سرعت من بدون بسته هدیه از 500 کیلوبایت بالاتر نمیره که در حالیکه دو سال هست این مودم رو دارم کمتر از 5 مگابایت در ثانیه نمی شد با پشتیبانی هم حرف زدم میگه همه چی اوکیه! سرعت tdlte بین 1 تا 80 مگابیت در ثانیه نرماله!!!
Printable View
سرعت من بدون بسته هدیه از 500 کیلوبایت بالاتر نمیره که در حالیکه دو سال هست این مودم رو دارم کمتر از 5 مگابایت در ثانیه نمی شد با پشتیبانی هم حرف زدم میگه همه چی اوکیه! سرعت tdlte بین 1 تا 80 مگابیت در ثانیه نرماله!!!
سلام دوستان
واسه منم سرعت رو 500 اومده
به پشتیبانی چن بار پیام دادم یکیشون گفت ریست کن مودمو یکی گفت فلان کارو بکن اما هر کاری کردم سرعت همونه
آخرم از یه سایتی گفت تست سرعت بگیر 3.89 مگابیت بود گفتم سرعت اینه گفت اوکیه :blink:
سرعت منم شده همین چیزی که نوشتید. به زور به چهار مگابیت میرسه که تو دانلود منیجر میشه حدود 500 کیلوبایت بر ثاینه!
چند دقیقه پیش با کارشناس اونها صحبت کردم. هی گفت ریست کن و جابجا کن مودم رو و...
منم گفتم ریست کردم و جابجا کردم و اینجا بهترین آنتن دهی رو داره ولی زیر بار نرفت.
قبلاً میگفتن حتی با یک خط آنتن هم سرعت خوبی بهتون میده. الان من داخل کنسول مودم از پنج چراغ، چهار تای اون روشن هست. این یعنی ضعیفه آنتن دهی؟
میگفت ضعیف هست آنتن دهی.
مشتی دروغگویِ دزدِ کثیف نشستن مفت مفت حق مردم رو میخورن و تازه سرمون منت هم میذارن.
این عکس آنتن دهی مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس پارامترهای مودم
و این هم تست سرعت. سرور داخلی نه خارجی!
مدرکی که این شرکت دزد نیست کسی سراغ داره بفرسته.
فعلا پشتیبانی همه شرکت ها خودشونو زدن به حماقت و یکسری چیزی که بهشون گفتن رو به صورت پیشفرض میگن.نقل قول:
همشونم میدونن داستان چیه، بخاطر این حجم رایگان محدود کردن که نتونید ازش استفاده کنید.
تا 29 م صبر باید بکنیم.
دوستان چه بسته فعال باشه چه نباشه ، سرعت برای سیم کارت های تی دی روی 4 مگ ست شده ، لطفا به گیرنده های خود دست نزنید ، ایراد از فرستنده است....
تازه روزی سه چهار بار هم قطعی داره ....
ان شاالله باعث و بانیش کرونا بگیره
سرعت رو محدود کرده ، دانلود از سایت های داخلی رو هم تمام بها حساب می کنه :grrr:
سرعت با سیم کارت معمولی روی تی دی محدود شده ؟نقل قول:
با سیم کارت معمولی در باند 42 هیچ محدودیت سرعتی نیست.همین الانم برای اطمینان بیشتر دوباره تست کردم.نقل قول:
پس فقط روی سیم کارت اعمال شده نه رو شبکه ی تی دینقل قول:
سلام. این مشکل nat type3 برای گیمینگ هنوز پا برجا هست ؟ من پورت فروارد هم تست کردم تو فروم هم سرچ کردم هیچ نتیجه ای ندیدم کسی گرفته باشه. فقط همه مشکل داشتن. یعنی فکر میکنم داخل شبکه خودشون هم nat انجام شده برای کمبود ip valid و کلا از سمت ما قابل تغییر نیست. چند جا هم اشاره کردن به دلایل امنیتی بستن. بر عکس adsl که من هر وفت تست کردم اکثرا جواب گرفتم. حالا وی پی ان هم nat type رو تغییر نمیده . درسته ؟ ای پی ورژن ۶ چطور ارائه نشده ؟