سلام Mohammad Hosseyn
از Foxit reader استفاده کنید
Printable View
سلام Mohammad Hosseyn
از Foxit reader استفاده کنید
دوستان اين مشكل ما حل شد فقط الان يه چيز ديگه اي هست اينكه وقتي word رو باز ميكنيم چي كار كنيم اين صفحه سمت چپي getting started ديگه نياد و مجبور نشيم هر دفعه خودمون بزنيم بره ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه من نرم افزار خاصی استفاده نکردم که بتونم به شما هم پیشنهاد کنم.برای نمونه می تونید از نرم افزار Word recovery & repair و یا Repair word file استفاده کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز ممنون بابت پاسخهایی که دادید ...
لطفاً فارسی تایپ کنید,تایپ به صورت فینگلیش خلاف قوانین هست و دفعات بعدی پستهای شما پاک میشن.
نقل قول:
این رو امتحان کنید
Tools>Options>Viewتیک گزینه Startup task pane رو بردارید و OK کنید.
سلام . ممنون دوست عزيزمنقل قول:
تيك اين گزينه رو برميدارم اون صفحه ميره ولي وقتي word رو ميبنديم دوباره باز ميكنم باز اون صفحه مياد .
درود دوستان
آیا امکانش هست که یک کلمه ی خاص توی تمام متن word 2007 رو حذف کرد و یک کلمه دیگه جایگزینش کرد ؟ البته منظورم بصورت یک دفعه ای هست نه اینکه با find اون کلمات رو توی متن پیدا کنم بعد یکی یکی اصلاحشون کنم:31:
سلامنقل قول:
این مسیر رو تو رجیستری برید
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\C ommon\General
تو پنجره سمت راست کلید DoNotDismissFileNewTaskPane رو پیدا کنید و از اون بکاپ بگیرید که در صورت نیاز ازش استفاده کنید.
بعد این کلید رو حذف کنید.
سلامنقل قول:
با Ctrl + H پنجره Find and Replace رو باز کنید و تو کادر بالا کلمه مورد نظر و تو کادر پایین کلمه ای که می خواید جایگزین بشه رو بنویسید و Replace all کنید.
سلام
چطور میتونم یک صفحه با طول نا محدود داشته باشم طوری که به هیچ وجه متن دو صفحه ای نشه.از طرفی هر سایزی انتخاب می کنم این اتفاق نمیوفته.
سلام . ممنونم دوست عزيزمنقل قول:
ولي همچين گزينه اي DoNotDismissFileNewTaskPane نداره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام هر وقت میخوام با ورد کار کنم یه پنجره باز میشه و بالای پنجره قرمزه نمیدونم چی نوشته ولی فکر کنم در رابطه با به روز رسانی نرم افزار باشه راهنمایی کنید چه جوری باید این کارو بکنم