی نمیدن بهترین سرویس برای دانلود شبانه همونطور که دوستان اشاره کردن 2 مگ هستش
---------------------------------
آقا من یه چیزی هم متوجه شدم تو سرویسهای محدود وقتی ترافیک شما میاد زیر یه گیگ سرعت شبانه افتضاح میشه
حالا اگه گیگ اضافه خریداری کنی یا سرویس رو تمیدید کنی(کلا پول بدی دیگه) سرعت دوباره خوب میشه
من چند شب بود سرعت دانلود شبانم افتضاح شده بود هر چی صبر کردم تغییری نکرد دیشب تمدید کردم
سرعت شبانه چسبیده بود به سقف تا صبح با 900 دانلود میکرد:n19:
چرا دوست عزیز خیلی فرق داره البته تو سرعت دانلود شبانه فرق داره تو روزانه زیاد تاثیری ندارهنقل قول:
128 رو روی 9مگ نمیبندن ولی سرویسهای بالاتر رو چرا
برای دانلود شبانه سرویس 2مگ بهترین سرویسه
از اکسپرس لیچ دانلود میکردی؟نقل قول:
============
ولی بعید میدونم...
اون مشکل قطع و وصل شدن رو که داره البته.....
دیشب سرعت بعد از چند روز مشکلات درست شده بود... شاید به نظرت اینطوری رسیده....
البته شاید هم تو سیستم جدیدشون اینجوری شده باشه باید بچه ها تست کنن تا معلوم بشه...
دوستان من از شاتل سرویسه آرتشو دارم و تقریبا دهنم سرویس شده چون حجمه دانلودم بالاست ( ماهی 100 تا 150 گیگ ) و از شاتل هم حقه باز تر و دروغگو تر ندیدم .
با صحبت دوستمون Erfandotm بر این شدم که بیام از پارس بگیرم و البته خودم رو درگیره سرویس های محدود کنم. از پارس هم هیچ آشنایی ندارم. زحمته پاسخ سوالات رو میکشید ؟
1- من بخوام دانلود بالا داشته باشم ، باید بگم روی چند ببندن سرویسم رو ؟ 2 مگ ؟
2- قیمته 2 مگ با کد سرویسه POL-2048-4G زده ماهی 24 تومن اما 512 با کده POL-512-30G رو زده ماهی 63 تومن. این فرق فقط به خاطره حجمه دانلوده 30 گیگیه ؟ و فکر می کنید همین 2 مگه 24 تومنی جواب دانلوده ماهیانه 150 گیگیه من رو بده ؟
3- سرعته 2 مگ واسه شبانه رو چند میره ؟ ( من مخابرات غریبی ام اگه کسی این سمت سرویس داره )
4- یعنی از ساعته 2 تا 7 هر چی بگیری گرفتی بدون هیج محدودیته سرعتی ، دریافته پولی و هزار جور شل کن سفت کن ؟؟
5- دوستان فکر می کنند پارس هم مثله شاتل محدودیت بگذاره رو سرویسه شبانه اش و عملا واسه ما که شاتلی بودیم بشه همون آش و کاسه ی قبلی ؟
6- واسه گرفتنه 2 مگ مدرک چی خواستند که بدیم بهشون و اینکه از زمانه درخواست چند روز طول کشید که وصل کنند ؟
زیاد شد سوالا :n01: مرسی
نه اکسپرس لیچ نبود یه سایت خارجی بود حالا امشب از rapidgator تست مکینم ببینم چه جوریهنقل قول:
نه اتفاقا اون مشکل قطع ووصلی رو دیشب نداشتم یه تیکه با سرعت بالا دانلود میکرد با سایت ایرانی هم تست کردم با 600 دانلود میکرد
حالا نمیدونم شاید هم اتفاقی دیشب سرعتا درست شده ولی من چند شب بود که سرعت شبانم خراب شده بود
این مورد رو دوستانی که محدود دارن تست کنن یه مقدار که ترافیکتون پایین اومد یه گیگ ترافیک بخرین ببینین تاثیری تو شبانه داره؟
من دیشب چون فکر میکردم سرعت خرابه چیزی واسه دنلود نذاشتم ولی اگه دقت کنی از ساعت 3 تا4:10 حدود 2.5 گیگ زده:n10:بعد از اون هم دیگه لیست دانلود تموم شده وسیستم خاموش شده
مهمترین نکته اینه که منطقه با منطقه فرق میکنه! راستش من که شبانه رو معمولا تا بالاترین سرعت میتونم بگیرم (منهای یک ساعت اول! بین 2 تا 3)نقل قول:
برای من فرقی نمیکرد سرعت اسمی سرویس ها توی سرعت شبانه! من سرویسها رو فقط به خاطر مقدار حجم روزانه اشون انتخاب میکنم چون شبانه اشون برام مثل همه! البته یه نکته ای هم هست! من خطم روی 4 مگه! شاید اگه 9 مگ بودم میتونستم تفاوت رو ببینم ولی خوب الان با 4 مگ من همیشه کل پهنای باند رو میتونم استفاده کنم
منظورم از قطع و وصل شدن موج دندان اره ای!!!!:n02: نبود ... منظورم اون باگ سیستم بود که اگه از یه گیگ کمتر داشته باشی هی سر یه حجم مشخصی قطع میکنه...نقل قول:
آره ... باید بچه ها تست کنن...
حالا خدا کنه درست شده باشه حداقل....
در ضمن: :n02:
درودنقل قول:
شاتل به درد دانلود نمی خوره محدود میکنه
1- شما سرویس 2 مگ بگیر خودشون اگه خطتون نویز نداشته باشه روی 9 مگ میبندن اگه نه که 4 مگ
2-بله فقط حجمه
بستگی به مرکز مخابراتی شما داره اگه خلوت باشه شاید بتونی 200 گیگ هم بگیری اگه شلوغ باشه 50 گیگ هم شاید نشه
شما یه ماه به صورت تست همین دومگ رو بگیر ببین چی میشه
3-عرض کردم دیگه بستگی به مرکز مخابراتی داره ولی برای مثال سرویس 2 مگ از سرعت اسمی 200 پایین تر نمیاد
4و5-بله از ساعت 2تا5 رایگانه پارس مثل شاتل محدودیت نداره ولی جدیدا دیده شده که یه نوسانهایی تو سرعت شبانه بعضی از دوستان مثل خودم هست(سرعت دوثانیه تا300 یا 400 میره و3یا4 ثانیه صفر میشه)
حالا نمیدونم این اختلاله یا محدودیت
6-از من که مدکی نخواستن برای من 3 روزه وصل شد
خخخخ من فکر کردم همون موجه رو میگی:n02:نه اون باگ رو داره اون اصلا یه قسمتی از مدیریت ترافیک پارس شده دیگه:n09:نقل قول:
اون پست رو هم من قبول دارم شکی درش نیست که سرورهای دانلود رو محدود کردن البته برای من سرعت موجی میشه:n14:
جالب اینجاست که حتی سایتهای ایرانی که سرورشون تو ایرانه هم این مشکل موجی بودن سرعت رو دارن
مرسی سعید جان از پاسخه کامل و توضیحاته مناسبت
1- میخواستم ببینم شما چند وقته از پارس سرویس داری و با همین 2 مگ مثلا در یک ماهه اخیر چقدر تونستی شبها دانلود کنی ؟
2- مورده نوسان یه کم نگران کننده شد. الان زیاد اند افرادی که این مشکل رو دارند ؟؟ چون ممکنه آرامشه قبل از طوفان باشه و میخواد بشه مثله شاتل !
3- من زنگ بزنم بگم خطه من 9 مگ رو جواب میده یا نه بهم همون جا پای تلفن پاسخ میدند یا باید صبر کنم ببینم چی تحویلم میدند ؟
داشتم فکر می کردم فقط 3 ساعت در طول شب در طی 24 ساعت و اگه همه چیز اوکی باشه ، میتونه بهم در ماه واقعا 150 گیگ بده ... ؟! ضمن اینکه بین جمع آوریه خطم از شاتل و گرفته سرویس از پارس فکر کنم یک هفته ای اینترنت نداشته باشم و حس می کنم رگ حیاتیم بسته شده ! :n30:
افراد زیادی این مشکل رو ندارن.... بلکه همه ی کاربرای پارس آنلاین این مشکل رو دارن..... این قابلیت جدید سیستم کنترل ترافیک پارس آنلاینه، براتون شکلای قشنگ رسم میکنه که شب خوابای خوب ببینید:نقل قول:
نقل قول:
سمت چپ از سرور اکسپرس لیچ هستش ولی سمت راست از سرور cachefly.net
آرامش فبل از طوفان نیست... طوفان شروع شده منتها هنوز کامل بهمون نرسیده....:n08:نقل قول:
اون تیکش اشکال فنی بوده... :n02: ساعات رایگان از 2 تا 7 هستش که میشه 5 ساعتنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
1-بنده حدود دوساله
قبلا 2 مگ داشتم دقیقا خاطرم نیست ولی در ماه های مختلف حدودا بین 100 تا 200 گیگ در ماه
جدیدا 1مگ گرفتم و کلا مصرف دانلود شبانه رو کم کردم دیگه میخوام شبانه خیلی کم مصرف کنم
2-والا دقیق نمیتونم بگم ولی همچین نوسانی هست البته هر چی باشه از شاتل بهتره شما اگه تو بلک لیست شاتل قرار بگیری حداقل یک یا دوهفته سرعتت در حد دایال آپ کم میشه که واقعا اعصاب خورد کنه من خودم قبل از پارس شاتل داشتم بعد از یه ماه استفاده واین حرکت مسخره خط رو از رانژه شاتل در آوردم
پارس در بدترین شرایط به من سرعت اسمی رو داده
3- نه باید خط وصل بشه تا مشخص بشه ولی شما بگید خطتون در حال حاظر روی چه سرعتی بسته شده؟
و یه عکس از status مودم بذارید ببینم snr چنده
همچین گزینه هایی رو باید پیدا کنین واحدشون هم دسیبل(db) هستش
3- تا وقتی که اونا توی پنل نتونن شما رو ببینن که نمیتونن بهتون جواب بدن! خودتون بهتر میتونید این موضوع رو تست کنید! الان ببینید که خطتون توی شاتل روی چند بسته شده همچنین مدلاسیونتون چیه و SNR تون چقدره! تقریبا با هر مگ افزایش داون استریم حدود 4-5 الی 10 تا از SNR کم میشه! به طور معمول! ممکنه برای یکی در حد 2-3 باشه برای یکی در حد 20 تا!نقل قول:
عزیز منظورت اینه که یک خط رو 4 بسته شه مشه مثلا 4 * 5 = 20 و باید snr بره روی چند ؟ این 20 از چی کم میشه ؟!نقل قول:
سعید جان خدمته شما
یه ترجمه کن لطفا ببینیم داره چی میگه و کجای کاریم الان :n01:
نویز خطتت در حال حاضر خیلی خوبه snr=42نقل قول:
snr هر چی کمتر بشه وضعیت خطت بدتر میشه البته تا حدود 8 جا داره ولی ازین کمتر باعث پرش لینک ومشکلات دیگه میشه
حالا هر چی سرعت بره بالا وخط رو سرعتهای بالاتر بسته بشه snr کم میشه
شما باید ببینی الان سرعتت رو چند مگ بسته شده
تو همون عکس پست بالا که گذاشتم هست دنبال گزینه data rate یا max data rate باشید
سلام
دوستان من الان های وب هستم. به نظر شما با توجه به مطلب زیر ارزش داره بیام پارس آنلاین ؟
سرویس 256 دارم ماهی 8 گیگ که حدود 22 تومنه. شبی حدودا 2.5 گیگ میشه دانلود کرد و سرعت روزانه هم حدودا 250 تا 270 هست. نویز من هم روی 30 هست و در مشخصات مودم Max Rate را 11264 زده. پینگ هم از سرور لندن حدودا 180 ( در بهترین حالت ) ، از سرور نیویورک 242 و فرانکفورت حدود 200 هست.
کلا برای من کیفیت خود اینترنت که بیشتر خلاصه میشه توی همون پینگ مهمه و با شبی حود 3-2 گیگ دانلود هم کارم راه میفته.
بسیار ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما سرعت دانلود شبانت چه قدره ؟