سلامنقل قول:
تغییرات کانکشن ویندوزتون ریخته بهم باید به حالت اولیه بیاریدش در غیر اینصورت ویندوزا عوض کنید
Printable View
سلامنقل قول:
تغییرات کانکشن ویندوزتون ریخته بهم باید به حالت اولیه بیاریدش در غیر اینصورت ویندوزا عوض کنید
دوستان اگر یه آی دی از طرف یاهو بسته بشه کلا دلیلش اینکه اون آی دی با برنامه ریجستر شده یا اینکه با دو تا آپی مختلف از یه کامپوتر باهاش آن شدی ؟
نه با ایمیل دوم نه با سوال امنیتی برنمیگرده و کلا سوخته (باید چی کارکرد ؟) نمیشه به خود یاهو میل زد ؟
ممنون
چیزی به اسم سوختن برای آی دی ها شناخته شده نیست و با سوالات امنیتی اون آی دی برمیگرده مگر به دلایل نقض قوانین مثل اسپم و یا مواردی این چنیننقل قول:
شما میتونید با yahoo coustomer care از طریق قسمت ارتباط با ما خود سایت یاهو با شرکت تماس داشته باشید و تقریبا ظرف مدت 24 ساعت پاسخگو هستند
سلام دوستان من ورزن 11 یاهو مسنجرو نصب کردم برنامه فری گیتم گرفتم .وقسمت پ ر و ک س ی یاهورو فعال کردم ولی بازم نمیتونم وارد یاهو مسنجر بشم این پیغام را میده troubleshooter
مشکل کجاست چیکار باید بکنم؟
قسمت پ / روک // سی رو غیر فعال کنید چون پورت ها رو مخابرات بستهنقل قول:
یاهو مسنجر در حال حاضر مشکلی نداره که میخواین از این روش استفاده کنید
به راحتی باز میشه
قسمت پ ر و کس ی غیر فعال کردم ولی باز نمیشه.چندتا ایدی مختلفم امتحان کردم فایده نداره:n03:
ممکن ربطی به ورژن اینترنت اکسپلورم داشته باشه؟
ممکن ربطی به ورژن اینترنت اکسپلورم داشته باشه؟یا شماره ای که باهاش کانکت میشم به نت ؟من باشماره هوشمند کانکت میشم
سلام اینترنت اکسپلورر شما سایتی رو باز میکنه ؟ بخاطر استفاده از ------ ممکنه تیک ------ تو تنظیمات ie اضاقه بشه هم یاهو مسنجر هم ie رو چک کنید تیک مربوط به ------ وجود نداشته باشه..نقل قول:
internet explorer >>option>>connection>>setting>>proxy server تیک نداشته یاهو هم قسمت messenger >>connection performances اولین گزینه رو انتخاب کنید
نه تو اینترنت اکسپلور تیک نداره.هر کاری میکنم باز نمیشه ایدی جدیدم ساختم بازم باز نشد