من دوره جدیدم امروز شروع شده ! چرا هنوز 3 گیگ ترافیک هدیه اضافه نشده؟
Printable View
من دوره جدیدم امروز شروع شده ! چرا هنوز 3 گیگ ترافیک هدیه اضافه نشده؟
یه سوال :به شمام گفتن باید حجمتو تموم کنی؟نقل قول:
به من گفتن باید تموم کنی....اومدم خونه هرچی میخواستم دانلود کنم لینکاش جاهایی بود که فی لظر بود (و.ی پ.ی انا قطع بود).آخر تو گوگل نوشتم دانلود موزیک ویدیو یه چی اومد الکی نصفشو دانلود کردم تا تموم شد:دی
منم باید 24م زنگ میزدم....اون روز حواسم نبود...
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
اگه طبق گفته ی خودشون عمل کنن.متاسفانه اضافه نمیشه...نقل قول:
منم که دوره جدیدم دیروز بود اضافه نکردن...
به مام دادن. دستشون درد نکنه!
یعنی الان هیچ راهی نیست که اضافه بشه؟نقل قول:
من دیروز به هوای این که ترافیک هدیه میدن ترافیکم رو تا آخر مصرف کردم ولی امروز که ترافیک رو دادن فهمیدم که برای استفاده از اون باید 2باره شارژ کنم و مجبور شدم 3 هزار تومن خرج کنم.:2:
آره به منم گفتن ... من ترافیکم تموم شده بود، فقط 80 مگ از اون 200 مگ هدیه مونده بود ... اینو که گفت منم توو یه ساعت یکی دو تا آلبوم موزیک گرفتم تموم شد ... بهش زنگ زدم دوباره، ده دقیقه ای صورتحساب جدیدو زد.نقل قول:
ه سوال :به شمام گفتن باید حجمتو تموم کنی؟
به من گفتن باید تموم کنی....اومدم خونه هرچی میخواستم دانلود کنم لینکاش جاهایی بود که فی لظر بود (و.ی پ.ی انا قطع بود).آخر تو گوگل نوشتم دانلود موزیک ویدیو یه چی اومد الکی نصفشو دانلود کردم تا تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم باید 24م زنگ میزدم....اون روز حواسم نبود...
خاک بر سر شاتل با ین سرویس دهیش
این مثلا اکو 2 مگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی پی ان هم به نظر میرسه فقط شاتل مشکل داره
یه مشت بی کفایت جمع شدن دور هم.یه اینترنت درست بدن هدیه بخوره تو سرشون
3 گیگ ما رو امروز دادن . کرمان
سلام
آقا من امروز که 25 اسفنده هستش سه گیگ ترافیک رایگان بهم هدیه دادن.ولی من باید فردا که 26 هستش پیش فاکتور رو پرداخت کنم.
خوب حالا اگه استفاده نکنم و فردا پیش فاکتور رو پرداخت کنم این سه گیگ می پره؟؟؟
دوباره می ترسم همش رو استفاده کنم ولی هیچ اتفاقی نیوفته.بنظرتون چیکار کنم؟:13:
زنگ بزن 23099 داخلی 1 بعد فکر کنم 2 از امور مشترکین بپرس که خیالت راحت بشه. :10:نقل قول:
ترافیک که مثل قبل هست ولی 13 روز عید به همه سرویس ART7 میدن. این متن ایمیلیه که دیروز برای من اومده:نقل قول:
"با تبریک فرا رسیدن سال نو، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت عید نوروز و آغاز سال جدید، از ابتدای فروردین تا پایان 13 فروردین ماه 1390 به عنوان هدیه نوروزی شاتل، سرویس شما به صورت رایگان به سرویس ART7 ارتقا خواهد یافت."
3 گیگ از خودمون میگیرن و بعد بخودمون میدن و خوشحال میشیم
2 شبه سرعت روی 6 کیلوبایت ... هست، و توی این دوشب 3 گیگ میشد دان داشته باشم، واسه شاتل که مهم نیس 3گیگ روز باشه یا شب، از شب گرفتن گذاشتن برای روز
واسه اینکه بیشتر متوجه شید چقدر حجم دانلود واسه این ... مهم نیست و ارزونه الان که آخر ساله مجموع دانلود های شبانه ی هر ماه رو حساب کنین ببینین چقدر می شهنقل قول:
البته بهتره کسی اینجا عددشو نگه!!!
من آرت 3 دارم ....
چند وقت پیش که همه آرت ها رو نامحدود کردن برای همین عیدی مون آرت 7 است : دی
اگه واقعا آرت 7 بشه خیلی عالی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشترک گرامی: با تبریک فرا رسیدن سال نو، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت عید نوروز و آغاز سال جدید،
از ابتدای فروردین تا پایان 13 فروردین ماه 1390 به عنوان هدیه نوروزی شاتل، سرویس شما به صورت رایگان به سرویس ART7 ارتقا خواهد یافت.
مطمئن هستید ترافیک مثل قبل هست ؟ یا همین جوری می گین ؟نقل قول:
نوشته سرویس شما به آرت 7 ارتقا پیدا می کنه. نه سرعت شما.
سرویس آرت 7 هم ترافیک خاص خودش رو داره.
اگه گفته بود "سرعت دانلود شما برابر با آرت ۷ میشه" درست. ولی ازونجایی که گفته سرویس شما به آرت ۷ ارتقا پیدا میکنه رو حساب باید ترافیکمون هم اضافه بشه .
البته تا ۱ فروردین بازم هیجی معلوم نیس . امیدوارم که ترافیکمون اضافه شه . میخوام نت رو خالی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
راست میگین ها اگه گفته به ART 7 ارتقا پیدا میکنه باید هم حجم و هم سرعتمون مثل ART 7 بشه.
ای بابا به ما همون سه گیگ اکو رو هم ندادن !
من 24م درخواست دادم برای شروع دوره جدید که مشمول این ترافیکه بشه ! اپراتور عزیز نمایندگی شاتل گفت آنلاین قبول نیست بیا اینجا ، رفتیم پول دادیم برگشتیم دیدیم وصل نشد زنگیدیم دیدیم کسی نیست ! !! !! ! رفته بودن 4شنبه سوری احتمالا دسته جمعی !
افتاد برای 25م و ترافیک نچسبید بهمون :دی
تازه برای اینکه همون روز سرویس شروع بشه رفتم با اینکه پول نقد دادم آنلاین هم پرداخت کنم که پول کم شد و پرداخت موفقیت آمیز شد ولی شاتل ارور داد میگفت " نمیدونم کجامون پنچره ولی متاسفیم پولتون رو خوردیم ! "
پشتیبانی تهران هم زنگ میزنم میگه صبح زنگ بزن من نمیدونم ! ای بابا !
راه نداره واسه ما همون 24م حساب کنن ؟ :دی
نقل قول:نقل قول:ترافیک سرویس های مختلف آرت که با هم هیچ فرقی نمیکنه و همشون نامحدود (شما بخونید 18 گیگ) هست!نقل قول:
نه برادر . یعنی به نظرتون ترافیک سرویس آرت ۷ که سرعت دانلودش ۱۰۲۴ هست و ۲۲۰ هزار تومن ماهیانه میده فقط ۱۸ گیگ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!!نقل قول:
این ۱۸ گیگ برای آرت ۱ هست و برای بقیه ی سرویسای آرت به نسبت سرعت و البته قیمت ، ترافیکش هم بیشتر میشه .
.
اگه ترافیک ها هم بشه art 7 حق اونایی که پول زیادی دادن برا art های بالا ضایع میشه
چیز پی ان کسی درست شده ؟
واسه مااا که هنوز توو کماست :31:
اونی که اونقدر پول داره که 227 هزارتومن ماهی پول ART7 رو میده مطمئن باش ککش نمیگزه.نقل قول:
چیز پی ان فقط شب چهارشنبه سوری مشکل داشت . الان که مشکلی نداره.نقل قول:
چیز پی ان کسی درست شده ؟
واسه مااا که هنوز توو کماست
پس اگه اینطور باشه یعنی هم ترافیک افزایش پیدا کنه و هم سرعت که عالی میشه! :26:نقل قول:
از اونجایی که شما از قبل اقدام کردی و حالا در اثر اشکال فنی یا هرچی نشده قراردادت تکمیل شه باید 3 گیگ رو بدننقل قول:
مخصوصا اگه پیش همون نمایندگی بری که از قبل رفتی
چون فکر می کنم خود نمایندگی همچین اختیاری داره که بتونه ترافیک اضافه کنه
بالاخره دادن:31:
برای من که اضافه نشده!
شاتل 2 مگابیت !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز درصد مصرف من اومد رو 9%!!!!!! قبلش رو 81 بود.
Art1
14.7Gig هم دانلود کردم
برای کسی اینجوری نشده؟
eeeeeeeeeeee :18: . برا منم مقدار مصرف شده ی ترافیکم درسته (۱۶ گیگ). ولی درصد مصرف دوره اومده رو ۹ درصد .
یهنی چی اونوقت الآن ؟؟؟؟؟!!!
فکر کنم ترافیکا رو مقدار عیدیش رو از الآن محسوب کردن ولی بالا رفتن سرعت مونده برا ۱ فروردین .
.
آره منم 35 گیک دانلود کردم که میشه معادل 70 درصد کل حجمم ولی امروز یهو شده 22 درصد!نقل قول:
واسه من اضافه شد.
شاتل بعد از عید فکر کنم منفجر میشه!: دی
با این سرعت و این ترافیک!!
از شاتل بعید بود برای آرتی ها همچین عیدی بده: دی
باشد که مستمر!! باشه این حرکت: دی
سه گیگ ارزش نداره سه بار واسش بریم نمایندگی ! ما ترافیک همون 512مون رو هم آنلیمیت میکردن هم راضی بودیم یه مگ نمیخاستیم :دینقل قول:
چیز دیگه ای نمی خواستی؟نقل قول:
اینارو گفتم چون حقته و قانونا باید 3 گیگ رو بدن
آره !!نقل قول:
منم 18 گیگ مصرف کردم تو این 25 روز شده 10% !!!
یعنی ترافیک آرت 7 دوربر 180 گیگ هست !!؟
اگه 180 گیگ باشه عمرا از لحاظ ترافیک دچار مشکل بشیم !
ای خدا ما چقدر باید چوب این شاتل رو بخوریم
کل شهر های ایران توی عیدی بود بجز شهر ما
مشکلی نداره من منتظر میمونم پورت های ارمانت خالی بشن تا اون موقع شاتل رو تحمل میکنم
ولی چون فشار زیادی روم هست
مرگ بر شاتل
منم همینطوری شدم 12 گیگ استفاده کردم یهو از 68 شد 8 درصد:18:نقل قول:
دوستان واسه من شب ها که رایگانه
از بعضی از سایت ها خیلی با سرعت پائیین دانلود میکنه اما از بعضی سایت های دیگه سرعت اصلی و خوبی دانلود میکنه
مشکل از کجاس ؟؟ به پشتیبانی میگم میگن به خاطر سرور اون سایت هاست (مطمئنم که نیست)
بله بله میبینم که 17 گیگ مصرفم از 90 و خورده ای درصد شد 10درصد :دی ولی فعلا که با همون 16 17 18 کیلو دانلود میکنیم 24 * 7 هم که بگیریم تا 13فروردین میشه 26 گیگ اینطورا !!!
ایشالله این محدودیت از رو رپیدباز و .... برداشته بشه تا با فراغ بال ترافیک رو استفاده کنیم :دی
سرعت دیشب شبانه شاتل افتضاح بود