به نظر من تنها گزینه هایی که از سی کی برای زمستان مناسب هست اوبسشن هست. ولی خب با سلیقه های کلاسیک و قدیمی جور در میاد. برای امروزی ها باز اوبسشن نایت مناسبتر هست که خیلی هم دارند کمیاب میشند و پیامد آن افزایش شدید قیمت این دو تانقل قول:
Printable View
به نظر من تنها گزینه هایی که از سی کی برای زمستان مناسب هست اوبسشن هست. ولی خب با سلیقه های کلاسیک و قدیمی جور در میاد. برای امروزی ها باز اوبسشن نایت مناسبتر هست که خیلی هم دارند کمیاب میشند و پیامد آن افزایش شدید قیمت این دو تانقل قول:
فرید جان کی رو سراغ داری خرید قبل داشته باشه و به همون قیمت پارسال بفروشه؟چیا داره؟:31:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از پاسخ تان؛ هر چی نگاه می کنم دکمه لایک پیدا نمی کنم تشکر کنم
(دکمه تشکر بعد از قطع کردن چی پی ان دیدم)
من از رایحههای زیادی گرم نمیتوانم استفاده کنم؛ الان سی کی وان شاک هست ولی به شدت گرم و اسپایسی است
پخش بو و ماندگاریاش هم تا بینهایت است؛ یک بار اسپری کنید تا زمانی که پیراهنتان را نشورید امکان ندارد بویش برود
با مزه اینجا است هر چقدر از زمان اسپری میگذرد پخش بو بالاتر میرود؛ یک بوهای عجیب و غریبی هم به مشام میرسد
ولی من با اینکه همیشه از بوهای سی کی خوشم میامد ولی این واقعن شوکه کننده است؛ بد نیست؛ عالی است ولی من دوست ندارمش
من تو مایههای تروت دوست دارم؛ شیرین و ملایم؛ فکر میکنم به درد پاییز و زمستان هم تا حدودی بخورد
حیف؛ فقط سال ۲۰۰۲ تولید شد؛ هیچ وقت دیگر هم تولیدش نکرد حنا ورژنهای دیگرش را هم به بازار نداد
: لبخند
نظرتان راجع به ادکلنهای آدیداس چیست؟
ADIDAS / TEAM FORCE EDT خنک (شیک و اسپرتتر) این عطر در سال 2000 برنده جایزه معتبر fifi کلن آلمان شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ADIDAS / ICE DIVE EDT ترش و شیرین (محبوبترین و دلپذیرترین)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوستان من دیشب بالاخره لا نویی پرفیوم رو 129 خریدم
ممنون از همه دوستان مخصوصا فرید عزیز ( f.t.g )
سی کی وان شاک چنده؟
خودت میدونی کی رو میگم پس نپرس:27:نقل قول:
تا چی دلت بخواد؟
انجل موگلر
آنج فلفلی
اسکالپچر
اگویست
یاتاقان
ای سی میاکه سامر ادیشن
اوپیوم معمولی
اوپیوم اورینت چینی
سفری زنونه
پولو اکسپلورر
اکوا فارنهایت
سیسیلی زنونه
آنتئوس شنل
بلک جینز
و ...
نیازی به تشکر نیست. اینجا هر کس تا اونجا که در توانش باشه با دوستان هم فکری میکنه.نقل قول:
جالبه از این ادکلن موندگار تر فلور لی میل هست که فقط روی پوست دقیقا 24 ساعت موندگاری داره دیگه چه برسه به لباس! برام واقعا عجیب هست چرا ادکلنی مثل این که بویی ملایم پودری نسبتا خنک و صابونی همراه با رایحه گلهای سفید چطور چینین موندگاری و پخش بویی داره. البته به نظر خیلی ها بوی این ادکلن رو کمی زنونه میدونند ولی اگر کمی عطر عمیق تر بررسی بشه به نظر من کاملا مردانه و مناسب تیپ های سر و سنگین هست. یک فاکتور مهم دیگر هم اینه که هر چقدر دوست دارید این ادکلن رو بو بکشید و اصلا نگران اذیت شده مشامتون نباشید!:27:
مبارکه محمد عزیز. انشاا... لذتشو ببری.نقل قول:
نقل قول:
آنتیوس شنل با قیمت قدیم داره؟ینی چند؟
:31: