وي افزود: با اين حال بايد اذعان كرد، داوري ايران وضع خوبي دارد و داوران ايراني مي توانند همه مسابقات را به خوبي اداره كنند.
خیلی باحال بود
Printable View
وي افزود: با اين حال بايد اذعان كرد، داوري ايران وضع خوبي دارد و داوران ايراني مي توانند همه مسابقات را به خوبي اداره كنند.
خیلی باحال بود
تایید میشهنقل قول:
+
همین قلعه نویی مگه نبود صدا زد علی ! که علی اقا رفت خبرنگار رو لت و پار کرد.
علی دایی تو کنفرانس هرکی سوال ازش میپرسه یا مسخره می کنه یا با بدترین حالت با طرف برخورد میکنه که گویا ارث باباشو خوردن.
پس میبینیم خیلی از مربیا و بازیکنا اینجورین و مایلی کهن و عزیزی بخاطر حرفای تلخشون(واسه بعضیا) این جوری باهاشون برخورد میشه.
نم همین رو می گم:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
2- منبع خبر را حتما قيد كنيد.
این دوتا اصلا شخصیتهای ورزشی ندارن و مثل چاله میدوون توی زمین فوتبال هم رفتار میکنن...
کسی از دلیل دعوا خبر داره؟
مهر: هافبک تیم فوتبال استیل آذین با بیان اینکه قهرمانی در جام حذفی راه میانبری برای آسیایی شدن تیم هاست گفت: ما باید در این مسابقات قهرمان شویم تا بتوانیم به آسیا صعود کنیم.
علی کریمی در پایان دیدار عصر دوشنبه تیم های فوتبال استیل آذین تهران و سپاهان نوین اصفهان در جمع خبرنگاران گفت: نیمه اول بازی خوبی را ارائه دادیم و به گل های برتر دست یافتیم به همین دلیل در نیمه دوم انگیزه لازم را نداشتیم و نتوانستیم بازی خوبی را ارائه دهیم.
هافبک تیم فوتبال استیل آذین همچنین شایعات مربوط به اینکه این دیدار ابتدا قرار بود در اصفهان برگزار شود اما ناگهان در تهران برگزارشد را رد کرد و در خصوص مسابقات جام حذفی گفت: این رقابت ها بسیار سخت است و همه تیم هایی که در آن شرکت می کنند برای صعود به مراحل بالاتر برنامه دارند و همین موضوع شرایط ما را برای رسیدن به موفقیت سخت تر می کند.
وی افزود: هدف ما این است که با قهرمانی در این رقابت ها جواز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنیم زیرا این رقابت ها راه میانبری برای آسیایی شدن تیم ما است.
کریمی در ادامه در خصوص پیروزی پرسپولیس در شهرآورد 68 خاطرنشان کرد: بالاخره تیم محبوبم برده و من از این موضوع بسیار خوشحالم. البته برای هواداران پرسپولیس بسیار خوشحالم که پس از سالها توانستند در این بازی مهم پیروز شوند. البته استقلال هم در این بازی عملکرد خوبی داشت و به بازیکنان این تیم تبریک می گویم.
وی در خصوص بازگشتش به پرسپولیس اظهار داشت: در پایان فصل در این خصوص تصمیم گیری خواهم کرد. در حال حاضر هم تمام تفکرات من و مهدی موفقیت استیل آذین است ولی خوشحال می شویم شرایطی فراهم شود تا بتوانیم دوباره به پرسپولیس برگردیم.
وی در پایان با بیان اینکه همه تیم ها در جام حذفی برای رسیدن به قهرمانی از شانس برابری برخوردارند گفت: قهرمان لیگ را می توان در هفته های پایانی پیش بینی کرد اما قهرمان جام حذفی را نمی توان به آسانی مشخص کرد زیرا همه تیم ها در این مسابقات شانس قهرمانی دارند.
فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا پس از شكست خانگي برابر ذوبآهن گفت: شايد پارتي من در فدراسيون فوتبال كلفت است.
محمد مايليكهن پس از شكست 3 بر يك برابر ذوبآهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مدت يك هفته دو بازي سنگين انجام داديم و استنباطم اين است كه از نظر قواي جسماني تحليل رفته بوديم. به همين دليل امروز به چند بازيكن اصلي استراحت دادم.
وي ادامه داد: نيمنگاهي به جام حذفي داشتيم كه متأسفانه نتوانستيم موفق عمل كنيم. اگر بازيكنان سايپا از موقعيتهاي گلزني استفاده ميكردند شايد نتيجه ديگري رقم ميخورد.
سرمربي سايپا در مورد احتمال سقوط اين تيم به ليگ دسته اول عنوان كرد: قطعا در ليگ برتر ميمانيم و اين ذهنيت را از سر خود بيرون كنيد. سايپا به ليگ دسته يك سقوط نخواهد كرد.
وي در مورد بيانگيزگي در بازيكنان سايپا در اين مسابقه گفت: ضعف را از خودم ميدانم و مقصر اصلي من هستم.
سرمربي سابق تيم ملي در مورد اينكه چرا وي به دليل مصاحبههايش با محروميت مواجه نميشود گفت: من به خاطر مصاحبههايم سه جلسه محروم و 5 ميليون تومان جريمه شدم اما از شما ميپرسم زماني كه در ورزشگاه و در حضور پسر من عليه ناموسم فحاشي ميكردند شما كجا بوديد؟ شايد پارتي من در فدراسيون كلفت است.
مثلا میدونین چرا سال پیش برق شیراز به دسته اول سقوط کرد؟؟؟ به خاطر حضور بازیکنای پولکی که با پول دادن(و نه با استعداد ذاتی فوتبال ) وارد این عرصه میشن.مثلا یکی از دوستای خودم 2 میلیون تومن به یک مربی مشهدی که پارتیش کلفت بود داد و 15 میلیون تومن هم به تیم مقاومت و حالا داره تو این تیم بازی میکنه.که البته فوتبالش هم مالی نیست.این قبیل کارها تو تیم هایی مثل برق و مقاومت شیراز،پیام و ابومسلم مشهدو .... یک روال عادی محسوب میشه و سالهاست خیلی از بازیکنای این تیم ها این جوری انتخاب میشن(یعنی با پول)نقل قول:
نمونه دیگه یکی دیگه از بازیکنای جوون و با استعداد مشهد که میخواست به یک تیم لیگ برتری بره باید 2 میلیون تومن به یک خبرنگار ورزشی !!!!!!!! میداد تا مجوز بازی بهش داده بشه.
نمونه سوم:مدیر عامل سابق باشگاه ابومسلم به خاطر رابطش با یک مدیر عامل دیگه اون رو به عنوان سرپرست تیم های پایه ابومسلم درمیاره و طرف هم بازیکنای آشنای خودش رو به این تیم میاره(به ناحق)و در نتیجه این تیم یک روزی جزو بازیکن ساز ترین تیم های ایران بوده حالا به یک تیم بازیکن خراب کن تبدیل شده.
و مهمتر از همه این ها روابطی که در هیات فوتبال مشهد وجود داره.بارها دیدم بعضی مربیان به دلیل خصومت های شخصی بازیکنی رو تا همیشه خونه نشین کردن(با پارتی بازی تو هیات فوتبال کاملا 1 طرفه قراردادهای مثلا 20 ساله با بازیکنان میبندن در حالی که روح بازیکن هم بی خبره)
یا برعکس بازیکنی که همزمان تو 2 تا تیم بازی میکنه !!!!!!!!!!!!!!!
یه کم بالاتر رابطه ی روزانه مربیانی مثل ا.ق یا .... با مدیر عامل باشگاه ها و خبرنگاران و لیدر های تیم های مقابل به صورت غیر قانونی.
دلالی های امثال آقای ساکت(مدیر عامل باشگاه سپاهان) هم که زبانزد خاص و عام هست.
در مورد نقش مدیر عامل های باشگاه ها هم که مهمترین بخش کثیف فوتبال هست حرفی نمیزنم تا پستم پاک نشه
از خاطرات خودم هم بخوام بگم:برای مثال پسر مدیر عامل تیممون که نمیتونست 2 تا روپا بره و خواهرزادش که پای چپش میلنگید بازی میکردن و به من بهتر از من ها بازی نمیرسید!!!!!!!!!!
خواب دیدی خیره.یه جور میگه بازی سنگین که انگار اینا سپاهان رو لوله پیچ کرده بودن.نقل قول:
در مدت يك هفته دو بازي سنگين انجام داديم و استنباطم اين است كه از نظر قواي جسماني تحليل رفته بوديم.
نه بابا شکست خوردی تا آخرش هم همین پخی که هستی میمونی! :31: ما هم به ریشت میخندیم
خداداد که بدون شک یکی از بی شخصیت ترین فوتبالیهای ماست..الانم چون دستش از سفره کوتاهه زبونش دراز شده!!!نقل قول:
در مورد مایلی کهن...خوب وقتی 100 هزار نفر 90 دقیقه تمام خانواده یکی رو بیارن جلوی چشمش, بعدم آب از آب تکون نخوره حق بدید مخ طرف یه مقدار جابجا بشه..!
در ضمن بحث فوتبال ناپاک رو خیلی از افراد سالم و درست فوتبال مطرح کردن: کربکندی, جلالی و...