ماشالا هر دو جور !نقل قول:
قطع میشه , یعنی مثل حالت من که چراغ adsl روشن و خاموش میشه یا اینکه کانکشن به اینترنت قطع میشه؟
Printable View
ماشالا هر دو جور !نقل قول:
قطع میشه , یعنی مثل حالت من که چراغ adsl روشن و خاموش میشه یا اینکه کانکشن به اینترنت قطع میشه؟
دوستِ مننقل قول:
قصد توهین به شخصِ خاصی رو ندارم
اما بهترِ از خودمون شروع کنیم.
در ضمن وقتی میبینم ماهی ۳۰ تومن جیرینگی دارم میدم حق ندارم سعی کنم با هر ترفندی! نهایت استفاده رو ببرم؟
اونجا با ماهی ۱۰ دلار راحت میشه یه اینترنت ۳۰ مگ دست و پا کرد!
پارس از این لحاظ یه مقدار مشکل دارهنقل قول:
یا بهتره بگم به نظرم با سرویسای خارجی مشکل داره ( Xbox Live هم با هزار بدبختی میشه بهش وصل شد)
پارس آنلاین بعضی مناطق خیلی خوبه من الان 9 ماهه دارم دو تا هارد 1 ترا پر کردم:n10: جدیدا هم یه 3 ترا گرفتم دیگه 1 جوابگو نیست :n02:
ولی خوب کاملا شانسیه همه جا اینجوری نیست مثلا رفیق من تو منطقه ما هم هست فقط مرکز مخابراتیش فرق میکنه شبی 2 گیگ هم نمیتونه دانلود کنه
الان میترسم زنگ بزنم خطو 9 مگ کنن دیگه کیفیت الانشو از دست بده چند ماه پیش خودشون 9 مگ کرده بودن snr اومده بود رو 6 :n09: ولش کن نخواستیم همین 4 مگ خوبه :n02:
اینم دانلود 2 شب گذشته من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اون 250 گیگ رو بر اساس این مقاله گفتم:نقل قول:
این رو ببین که مال کامکست هستش که ظاهراً تازگی ها میخوان یه کم سیاستشون رو تعدیل کنن:
این مقاله هم مطالب جالبی داره:
چند نمونه از مطالبشون رو برات میذارم:
There has always been a silent 250 GB bandwidth cap, which you were reminded of with a courtesy letter, if you exceeded it. Providers such as Comcast reserved the right to terminate your service if you consistently pushed your data usage beyond 250 GB per month.
-------------------------
IMPORTANT UPDATE (May 17, 2012): Effective immediately, we've decided to change our Data Usage Plan and replace our 250 GB monthly data usage allowance with a more flexible one---------------------
"We don't currently charge overage," says Todd Smith, a spokesman for Cox, which has several price tiers based on download speeds and data limits that were introduced in 2010. Its data limits range from 30 GB to 400 GB per month.
---------------------
CenturyLink's spokesman Mark Molzen says subscribers who exceed its limit – ranging from 150 GB to 250 GB – are rare, and the company would only cancel the accounts of heavy users if they ignore three requests to curb their use or fail to upgrade to "an unlimited business-class line," says spokesman Mark Molzen.
---------------------
The average household worldwide used 26.2 GB of data per month in 2011, according to a study by Cisco Systems. By 2016, more than 84 GB a month will be consumed by an average family, it predicts.
ISPهای مختلف شاید با هم فرق کنن ولی دیگه لیمیتشون حداکثر تا 500-600 گیگ بره بالا..... دوستان از دنیای تخیلات بیان بیرون... من نمیگم اینجا ISPها خیلی مامانین.... همشون دزد و احمقن..... ولی حرف من اینه که اگه شما میحواید حقتون رو بگیرید اول باید بدونید دقیقاً حقتون چیه......
بعدش پهنای باند آمریکا احتمالاً چند صد(شایدم هزار) برابر ایران هستش...شما این اعداد رو تو ایران باید در 0.001 ضرب کنید.... :n08:
خوش به حالت....نقل قول:
خوشحال باش :n02:
این موضوعات یه بار هم تو تاپیک شاتل بحث شد اگه حالشو داشتید این دو تا پست رو بخونید:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
تست الان!
تعرفه 128 محدود ! داخلی!
هر کدام از دوستان : لطفاً تست سرعت شبانه 128 را بگذارید
امشب ساعت 2 تست میذارم براتوننقل قول:
حاجی چش مایی منم 128 محدود تو مرکز مخابراتی ثاراله ( کرج ) دارم امشب ساعت 02:10 بامداد منتظر تست من با کامپیوتر و کابل لن از اسپید تست باشنقل قول:
سلام دوستان.راستش من برای اولین بار میخوام اینترنت پر سرعت بگیرم ولی نمیدونم کدوم شرکت خوبه.من یه اینترنت همراه پر سرعت میخوام برای بازی انلاین و دانلود حجم بالا اگه میشه لطفا راهنماییم کنید که چی باید بخرم.ممنونم ازتون
2 مگ محدود ! هرچی سروریس ارتقا میدم سرعت کمتر میشه :n22:
سرویس من که 128 محدود از سرویس شما بهتره که! چند مگ بستن خط رو ؟ نویز دارید ؟ :n13:نقل قول:
البته من تهران هستم!
تهران هستید؟ پارس انلاین خوبه به شرطی که منطقه مخابراتیتون خوب باشه و خط شما نویز هم نداشته باشه !نقل قول:
من 128 محدود دارم ، تهران ، خطم هم نویزش کمِ ، در واقع میشه گفت عالیه ! شبی 4 گیگ میشه دانلود رایگان داشت ! پینگ هم سرور داخلی فیکس روی 30 هست!
من کرجم و جایی که هستم رو پوشش نمیده باید چیکار کنم؟
رو 9 مگ بسته شده ! snr رو 6 هست ولی اصلا قطعی و این چیزا نداره ! گفتم رو 4 مگ ببندن خوب که هیچ بدتر هم شد :n21: در ضمن مرکز مخابراتی منطقمون خیلی شلوغه !نقل قول:
مجبورم با همین سر کنم
ما مرکز مخابراتیمون زیاد شلوغ نیست و کاربر زیاد نداره ! به مرکز مخابراتی خیلی بستگی دارهنقل قول:
مرکز مخابراتی شما فیبر نوری اگر باشه شرکتای شاتل و پارس و ... نمیتونن سرویس بدن! پیشنهاد میکنم از دوستانتون تو منطقه مخابراتی خودتون بپرسید چه سرویسی دارند !نقل قول:
دوستان الان وضیعت پارس آنلاین به چه صورت هستش؟
من میخوام از 512 نامحدود مخابرات بیام به 128نامحدود پارس آنلاین,ارزش داره آیا؟(مخابرات این اواخر خیلی قطعی داره)
مرکز تندگویان
جریان اینکه خودتون تعیین میکنید خط رو چند مگ بسته بشه چطوریه؟!
روزها سرعت دانلود چنده؟,شبها چنده؟
سرویس نامحدودشون واقعا نامحدوده یا اینکه از یه حدی بیشتر بشه سرعت رو کم میکنن؟!
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون:n16:
کسی از پارس آنلاين تو اصفهان اطلاعی داره؟ سرعت شبانه اونجا چطوره؟
دوباره سرعت من برگشته به حالت زیر دایال آپ :wac:
یکی بیاد منو زنده زنده بکشه
---------------------------------------------------------------------
:5: Sent from iphone 6s using Tapatalk 3 very very pro :5:
من حدود 2 سال هست که عضو پارس هستم و به غیر از سرویس دوره قبل که ترافیکم زودتر از موعد تموم شد ، بقیه دوره های قبل همیشه ترافیک دوره قبل به بعدی منتقل میشد . هیچ وقت هم ترافیک اضافه نگرفتمنقل قول:
مگه این که این قانون انتقال ترافیک عوض شده باشه و من خبر نداشته باشم .
مطمئن هستین ؟ برای من اینطوری نبودانقل قول:
سلام دوست من! من مرکز مخابرات شهدای هفت تیر از 128 محدود پارس استفاده میکنم!نقل قول:
خطم مشکل نویز و ... نداره و رو 4 مگ بسته شده !
سرعت دانلود در روز 450 و در شبانه 380 به بالا که به 480 هم میرسه...
در مورد نامحدود ها اطلاعی ندارم اما میدونم سرعتشون از سرویس های محدود کمتر هست
ساعات دانلود شبانه هم 2 تا 7 صبح هستش!
سوال دیگه بود در خدمتم دوست من :n16:
سلامنقل قول:
دوست عزیز این صفحه رو مطالعه کنید
(سوال شماره 11)
نقل قول:
11- چرا بعد از تمدید سرویس اینترنت پرسرعت، حجم باقیمانده از دوره قبل به سرویس اضافه نشده است؟
ترافیک درهردوره قراردادی مربوط به همان شرایط است وبه دوره های بعدی قرارداد ارجاع داده نمیشود، اما ترافیک خریداری شده و یا هدیه از سمت شرکت پارس آنلاین زمان انقضا ندارد و قابل انتقال به دوره های بعدی می باشد.
بچه ها کسی اطلاع داره 2 مگ رو شبانه رو چند می بندند ؟
فکر نمیکنم شبها تغییر کنهنقل قول:
سلام دوستِ مننقل قول:
اصفهان هستم.
خط رویِ 9 مگ بسته شده وضعیت خوبِ
من خودم 512 دارم از وضعیت شبانه رایگان راضی هستم.
پیشنهاد می کنم اگه میخواهید هر شب راحت دانلود کنید بیشتر از 128 بگیرید چون ممکنه 128 بعد مدتی که مداوم دانلود کنید سرعت به 32 برسه.
سوالی داشتید بازم در خدمتم.
خواستید برید ثبتِ نام به من یک خبر بدید.
سپاس:n16:
نه منظورم کیلوبایت بود یه ان فکر کردم که امریکا هستم !نقل قول:
شبانه - 128 محدود - داخلی
دوست عزیز هر کاری کردم اسپید تست بالا نیومد الان ساعت 2.20 ....سرعت دانلود از گنجاموزیک و آسان دانلود با idm روی 32 پورت تقریبا 70 کیلو هستنقل قول:
و سرعت پایه خودتون؟نقل قول:
128 محدود 5 گیگ یک ماهه...همه سایت ها راحت بالا میان فقط اسپید تست بالا نمیادنقل قول:
اینم یه عکس از سرعت دانلود! دوستانی که الان انلاین هستن هم یه عکس یا تست از اسپید تست بذارن
اسپید تست از گرفتن یارانه انصراف نداده فیلترش کردن :n02: مناسبه برای هزینه ای که شما میدی این سرعت شبانه خدایی... از شاتل که سرعت سرویس 8مگ رو شبها میکنه 11کیلوبیت در ثانیه خیلی بهتره...نقل قول:
خخخخخخخخ آفرین با حال بود:n08: ...آره حاجی من خودم هم شاتل داشتم هم آسیاتک هم مبین نت...الان یک ماهه اومدم پارس انلاین خدایی از نظر سرعت از بقیه بهتر بوده ( ( قطعی اینترنتم زیاده روزی 2 الی 3 بار مدت هر قطعی هم تقریبا نیم ساعت)) تو این یک ماهه تو شبانه رایگان بیشتر سایت های معروف ایرانی مثله سافت گذر میهن دانلود پی سی دانلود آسان دانود سایت های اندرویدی ساعت 2 شب به بعد سرعت دانلودم فیکس روی 60 تا 70 هست ولی همه سایت های خارجی سرعت زیر 450 کیلو نمیاد..شبی بین 3 تا 4 گیگ هم دانلود دارمنقل قول:
شبانه رایگان
سرویس 512 حجمی - اصفهان
برای من که افتضاحه .سرویس 1 مگ
دوستان من اگه الان بخوام 128 پارس انلاین بردارم و روی 4 مگ ببندمش تقریبا چقدر هزینه بر میداره اگه با وایرلس باشه چطور؟من تو کرجم
دانلود شبانه رو ببینید :n02: 128 محدود :n16: