یک سوال از بپه های اهوازی
شاتل برای شما هم افتضاح شده ؟ مثل پینگ بالا و تایم اوت ؟
Printable View
یک سوال از بپه های اهوازی
شاتل برای شما هم افتضاح شده ؟ مثل پینگ بالا و تایم اوت ؟
لطفا حذف شود.با تشکر
من رفتم های وب بچه ها این 10روز تمام بشه جمع میکنم فقط یه سوال باید واسه جمع آوری حضوری رفت؟ اجباریه؟ بعد مدارک چی نیاز هست ببرم ؟
های وب با پولی که من دارم میدم بهم ماهی 500گیگ بین الملل میده اگه سه ماهه بخری هر ماه 600گیگ کلا 1800گیگ با 16مگ سرعت... پورت هم خالی شد خدارو شکر تو مرکزمون...
الفاتحه اینترنت مخابرات دیگه افتضاحتر از این نمیشه قطع و وصل که رگباری شده اگه مودم رو دستکاری نکنی که هر 10 ثانیه قعطی داری پینگ افتضاح سرعت افتضاح مخابرات دیگه حسابی گند زده به اعصاب یه چیز جالبتر شب اکانتینگ ریخت به هم و زد شما ترافیک تموم کردین 10 دقیقه دوباره از خواب بیدارش کردن یه نگاه کرد که گند زده خود بخود درست شد با این شرایط کسی سمت مخابرات نیاد اینم سرعت 2 مگ 160 گیگ خودتون دیگه قضاوت کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بلاخره امروز از شر مخابرات راحت شدم و خط روی های وب رانژه شد..
در یک کلام فوق العادست... شانس آوردم بلاخره پورت خالی گیرم اومد تمام مرکز مخابراتی های اهواز پر بودن...
پیشنهاد میکنم هرکس واسش مقدوره حتما بیاد این سمت...
تست ها برای سرویس 16مگ 1ماهه با 500گیگ ترافیک بین الملل هست ماهی 80 تومن...
تست سرعت از سرور داخلی Speedtest.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت از سرور خارجی
Downstream و Upstream
پینگ ها
سرعت دانلود
سرعت دانلود از یووتوبب که ویدیو 2K بدون Delay لود میکنه:
شما رو سرعت 16 مگ رانژه کردید و تو تست سرعت 13 مگ دارید که؟نقل قول:
این مدل جدید G.DMT چیه داستانش؟
اینم سرعت خط 2 مگ 160 گیگ ماهیانه مخابرات
همه ی سرویس ها سرعت دانلود یا تستشون پایین تر از سرعت رانژه شدست مثلا 2مگ باید 256ک دانلود بده اما 220 میده معمولا...نقل قول:
سلام بر دوستان اهوازی
یه سوال.
روی تلفنهای خطوط فیبر نوری، به غیر از مخابرات، سرویس دهنده دیگه ای میتونه سرویس بده؟
اگر نه، راهی هست خط تلفنم رو تبدیل به سیم مسی بکنم؟
من پاداد هستم، خونه قبلی (باز هم پاداد) یه خط تلفن داشتم رانژه شده بود و اینترنت شاتل روش داشتم، بهم گفتن اگر حتی اون خط تلفن رو منتقل کنی به خونه جدید اون هم فیبر نوری میشه و باز هم نمیتونی از شاتل سرویس بگیری، درسته؟
نقل قول:
متاسفانه بله...
مگر اینکه پارتی خیلی گردن کلفت داشته باشی...
چون سیم کشی ها تماما فیبر نوری شدن توی محدوده ی شما و امکانش نیست...
اگر خط جدید بگیری یا انتقال بدی باز هم از همون خطوط عبور میکنه و ممکن نیست متاسفانه...
خدا بهت صبر بده... یه آمار بگیر از های وب برای سرویس وایرلس...
سلام دوستان من سرویس 8 مگ دارم
خطم رو باید چجوری ببند عدد های Upstream Speed
وDownstream Speed چند باید باشه ..
سلام.بصورت خودکار تنظیم میشه.منم سرویس 8 مگ دارم.اگه تست سرعت بگیری باید حدود همون 8 مگ باشه.تا دیروز سرعت خوب بود.امروز واسه سرورهای خارجی کم شدهنقل قول:
توی صفحه تنظیمات مودم من به این صورته
وضعیت سرعت سرویس 8 مگ یکساله .تا دیروز سرعت خوب بود.امروز تازه بعد از چند بار تغییر ip بهترین وضعیتش اینه
همین الان دوباره خوب شد.
دوباره بعد از چند دقیقه خراب شد.ظاهرن ثبات نداره.مثل تلویزیونهای قدیمی یه چند دقیقه خوبه بعد برفکی میشه
...بعد از تغییر آیپی
برای من همون سرعت رو 4 مگ می زنهنقل قول:
عکس مودم من رو ببینید سرویسم 8 مگ هست ولی تنظیمات اینه
تماس گرفتم با رگلاتوری گفت خطت بیشتر نمی کشه البته گفت که سیستم ما کلا بالای 4 مگ نمی کشه و اینا حالا من نمی دونم .چکار کنم..
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم تست سرعت از Speed test
دوستان اگر میتونن لطفا کمک کنن
اگر راهی برای هست لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
اگه خودشون گفتن كه سرويس بالاي ٤مگ نميتونن بدن پس بايد سرويس اين ماه رو همون سرويس ٤ مگ حساب كنن.اگه سرويس چند ماهه گرفتين كه پول سرويس ماههاي باقيمانده رو هم پس بدن.بجز مقداري كه استفاده كردين كه اونم بايد متناسب با سرعتي كه ارائه دادن بايد حساب كنن.اگه به زبون خوش پولتون رو پس دادن كه بهتر اگر نه كه با ١٩٥ تماس بگيريد.اگه هم خودتون به همين سرعت ٤ مگ راضي بوديد ميتونيد يه سرويس ٤ مگ از خودشون بگيريد ولي پول مابه تفاوتش رو پس بدن.ولي كلا حق با شماست.چون اونا پول سرويسي رو كه قادر به ارائه دادنش نبودن از شما گرفتن.و شما ميتونيد كل پولتون رو پس بگيريد و بريد از يه شركت ديگه سرويس با سرعت دلخواهتون رو بخريد.البته نميدونم شكايت به ١٩٥ تا چه حد جواب ميده.ولي فعلن بهتره با قسمت فروششون تماس بگيريد و تقاضاي پس دادن پولتون رو بكنيد.شايدم با زبون خوش قبول كردن.نقل قول:
حتي اگه ايراد از كيفيت خط شما باشه هم بازم بايد باقي پولتون رو پس بدن.اگه هم ماههاي قبل هم از همين سرويس به همين صورت استفاده كرديد بايد مابه تفاوت سرعت ارائه شده و سرعت خريداري شده ماههاي قبل رو هم پس بدن.
من با 195 تماس گرفتم و شکایت ثبت کردن و چندبار باهام تماس گرفتن .نقل قول:
گفتن که نمی تونن بالای 4 مگ سرویس بدن و لی حالا اینکه پول رو بدن نمی دونم و چطور
من کافو نوری هستم متاسفانه نمی تونم از جایی جز مخابرات سرویس بگیرم .
واسه پس دادن پول كه بايد با خودشون با شماره ٢٠٢٠ صحبت كنيد.به هرحال اونا خودشون قبول دارن كه سرويس بيشتر از ٤ مگ نميتونن بدن.شما هم كه چون كافونوري هستين مجبورين از خودشون سرويس بگيرين.پس بايد سرويستون رو به ٤ مگ تغيير بدن و تفاوت قيمت ٨ مگ و ٤ مگ رو پس بدن.اونا بايد نرم افزار خريدشون رو طوري طراحي ميكردن كه سرويسهايي رو كه امكان ارائه دادنش رو ندارن نشه خريد.يا حداقل اطلاع رساني ميكردن.نقل قول:
Sent using Android ForumReader app
دوستان اهوازی کسی سرویس غزال رو امتحان کرده؟
آیا واقعا پروفایل رو چند برابر قرار میدن؟
حجم ماهانه ریست میشه برای شما؟
سرویس غزال چیه ؟نقل قول:
سلام بچه ها من مجبور شدم از مخابرات adsl بگیرم . راهی هست که فایلها رو جایی تو سرور داخلی آپلود کنم که کمتر از حجم کم بشه ؟ منظورم اینه سایتی که هم اپلودسنتر باشه و هم جزو داخلی ها حساب بشه؟ یا اصلا ساعتی که ارزانتر باشه؟
سلام.
دوستان نت شما هم قطع هست؟
سلام دوستان
من الان مخابراتم میخواستم برم صبانت
تا حالا از شما دوستان کسی صبانت داشته؟یا از کیفیتش خبر داره؟
24 ساعته اینترنت مخابرات خوزستان قطع شده و پشتیبانی هم پاسخگو نیست
واقعا بدترین پشتیبانی که تو عمرم دیدم همین شرکت مخابراته
هنوز همه قطعن؟
حجم مخابرات خوزستان برای سایت فیلیمو رایگان حساب میشه ؟
مخابرات یه دزده زورگو شده 3 گیگ نوشته وقتی میگیری 1 گیگ هست بعد چند تا کلیپ که سر جمع 50 مگ هم نشده میبینی نیم گیگ ازت کم کرده واقعا دیگه ادم نمیدونه چی بگه هیچی درست نیست توی این مملکت
سلام.یه زمانی اینجا شلوغ بود.الان وضعیت بهتر شده که کسی نمیاد؟
آقا من پارس دارم و پارس گرون کرد تعرفه هاشو.الان میخوام ببینم وضعیت مخابرات خوبه؟؟ که اگر شرایط جور شد بیام مخابرات.قطعی نداشته باشه راضیم.
من آبادان هستم قطعی ام زیاد بوده این چند روز گذشته . ( که گفتن نت مشکل داره و سراسری ). امروز خوب بوده 10 ساعته کانکشنم قطع نشده .نقل قول:
خوزستان بعد از گذشت 11 روز از قطعی اینترنت، به شبکه جهانی وصل نشده است
اینترنت ثابت نداریم
اینترنت همراه نداریم
هیچ گونه اینترنتی نداریم
سایت های داخلی هم به زور باز میکنه.
تا حالا کسی توی خوزستان برای VDSL اقدام کرده ؟ من تماس گرفتم میگن امکان پذیر نیست
سلام دوستان مخابرات خوزستان امروز از ساعت حدود 16 قطع شده برای شما هم؟
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
سلام نه .برای من وصلهنقل قول:
خرید اینترنت از مخابرات استان خوزستان پول دور ریختنه
خیلی افتضاحه مرتب قطع میشه
پشتیبانی ندارند - یعنی علمش را ندارند و اهمیت هم نمی دن.
دوستان هدیه ی 100 گیگابایتی برای شما فعال شده ؟
نه.برای من هنوز فعال نشدهنقل قول:
یعنی کل کشور خراب بشه خوزستان باید دوبرابر خراب بشه.از وقتی هدیه 100 گیگی داده نت من تقریبا دو ساعتی وصله بعدش قطع میشه.نه تنها به اون 100 گیگ نرسیدم بلکه حجم خودم هم حروم شد.البته دیگه بازی اقایون رنگ باخته.الان سرعت من تقریبا 15 کلبوبایت بر ثانیه هستش.
دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
صرفا جهت اطلاع رسانی
دوستان جدیدا کسی از مخابرات سرویس گرفته ببینیم کیفیتش چطوره؟
سلام . کسی هست از بچه ها از اینترنت مخابرات خوزستان اشتراک داشته باشه؟ قبل از گرونی ها کیفیتش خوب و راضی کننده بود. الان افتضاح شده. توی طول روز چندبار قطعی دارم. خیلی روی اعصاب داره میره.