به نظر شما از کجا بازی بخرم بهتره؟اینجا خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان تو اینجا معرفی کردن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما از کجا بازی بخرم بهتره؟اینجا خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان تو اینجا معرفی کردن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پی پال هم میتونید :46:نقل قول:
سلام
من تاره دادم دستگاهم رو واسم LT3 ریختن و داشبورد جدید رو هم ریختن.
ولی وفتی میخوام وصل شم به LIVE میگه که یک آپدیت جدید اومده و واسه وصل شدن باید این آپدیت رو بریزم.
بریزم یا نه ؟
خوب میتونی بریزی ولی اگه بریزی دیگه بازی هایxgd3وxgd2ناقص رو نمیتونی اجرا کنینقل قول:
evil operation raccoon city اومد بلاخره یا نه هنوز؟
من دارم بازی میکنم:5:نقل قول:
واسه ps2 که اینجوری بود ولی رو 360 رجین ربطی به سیو نداره. (99 درصد مطمئنم)نقل قول:
داداش منظورت از ناقص چیه؟نقل قول:
فکر کنم منظورش غیر برنر مکس و یا 97 درصد باشه:11:نقل قول:
lt+3 هنوز ریلیزش نیومده؟یعنی اگه بریزی بازی های قبلی اجرا نمی شه؟
کجا برای آپدیت از همه جا ارزون تره؟
چرا ربط داره !نقل قول:
برای مثال شما نمیتونید سیو بازی اویل کد ورونیکا پال رو روی نسخه های دیگه اش اجرا کنید .
این رو میگم چون خودم گیرش بودم و مجبور شدم یک بازی رو که قبلا رفته بودم از اول برم .
سلام دوستان
من یه مشکلی که دارم اینه که :
کنسول من XBOX 360 S هستش با 250 گیگ حافظه
من بعضی بازی هارو که روی هارد نصبش میکنم بعد بازی میکنم تو وسط بازی یا همون اول یهو این ارور میاد :
Unautherized disc
البته از لحاظ املا ممکنه اشتباه نوشته باشم
میخواستم بدونم این مشکلش از کجا میتونه باشه ؟
البته گاهی اوقات وقتی بازی رو پاک میکنم و از روی دیسک اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره
کنسول من lt3 هستش
سوال بعدی که دارم اینه که من وقتی میخوام وصل بشم به live کنسول از من میخواد که اپدیت رو دانلود و نصب کنم حالا سوال من اینه که :
اگه آپدیت کنم آیا کپی خور بودن کنسول میپره ؟!!
با تشکر
بله همونطور که دوست عزیزم گفت یعنی بازی های دارای قفل مخصوصی که به روش بورنر مکس رایت نشدن و در نتیجه ناقص هستندنقل قول:
-------------------------------------------------------.
اون ریلیز یعنی عرضه شدنش به اون ربطی نداره.نقل قول:
lt+3مستقیما این کار رو نمیکنه ولی اگه داشبرد جدید باlt+3رو بریزی بازی های ناقص قفل دار اجرا نمیشه و فقط بازی های قفل دار به روش بورنرمکس اجرا میشه
---------------------------------------------------------
خوب سادست شما احتمالا از داشبرد های جدید دارید واون بازی ها همxgd3ویاxgd2(6)هستند که در نتیجه این مشکل پیش میاد و برای اجراش باید از رو هارد پاک کنی.و اگه لازم از رو هارد اجرا کنی باید نیخه بورنر مکس اون بازی هارو بگیری.نقل قول:
نه کپی خور کنسول نمیپره ولی همین بازی هایی که اجرا میکنی و اون ارور رو میدن دیگه اجرا نمیشن و برای اجراشون باید نسخه بورنر مکسشونو بگیری
گویا اولین بازی که صرفا به LT3 و داشبورد جدید نیاز داره اومد
Kinect Rush A Disney Pixar Adventure
میلادی اون واسه بازیهایی هستش که رجین دارن،الان دیگه بیشتر بازیها رجین فری هستن.................نقل قول:
چه داشبردی هست ؟نقل قول:
یعنی اگه روی LT2 بریزیم کپی خورش میپره ؟
فعلا که بازیها یکی در میون XGD3 هستن
خوب من هم در مورد بازی های ریجن دار گفتم دیگه !نقل قول:
بعد بازی هایی که شما از لایو دانلود میکنید همگی ریجن لاک هستند به خاطر اینکه حساب لایو شما خارج از کشوری که توش هستید اعتبار نداره . در عین حال برخی بازی ها در برخی کشور ها ممنوع هستند - مثلا همین اویل کد ورونیکا اچ دی توی آلمان فروشش ممنوعه .
به عبارت ساده تر اگر شما فردا روزی مهاجرت کنید برید آمریکا مثلا و حساب لایو شما روی انگلیس ساخته شده باشه همه اچیومنت ها وسیو ها و خرید ها و حتی گیمر تگتون - پــَــر .
منم همینو گفتم خوب،خواستم حرفای تو رو تائید کنم،بده؟؟؟نقل قول:
حالا کده ورونیکا برای چی اونجا ممنوعه؟؟؟،تو چطوری بازی کردی پس؟؟؟
دم کشور خودمون گرم که فعلا به این چیزا کاری ندارن................
عید همگی مبارک . فردا که عیده توپ خونه باز هست؟ یا تا اخره عید تعطیله؟
دوستان من تا الان 2تا دی وی دی خراب کردم سر رایت فیفا استریت!
آپدیت کردمش به LT3 و آخرین داشبورد!
الان بازی رو با ABGX چک کردم هیچ مشکلی نداشت و ...
به همون روش قدیم رایت میکنم....با nero
ولی وقتی میزارم رو دستگاه میزنه:
mixed media
چیکار کنم!!! اینجا هم نامردا هر دی وی دی رو میدن 2تومن! اونم خام!
دقیق نمیدونمنقل قول:
ولی من پارسال فکر کنم شیشم بود رفتیم به اتفاق یکی از فامیلامون بله باز بود:11:
تا 6 اوم 100% بسته هستند !نقل قول:
بعد زا 6اوم تک و توک باز میکنند اما 15اوم به بعد همه جا باز هست !!!
کد ورونیکا کلا توی آلمان ممنوعه . برای همین من مجبور شدم برم فرانسه از اونجا بخرم :31:نقل قول:
نسخه HD اش رو هم مجبور شدم یه اکانت از انگلیس بسازم و بعدش دانلود کنم .
خوشبختانه کد تمام اروپا یکیه :31:
سلام من تاپیکی ندیدم که این سوال رو بپرسم پس همینجا می پرسم لطفا راهنماییم کنید . من بازی cod:elite رو نصب کردم و اکانت هم ساختم ولی بعدش وارد بازی نمیشه یه ایمل هم برام ساخته اما هرچی تو یاهو هم میزنم نیست چجوری باید call of duty elite بازی کنم؟ ممنون
کسی نـــــــــــبود مارو یاری کنه؟!نقل قول:
عید همگی هم مبارکـــــــــــــــــــ.. .
سلام
من یه فلش 8Gb Adata خریدم اما configure نمیکنه...
فرمتشم به Fat32 و NTFS و همینطور Exafat تغییر دادم و اسمشم پاک کردم اما بازم نشد.
اروری هم که میده این هستش :
your device failed the data loss test and cant be configured.please use a different device
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم تا درست بشه؟
البته از customize هم رفتم اما جواب نداد؟!!!
ایکس باکسم 250 گیگ اسلیم و اپدیت LT3 هم روشه....
سلام کسی میتونه مشکل منو حل کنه دستگاه من نمی دونم چه مشکلی پیدا کرده که لرزش شوک دسته من غیرفعال شده دسته من مشکل نداره چون رو یه دستگاه دیگه امتحان کردم خوب بود یه جا هم بردم که سوکت پاور جلو دستگاه هم تعویض کرد اما بازم درست نشد خودشون هم گفتن نمیدونیم مشکلش چیه کسی میدونه؟
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم
دستگاه من از نوع lt+2 هستش من میتونم همه بازیهای XGD3 رو با topology پچ کنم و بازی کنم؟
دیگه نیازی به abgx360 واسه پچ کردن نیست؟
سلام
بچه ها کسی تو این تاپیک اکانت Master Card یا Visa Card یا PayPal داره؟ چون وقتی من وصل میشم لایو تو داشبوردم نوشته فقط با یک دلار یک ماه اکانت لایو گلد داشته باشید در صورتی که بیرون یک ماه 30 تومن درمیاد.اگر کسی داشت پسوورد و یوزر اکانت لایو رو بهش میدم این یک دلار رو بده برای شادی روح ما!!!!به خدا خیلی ستمه ادم 30 تومن پول لایو بده در صورتی که با یک دلار میشه اینکارو کرد.
اگر کسی داشت بگه با هم کنار میایم.
با تشکر
خیلی ساده هستش ، این فلش شما زیر امتحان از دست دادن اطلاعات زاییده :31: . یعنی ممکنه هنگام کار کردن بخشی از اطلاعات گم بشه و برای همین به درد نمیخوره .نقل قول:
یکی دیگه بخرید .
مشکل اینحاست یدونه فلش دیگه با مارک OSZ دارم اونم همین مشکلو داره...نقل قول:
این فلش Adata دومین فلشی هست که اینجوری در میاد....
اینجوری که نمیشه اگه قراره من هر سری یدونه فلش بخرم اینجوری بره تو پاچم باید کلکسیونی از فلشهای مختلف داشته باشم؟!!
حداقل یه راهکاری یه راه حلی؟؟ اخه ظلمه 12 تومان پول فلش بدی دوباره 12 تومان دیگه بخوای پیاده بشی....
باره سومه دارم اینجور ضد حال میخورم....:19:
مارکهای معروف مثل :نقل قول:
Sony
TDK
Samsung
Verbatim
Crosair
HP
Hama
PNY
SanDisk
Transcend
Platinum
Freecom
Delock
Intenso
Supertalent
Victorinox
رو بخرید - اینهایی که شما نوشتید از این کمپانی چینی های در پیتی هستند - توی همون مارکهای چینی هم کلی کمپانی درست و حسابی پیدا میشه .
چرچیل یک حرفی زده که من همیشه آویزه گوشمه : اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم .
شما هم دنبال جنس ارزون نباش چون آخرش میبینی ۱۰ برابر پول دادی .
من این مارک رو دارم کانفیگ نمیکنه جالبه بدونید مموری M2 سونی اریکسون رو کانفیگ می کنه گرچه پیغام میده که کیس مناسبی نیست... به نظرم بهترینش کینگ مکس هست من مموری 16 گیگ کینگ مکس خریدم هم کانفیگ می کنه و هم میگه که مورد تائید مایکروسافت هست... مموری 4 و 8 کینگ مکس رو هم تست کردم و کاملا ساپورت می کنه... بهتره که برای استفاده از مموری کینگ مکس که هم فراوون هسن و هم به عنوان بهترین فلش رایج شناخته می شه استفاده کنیدنقل قول:
PNY
دوسته عزیز برند OCZ اصلا فلش هاش تو ایران نمیاد و یران رو تحریم کرد.نقل قول:
ارکهای معروف مثل :
Sony
TDK
Samsung
Verbatim
Crosair
HP
Hama
PNY
SanDisk
Transcend
Platinum
Freecom
Delock
Intenso
Supertalent
Victorinox
رو بخرید - اینهایی که شما نوشتید از این کمپانی چینی های در پیتی هستند - توی همون مارکهای چینی هم کلی کمپانی درست و حسابی پیدا میشه .
چرچیل یک حرفی زده که من همیشه آویزه گوشمه : اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم .
شما هم دنبال جنس ارزون نباش چون آخرش میبینی ۱۰ برابر پول دادی . __________________
این فلش ها 8 گیگ USB2 قیمتی بالای 100 تومن داره به دلیل فوق العاده ای که در انتقال اطلاعات داره
........................
هر هاردی که به کنسول XBOX وصل میشه اول این کنسول باید یه سری دیتا برای اینکه بعد از قرار ادن اطلاعات روش بتونه اونارو به کد های قابل خوندن برای دستگاه بکنه لازم داره
در واقع این دیتا بیس لازمه کار این هارد با کنسول هست و ممکنه اشکال در نوشتن این اطلاعات باشه
در مورد حرفی که چرچیل زده باید بگم حرفشو قبول دارم ولی ما هم نباید بخاطر چند مورد معیوب یه برند رو زیر سوال ببریم
شما فلش خودتونو با برنامه low-level-formatنقل قول:
فرمتش کنید و دوباره امتحان کنید
دوستمون فرموده بودند OSZ نه OCZ .نقل قول:
از اونجایی که من هرگز چیزی به نام OSZ نشنیده ام پس میذارمش توی برند های بُنجل چینی مثل Panosonic که با عوض کردن حرف A با O یک مارک در پیتی ایجاد کردند و سعی به فریب مصرف کننده دارند . تشریف مبارکتون رو ببرید توپخونه یا جمهوری میتونید این مارک رو پیدا کنید اگر منقرض نشده باشه تا حالا :31: یه چهار تا عکس هم از اونجا بگیرید برامون بذارید دلمون وا شه .
هر فلش مموری که شما میخرید چند تا مشخصه داره ، مثل میزان بافر ، نوع چیپی که استفاده شده (جهت سازگاری درایور های از پیش تعریف شده در داشبورد) ، سرعت انتقال دیتا و استفاده از کدوم اینترفیس (USB1 , USB2 , USB3 , ESATA , FireWire ) و ...
اگر هر کدوم از این مشخصه ها با آن چیزی که برای حد اقل های کنسول تعریف شده مغایرت داشته باشه کنسول نمیذاره شما از اون وسیله استفاده کنید . در اینجا مهم ترینش همون بافر هستش .
چیزی که در مورد عملکرد کنسول فرمودید اندکی درسته ! نه کاملا . کنسول در فلش مموری شما یک بانک اطلاعاتی ایجاد نمیکنه - بلکه یک فایل آرشیوی ایجاد میکنه که این فایل ساختار فایل سیستم مورد پشتیبانی کنسول رو شبیه سازی میکنه (FATX) - این فایل سیستم بسیار شبیه فایل سیستم FAT هستش که البته انکد هم میشه اطلاعات درش ، فایلهای ISO هم به نوعی (نه دقیقا) در رابطه با فایل سیستم های FAT و FAT32 همین کار رو میکنند و UDF در مورد NTFS که بحث در بارشون به اینجا ربطی نداره ، در نتیجه دسترسی آسان به فایلهای ذخیره شده روی فلش مموری توسط کاربران وجود نداره و اینطوری دستکاری کردن فایلهای ذخیره شده وجود نداره یا شانس دستکاریشون توسط افراد کمتر میشه - مایکروسافت این کار رو برای مقابله با کسانی که چیت میکنند و همچنین کسانی که بازی ها رو مود میکنند انجام داده . کمپانی سونی هم در کنسول بازیش اطلاعاتی که روی دیوایس ها ذخیره میکنه رو انکد میکنه . برای همین شما نمیتونید با Hex Editor سیو بازی های کنسول PS3 رو دستکاری کنید - کاری که من در مورد تقریبا تمام بازی های کامپیوتر و برخی بازی های ۳۶۰ انجام میدم (البته در مورد ۳۶۰ باید قبلش سیو بازی رو استخراج کنید که قدیمها من با یک شبیه ساز مموری کارت ۳۶۰ این کار رو میکردم که با اومدن آپدیتهای جدید جلوش گرفته شد و من هم دیگه دنبالش نرفتم).
کنسول نیازی نداره که بلایی به سر فلش درایو شما بیاره که اون فلش براش قابل خوندن بشه ! تمام این ننه من غریبم بازی ها برای حفاظت از اطلاعاتی هست که روی دیوایس اکسترنال ذخیره میشند و نه توانایی برای خواندنشان ! اصولا ساختار فایل سیستم باعث نمیشه که یک نرم افزار خاص بدون اون فایل سیستم نتونه از فایلهای خودش استفاده کنه (کتاب ساختار فایل در زبانهای برنامه نویسی رو مطالعه بفرمایید برای اطلاعات بیشتر) بلکه سیستم عامله که دسترسی به فایلهای روی فایل سیستم های مختلف رو میسر میکنه که سیستم عامل ۳۶۰ توانایی درک و خواندن اطلاعات از روی تمام فایل سیستم های مورد پشتیبانی مایکروسافت از جمله FAT و FAT32 و NTFS + فایل سیستم خاص خودش یعنی FATX رو داره و البته توانایی خواند سایر فایل سیستم ها مثل FAT32 انکریپت شده شرکت سونی یا EXT ها رو نداره .
حالا اگر بافر فلش مموری شما از یک حدی کمتر باشه یا سایر مشخصات فنی اش که پیشتر در مورد برخی هاشون توضیح دادم با حد اقل پیش نیاز های کنسول همخوانی نداشته باشه به این معنیه که ممکنه هنگام دیکریپت کردن یک فایل ۴ گیگابایتی یا بیشتر و انکریپت کردن مجددش بخشی از دیتا گم بشه و در نتیجه کل اون آرشیو ۴ گیگی یا بیشتر از بین بره .
این مورد رو احتمالا شما موقع دانلود کردن بسته های ZIP از روی وبسایتها باهاش برخورد کردید ، به طوری که یک فایلی رو دانلود میکنید و بعدش میبینید که نمیتونید فایلهای داخلش رو استخراج کنید ولی بعد از دوباره دانلود کردن همون فایل از همون آدرس این مشکل برطرف میشه . این به خاطر اینه که به هر دلیلی بخشی از دیتا گم شده که میتونه سرعت کم اینترنت یا حتی کم آوردن سیستم خودتون موقع ساختن بسته باعثش شده باشه .
بله درسته...من تصور کردم که این دوستمون اشتباه املایی داشتننقل قول:
وستمون فرموده بودند OSZ نه OCZ .
از اونجایی که من هرگز چیزی به نام OSZ نشنیده ام پس میذارمش توی برند های بُنجل چینی مثل Panosonic که با عوض کردن حرف A با O یک مارک در پیتی ایجاد کردند و سعی به فریب مصرف کننده دارند . تشریف مبارکتون رو ببرید توپخونه یا جمهوری میتونید این مارک رو پیدا کنید اگر منقرض نشده باشه تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چهار تا عکس هم از اونجا بگیرید برامون بذارید دلمون وا شه .
منظور من از دیتا بیس پایگاه اطلاعاتی نیود و همون فایل سیستم منظورم بود ولی با این لغت مطلب برای دوستمون که اطلاعات کافی نداشتند بهتر جا میفتهنقل قول:
کنسول نیازی نداره که بلایی به سر فلش درایو شما بیاره که اون فلش براش قابل خوندن بشه ! تمام این ننه من غریبم بازی ها برای حفاظت از اطلاعاتی هست که روی دیوایس اکسترنال ذخیره میشند و نه توانایی برای خواندنشان ! اصولا ساختار فایل سیستم باعث نمیشه که یک نرم افزار خاص بدون اون فایل سیستم نتونه از فایلهای خودش استفاده کنه (کتاب ساختار فایل در زبانهای برنامه نویسی رو مطالعه بفرمایید برای اطلاعات بیشتر) بلکه سیستم عامله که دسترسی به فایلهای روی فایل سیستم های مختلف رو میسر میکنه که سیستم عامل ۳۶۰ توانایی درک و خواندن اطلاعات از روی تمام فایل سیستم های مورد پشتیبانی مایکروسافت از جمله FAT و FAT32 و NTFS + فایل سیستم خاص خودش یعنی FATX رو داره و البته توانایی خواند سایر فایل سیستم ها مثل FAT32 انکریپت شده شرکت سونی یا EXT ها رو نداره .
متشکرم دوسته عزیز
اول اینکه فلش 16 بخرید !
دوم اینکه از برندهایی مثل : پاترویت و ترانسند تهیه کنید (جفتش رو هم تست کردم )
سوم اینکه میخرید حتما توحه داشته باشید که گارانتی داشته باشه !!!
برو تو تنظیمات پروفایلت تو داشبورد کنسول. شاید اونجا ویبره رو واسه همه بازی ها غیر فعال کردی. با یه پروفایل جدید هم امتحان کن.نقل قول:
و سوال دومت: بله میتونی و اگه از abgx360 استفاده کنی پچت میپره و باید ایمیجتو دوباره پچ کنی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این روش هم میتونی استفاده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با تشکر از تک تک دوستان بابت اطلاعات مفیدشون... بسی استفاده کردیم... :46:
درمورد فلش هم غلط املایی بود و منظورم همون مارک معروف امریکایی OCZ بود که به اشتباه نوشته بودم OSZ...
سلام رفقا سال نو مبارک همتون:11:
بازی silent hill hd collection داشبورد جدید رو همراهش داره؟ چون دستگاه من lt3 هست ولی داشبرد رو آپدیت نکردم ( همونی که شکل داشبرد رو عوض میکنه) آیا با داشبرد13599 ویه ورژن بالاتر قابل اجرا هست؟ ممنون:10:
ودر ضمن من قبلا یه فلش v90 ترنسند داشتم که واقعا مفت گرون بود.... ولی الآن ترنسند ultra speed دارم که خیلی ازش راضیم بهتره اینو تهیه کنید...یا میتونید مارک patriot تهیه کنید که اونم خیلی خوبه