نقل قول:
خيلي جالب بود ممنون:20:
Printable View
نقل قول:
خيلي جالب بود ممنون:20:
سلام خسته نباشید
من کاسپر اینترنت سیکیوریتی 8 رو دارم بعضی از نرم افزار هارو که می خوام باز کنم باز نمیشه همیشه ارور میده البته این ماله زمانیه که من این آنتی ویروس رو نصب کردم .
من به برنامه دارم بنام ویرتوال پی سی وقتی اجراش میکنم تا از طریق اون وارد برنامه ای بشم نمیشه فکر کنم توی کاسپر جایی داره که جلوش رو میگیره البته بیشتر برنامه هام اینطوری شده چطوری میشه کاری کنم که برنامه هایی که نصب شده ومشکل باز شدن دارند باز شوند ، یا چطوری میشه آیا جایی داره که بشه تمام برنامه ها اجازه دهد که باز بشود .
حتی من نرم افزار ها رو هم پاک ونصب کردم اما متاسفانه مشکل حل نشد .
باتشکر
مرسی.نقل قول:
ولی وقتی تو این حال میره، 1GB از 2GB آزاد هست ولی CPU یوزینگ 100% میشه.
نقل قول:
اون قسمت اسمش applicationcontrol هست
شما میتونید مانند اموزشی که بالا هست عمل کنید و برنامه هایی که مطمئن هستند رو در تروتستد بزارین
من هم 2 گیگ رم دارم و با 7 به راحتی جواب میده. بهترین کار این هست که ورژن فیکس شده رو استفاده کنید.نقل قول:
11.0.1.400 ایراد هاش گرفته شده. خیر تفاوتی با 2010 نه نمیکنه.
سلام.خسته نباشید.من نسخه انتی ویروس کاسپر اسکای رو دارم.حالا واسه امنیت بیشتر میخوام اینترنت سیکیوریتی 11.0.1.400 رو دانلود و نصب کنم.میخواستم بدونم سرعت اینترنتو چقدر پایین میاره؟ و چقدر سرعت سیستمو پایین میاره؟ اصلا نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده؟
سرعت رو زیاد پایین نمیارهنقل قول:
من زیره 58 یا 60 دانلود نداشتم
دوستان من دو سه روزه وقتی که انترنت سکوریتی من که ورژن 2009 هست بهم آلارم میده و نوار بالاش قرمز رنگ میشه،روی
neutralize all
که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.چرا؟
سلام
بچه ها این کسپرسکی چی میگه برای خودش
من دارم از نسخه تریال استفاده میکنم و از خود کلید 30 روزه اش استفاده میکنم .
اما مثه اینکه کاسپر کلید 30 روزه ای که خودش هم میده قبول نداره .
مثه اینکه کلید رو به بلک لیست فرستاده .
چیکار کنم :
دانلود نسخه نهایی 2011 اصلاح شدهء نرم افزارهای امنیتی کسپرسکی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5035892&postcount=7232