تشکرنقل قول:
درست شد
Printable View
تشکرنقل قول:
درست شد
سلام
آقا این سر برگ های من که بزرگ نمایی و کوچک نمایی توش قرار داره یه دفعه خیلی کوچیک شده چطور به حالت اول برشگردونم
اونم استفاده کردم زرد بود. من که هر کاری کردم بازم زرده!! :31:نقل قول:
کسی نمیدونه مال چی هست اصلا اون گزینه؟
شما باید تو همون scheduled tasks باید همین shutdown -s که دوستمون گفت باید بهش بدی تا خاموش بشه سرعت ساعت معین فک کنم. تو همون اول برنامه browse رو بزن بعد انتخابش کن و بقیه کارا.نقل قول:
موفق باشی.
من چی کار کنم ؟ کسی نیست جواب ما رو بده!
من میخوام یه برنامه ای رو از روی یه سیستم دیگه کپی کنم و رو سیستم خودم نصب کنم مثل انتی ویروس . ایا این کار شدنی هست یا نه؟
با تشکر
خود برنامه رو نمیشه. باید تک فایل نصب برنامه رو کپی کنی رو سیتم خودت و با اون برنامه رو نصب کنی.نقل قول:
DVD rom من از my computer حدف شده به تازگی هم ویندوز نصب کردم
این پیغام را در بخش hardware windows میده
Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)
چکار کنم که برگرده؟
دوستان من اصلا نمیتونم پسوند فایلهامو در ویندوز ببینم.در منوی folder option گزینه hide exensisio هم تیک نخورده.!!!جالبه اصلا نمیشه اونو تیک زد.یعنی وقتی حتی تیکش رو میزنم و بعد ok میکنم و بعد میرم دوباره نگاش میکنم تیکش برداشته شده ولی پسوند فایلها رو نمیتونم ببینم.
ضمنا ویندوزم سرویس پک2 هستش و از ناد32 آپدیت شده هم استفاده میکنم.یکبار هم فول اسکن کردم ولی مشکل هنوز پابرجاست.
از دوستان خواهش دارم هم علت این مسئله رو مطرح کنند و هم در صورت امکان یک روش جایگزین دیگه برای تغییر پسوند فایلها رو در ویندوز بفرمایند.
ممنون از همه
با سلام
من سی دی مادر برد نصب کردم اما نمیدونم چرا کارت صدا نصب نمیشه؟!!!
تو دیوایس منیجر که میرم جلو این
audio device on high definition audio bus
یه علامت تعجبهه!!!
ضمنا دوباره هم سعی کردم نصبش کنم نشد
این خطا آمده The drivers for this device are not installed. (Code 28) To reinstall the drivers for this device
چرا اینطوری شده؟من هر بار ویندوز نصب میکردم بدون مشکل نصب میشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس
سلام.نقل قول:
شما ابتدا کابل دیتای DVD-ROM رو چک کنید که قطع نشده باشه.
در Device Manager رو DVD-ROM کلیک راست کنید و Uninstall رو بزنید.
سپس از منوی Action روی Scan for hardware changes کلیک کنید.
سلام.نقل قول:
این تاپیک دقیقا به مشکل شما و راه حل اون مربوط میشه:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلام.نقل قول:
شما بهتره که درایور صدا رو دستی نصب کنید.
یعنی به Device Manager برید و روی درایور Audio کلیک راست کرده و Update Driver رو بزنید.
از طریق Add New Hardware در Control Panel هم میتونید این کار را انجام بدید.
توصیه میشه درایور صدا رو هم آپدیت کنید.
کد:www.realtek.com.tw