سلام.
دوستان چرا یه مدته وقتی دانلود میزارم دیگه پیج باز کردن با مرورگر مصیبت میشه؟ سرعت دانلود بد نیست (البته یه کم نوسان داره) اما این پیج باز یکردن مصیبتی شده واسه خودش. فرقی هم نداره با چه مرورگری پیج باز کنم.
Printable View
سلام.
دوستان چرا یه مدته وقتی دانلود میزارم دیگه پیج باز کردن با مرورگر مصیبت میشه؟ سرعت دانلود بد نیست (البته یه کم نوسان داره) اما این پیج باز یکردن مصیبتی شده واسه خودش. فرقی هم نداره با چه مرورگری پیج باز کنم.
با سلام یعنی چی پینگش بالاست ؟
پس به چه دردی میخوره؟
برای وبگردی و سیسیکم میخام نمیشه؟
برای این مواردی که گفتین افتضاحه منم در این موارد دارم استفاده می کنم اما فعلا مجبورم.نقل قول:
بخاطر پینگ بالا و تایم اوت هستش که نوسان دارید و همچنین صفحات بزور باز میشه. کلا های وب منهدم شده و کلی سود کرده و کاربران و رها کرده به حال خودشون.نقل قول:
وظیه ی من بود که شما رو راهنمایی کنم در حال حاضر به نظر من شرکت های دیگه وضیت بهتری از نظر پینگ دارن.نقل قول:
ممنونم از شما مخابرات خوبه 512 یکساله حدود 130 تومن یا ترافیک 3گیگ در ماه؟
مودم چی بگیرم حداکثر دو یا سه کاربر شاید داشته باشه؟
در مورد مخابرات نمیتونم نظری بدم من فقط در مورد های وب میتونم بگم خوب نیست برا این کاری که شما میخاین.نقل قول:
به نظرم به تاپیک های دیگه هم مثل صبانت،پارس انلاین و شاتل هم سر بزنید از اونها هم راهنمایی بخواین تا بتونین بهترین گزینه رو انتخاب کنید.
ممنونم از شما دوست عزیز:
الان میخام یه مودم بخرم برای adsl مخابرات هم خروجی لن داشته باشه هم وای فای میخام خروجی لن رو به ----- بدم لپ تاپ و گوشی هم میخام به صورت وای فای استفاده کنم مصرفم هم کمه هر ماه شاید 2 گیگ
کدوم مدلها رو پیشنهاد میدید گرون نباشه حرفه ای نمیخام
اگه ورودی usb داشته باشه یعنی مودم 3g هم میخوره و اینرنت اونو هم شر میکنه؟
از چه مشخصه ای از روی اطلاعات و کاتالوگ مودم میشه فهمید که usb برای این اتصال 3g داره یا نه؟ اگه این امکان رو داشته باشه قیمتش چنده؟
با تشکر
سلام دوستان...من مرکز قائم کرج هستم پیش شماره 3332 ....الان اسیاتک دارم ولی افتضاح هست اینجا... میخواستم از یک شرکت دیگه خدمات بگیرم ..ایا های وب اینجا خوب هست و توصیه میکنید؟؟؟من بیشتر برای دانلود استفاده میکنم ....سپاس
برای دانلود که عالیه مخصوصا اون طرح فشفشهنقل قول: