24 ساعت رایگان بود یا 1 گیگ؟نقل قول:
Printable View
24 ساعت رایگان بود یا 1 گیگ؟نقل قول:
24 ساعت، البته بماند که پیامکش خیلی دیر اومدنقل قول:
من ساعت 1 نصب شب برای یکی از دوستام دعوتنامه فرستادم، اونم همون موقع ثبت نام کرد ..... برا اون پیامک فعالسازی زود اومد ولی برا من یک روز بعد (طرفای عصر روز بعد از روز نت رایگان دوستم)
پ.ن: این قضیه مربوط به قبل از ماجرای پیامک لنز بود که 1 گیگ نت میده
[QUOTE=fanoostalaei;8985916]تو sms هایی که فرستاده فقط برای لنز نوشته 1 گیگ !
ولی فکر کنم همون رو هم دبه کنن و برای مای ایرانسل هم به کار ببرن .... دوست عزیز من دیروز برا سه نفر دعوتنامه لنز رو فرستادم و برا هر سه نفر هدیه اومد و موقعی که کد *141*4444# رو میزدن نوشته بود تا دوازده شب رایگان ولی حجم نزده بود برا خودم نه اس اومد نه تو ایرانسل من هدیه ای بودو نه اینکه کد هدیه رو میزدم چیزی برام نشون میداد(قبلا هم ایرانسل من رو برا دو نفر فرستاده بودم برا اونا هدیه اومد ولی برا خودم نیومد) امروز به هفتصد زنگ زدم یه خانمی که هیچی بارش نبود (باور کنید حتی تو سیستم هم چک نکرد) میگه اگه دیروز بوده که همون دیروز براتون فعال شده ,میگم از همه طریق من چک کردم برا من فعال نشده باز میگه نه فعال شده دیگه دیدم فایده نداره و یاسین تو گوش ... خوندنه بی خیالش شدم...زنگ زدم 727 پشتیبانی لنز گفتن براتون یه فرم شکایت پر میکنیم اگه براتون فعال نشده بود براتون فعالش میکنیم...فقط شماره اونایی رو که براشون دعوتنامه فرستاده بودم رو ازم خواست که من فقط یه دونه رو یادم بود
سلام. امروز برای روستای ما 3G فعال شد اما سرعت دانلود 120 کلیوبایت بر ثانیه بیشتر نمیشه ؟ بعدا بهتر میشه ؟ یا همینجوری میمونه؟ چشمه ساران شهرستان آزادشهر گلستان
منم دیشب ساعت ۱ زدم لنزو، برای طرف مقابل ۱ روز فعال شده ولی برای خودم نه، اونقدی ارزش نداره که بخوام زنگ بزنم و پیگیری ولی خب شرکت داره خودشو خراب میکنه، هیچ چیزیش قابل اعتماد نیس دیگه
لنز این مشکل رو دارهنقل قول:
فرد ارسال کننده معمولا طول میکشه تا نت رایگانشو بگیره
برا من بیشتر از 24 ساعت طول کشید
شگفتی های ایرانسل :
امشب بعد ساعت 1 بامداد بسته 1 روزه نامحدود هدیه دعوت از دوستان رو فعال کردم ولی با کمال ناباوری بعد 10 دقیقه اینترنت کلا قطع شد هم از روی شماره دعوت شده و هم از روی شماره دعوت کننده ؟ و صفحه پایان اعتبار اومد ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملت رو مسخره کردن یا طرح نده یا میدی مثل مرد پشتش باش . این چیه دیگه رو هر دو شماره پیامک اومد و فعال شد ولی 10 دقیقه طول نکشی هر دو قطع شد . 2 گیگ هم از بسته دزدید ( سیم کارت دعوت نامه فرستنده )
الان رفتم ایرانسل من دیگه 1 روزه نامحدود نداره فقط 1 گیگ یک روزه . ما رو هم همون 1 گیگ حساب کردن و برا همون اینترنت قطع شده در حالی که خودش برام 1 روزه نامحدود فعال کرده بود و پیامک هم اومده ولی نامردها حقمو خوردن یه لیوان هم اب روش .
شايد به جاي يروز شده ي گيگ واقعا
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله متاسفانه همینطوری شده . دیگه 1 روزه نامحدود نداره . همون 1 گیگ رو فقط میدن . جایزه من 1 روزه نامحدود بود که اونم تبدیل کردن به 1 گیگ . خیلی نامردن ..............نقل قول:
خراسان رضوی . کاخک . 4:45 صبح امروز . 4G . Wifi HotSpot
عاغا مشهد چند روزیه سرعت فورجی زیر 100k اومده، برای منه یا بقیه هم همینطورین؟
واسه خرم آبادم سرعت پایین اومده. قبلا راحت با 4 مگابایت بر ثانیه دانلود میکردم. الان به زور به 1 مگ میرسهنقل قول:
بره ما همون 14 گیگ بلاخره فعال شد...!نقل قول:
Fdd
+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
گویا ارهنقل قول:
شاید هم نه
سلام
برای مودمهای 4g ایرانسل چجوری میشه بسته های اینترنت رو گرفت؟
ایرانسل من نصب کن رو گوشیت بسته بخرنقل قول:
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
ایرانسل نزدیک دو هفته هست که به فضاحت رسیده و یا 1-به شدت پهنای باند کم اورده 2-خودش محدود کرده سرعت رونقل قول:
الان پینگ مشهد کلا افتضاح شده و حدودا دو هفته هست پینگ خارجی من بود 130 از دو هفته پیش هم با ایرانسل هم با همراه اول شده 170 180 که نشون میده پینگ مشهد به گند کشیده شده و جواب ایرانسل این هست که دارن رسیدگی میکنن
و در حالی که من با همراه اول رو فرکانس 1800 6 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنم ایرانسل سرعت دانلودش شده 1.5 مگابایت هم روی TD و هم روی FDD (من قبلا روی FDD بین 5 تا 6 مگابایت سرعت داشتم) و نکته جالب این جا هست که ساعت 4 صبح که میشه سرعت FDD من میشه 4 مگابایت بر ثانیه و TDD میشه 6 مگابایت تا حدودا ساعت 9 10 صبح و بعد دوباره به گند کشیده میشه
البته اینجا مقصر اصلی ایرانسل هست که 1- اونایی رو که به شدت رو شبکه فشار میارن و 24 ساعته دانلود میکنن رو محدود نمیکنه 2-پهنای باندش رو اضافه نمیکنه
و بعضی ها هم ADSL بسیار خوبی دارن هم از نظر سرعت هم از نظر کیفیت و ... ولی بی دلیل ADSL رو جمع میکنن میان رو ایرانسل که به گند بکشن شبکه رو با 24 ساعته دانلود کردنشون که اینا رو کلا باید سیم کارت هاشون رو سوزوند فرستادشون سمت همون ADSL که بلکه یه ذره یاد بگیرن خودخواه نباشن انقدر , من خودم متاسفانه چاره ندارم و مجبورم از ایرانسل استفاده کنم چون ADSL ما حداکثر 1 مگابیت ساپورت میکنه اونم هر 10 دقیقه یک بار قطع میشه به دلیل نویز به شدت بالا به خاطر فاصله زیاد مرکز مخابراتی وگرنه من رفته بودن یکی از همین 16 مگ های ADSL رو گرفته بودم و سر و کله نمیزدم با ایرانسل
همین طوره خیلی ها مشکل نویز دارن و یا خطشون فیبر نوریه مجبورن بیان سمت نت بی سیم این جوری به مشکل میخورننقل قول:
البته مشکل اصلی سودجویی شرکت های adsl هست که به گرون فروشی عادت کردن و برخلاف همه جای دنیا از نت بی سیم هم گرون تر میدن
من فکر می کنم مشکل اصلی توی توزیع اینترنته..
ایرانسل باید تعداد دیتا سنترها رو زیاد کنه تا یه شبکه معقولی داشته باشه مثلا توی هر استان یکی..
بینید الان چند نفر از چند استان به یک دیتاستتر توی مشهد یا اهواز یا تهران وصل میشن و شبکه شلوغ میشه و پهنای باند اون مرکز به شدت تحت فشار قرار می گیره و کیفیت خیلی افت می کنه این افت برای تهران از خیلی وقت پیش بود اما الان توی جاهای دیگه هم داره حس میشه.. یعنی بحث الان دیگه از دکل گذشته
این قضیه خودش رو در تک کانکشن خارجی به وضوح نشون میده..
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
چرا تک کانکشنا اینجوری شدهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
چند روزی هست که وقتی به 4g وصل میشم کلا بدون وی پی ان هیچ کاری نمیشه کرد اما روی 3g مشکلی نداره. کسی همچین مشکلی داره؟
این فورجی فقط اسمه بخدا،تهرانم آنتن هم تا یکی به اخری پر لی سرعت 200 100 300 میچرخه لحظه ای بعضی موقع ها هم روی 1 میره استفاده نداشتم چون حجم هدیه داده مجبوری استفاده میکنم برای شما همینجوریه ؟
تاخیری که در بازکردن صفحات وجود داره چطور رفع میشه ؟
فقط با فیلترشکن صفحات بدون مشکل باز میشه
در ضمن با ADSL هم بدون مشکله فقط با 4G ایرانسل تاخیر تا 5 ثانیه و حتی بیشتر در بازکردن صفحات وجود داره !!!
بنظرم این مشکل و مشکل نت تایپ بزرگترین مشکل های شبکه ایرانسل . من از ۶ ماه پیش که ایرانسل گرفتم همین مشکل دیر لود شدن صفحات رو دارم در حالی که هم پینگ خوبه هم تک کانکشنم . شبکه همراه اول و رایتل اصلا این مشکل نیست . منم خودم از شیلتر شکن استفاده میکنم ناچارا . اما مجبورا هی برای صفحات داخلی دوباره خاموش روشن کنم برای اینکه بتونم از ترافیک نیم بها استفاده کنم که همین کلافم کرده . توی پلی استیشن که که پروفایلا رو باید ده بار رفرش کنم تا باز کنه . نمیدونم چرا ایرانسل نمیخواد این مشکلش رو رفع کنهنقل قول:
پاک شود................
ایرانسل داغونه . مدام قطع میشه
دوستان من تاپیک مناسبی پیدا نکردم
بعد هر بار تماس هر چند دقیقه باشه از 300 تومان ارزش افزوده کم میکنه یعنی تو ایرانسل من اینطور مینویسم و نگاه میکنم میبینم شارژم کم شده.
آن زمان رفتم تبلیغات رو قطع کردم اون موقع یه مقرار دیگری کم میکرد یادم نیست ولی الان 300 تومان کم میکنه
قسمت ارزش افزوده داخل ايرانسل من رو چك كنين احتمالا خدمات ي فعال هست براي شمانقل قول:
وجدان ندارن سيم كارتي كه داخل مودم بوده از اول ، ٤ تا به اصطلاح خدمات ارزش افزوده فعال بود ، روي يك سيم كارت ديگه يكي ، با اينكه اصلا بنده فعال نكردم ، خود به خود و به صورت خودجوش فعال شده
خدمات خيلي خيلي الكي و بي خودي هست هيچ مشتركي معمولا فعال نميكنه به خاطر همين خودشون فعال ميكنن حالا نميدونم ايرانسل هم در اين كار شريك يا نه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوست عزیز
متاسفانه تهران هم خیلی سرعت و کیفیت افت کرده. سرعت رو محدود نکرده چون ساعت خلوتی اگه چک کنی می بینی سرعت مناسبه. ولی ساعات شلوغی حتی پیج هم باز نمیکنه. هم 4g همراه و هم ثابت. هر دو داغونن
نقل قول:
فقط همون صبحها به درد میخوره دانلود تک کانکشن خارجی سرعت مابین 2 تا 6.5 گیگ هست و معمولا با میانگین 4 گیگ ساعات 3 تا 8 صبح بقیه ساعات به درد نمیخوره میشه ADSL معمولی پس پول دادن هم براش حرومهنقل قول:
من از 2000 تومان به بالا برای ایرانسل پول نمیدم یعنی فقط بسته های زیر 2000 تومان اش رو میخرم.
اینجوری تو هزینه هام هم صرفی جویی کردم من بعد لازم نیست پول زیاد به ADSL بدم و 10 تومان براش کافیه البته برای خرید مودم 4g مرغوب هزینه کردم ولی در انتها می ارزه و نتیجه خوبه. :n26:
سلام دوستان. بین سرعت اینترنت سیم کارتهای اعتباری و دائمی ایرانسل تفاوتی هست ؟ من یه سیم کارت اعتباری دارم با یه طرح 5 گیگ ماهیانه از 6 تا 12 ظهر. یه سیم کارت دائمی هم دارم با 20 گیگ اینترنت هدیه. حالا چه توی speedtest و چه توی دانلود منیجر سرعت سیم کارت اعتباری خیلی بیشتره. از دوستان تا الان کسی همچین موردی رو تجربه کرده ؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1 چیز رو میدونم که تو طرح ها و ارایه بسته ها فرق دارند و اعتباری طرحهاش بهتر و بیشترهنقل قول:
سلام،قبض ایرانسل به صورت ایمیل برام اومده و تو قبض نوشته اگه قبل از تاریخ بیستم پرداخت بشه یک رو اینترنت نامحدود و یک روز مکالمه رایگان میده
کسی امتحان کرده ؟
سلام من بسته 100 گیگ دارم روی مودم
چند روزه عجیب سرعت پایین اومده برام
عکس ها باز نمیشن همش خطای 504 و 730 میبینم توی باز کردن سایت ها
کسی همچین مشکلی داره ؟
دو تا سیم کارت ایرانسل دارم باهاشون تو لنز عضو شدم بعد از نیم ساعت واسه یکیشون هدیه یک گیگ اینترنت اومد ولی برای اون یکی فعلا نیومده..این یه گیگابایت خیلی کمه یه چرخ تو اینستا بزنی تمومه...
ایرانسل هم ظاهرا مثل همراه اول محدودیت سرعت گذاشته با این که
من هیچ بسته دانلودی روی ایرانسل نگرفتم تا حالا سرعت همیشه همین هست
و ثابت ... دقیقا روی 10 مگابیت تنظیم شده
نه عزیز مطمئن باش ایرانسل به شکل نرم افزاری هیچ محدودیتی توی شبکه نگذاشته..نقل قول:
سرعت در وهله اول به شرایط سیگنال برمی گرده و نوع گرفتن سیگنال و نهایتا پهنای باند .. اگر همیشه همین سرعت رو داری یعنی سیگنال یا شرایط ارتباطی شما بیش از این جواب نمیده
اینم الان تست کردم
میانگین 80 مگابیت سرعتشه .. البته سرور داخلی
جالبه :n01::n01::n01:نقل قول: