دانلود و اپلود رایگانهنقل قول:
همه چیز رایگانه
Printable View
دانلود و اپلود رایگانهنقل قول:
همه چیز رایگانه
من مشهد هستم.سروسیم 512 سه ماهه 15 گیگ هستش به قیمت 71 هزار تومننقل قول:
شبانه میانگین 1.5 گیگ میگیرم...
سلام من شبی تقریبا 1.3 دان میکنم. خاک بر سرت صبا نت
2 بار تا حالا زنگ زدم بشون 2 بار هم فرم شکایت پر کردم , بهشون هم گفتم که دیگه شارژ نمیکنم , سرعت دانلودم حتی 1 کیلو بایت هم اضافه نشد , ما که داریم میریم از این شرکت :46:
من 1 ماهی میشه که دیگه صبانت رو شارژ نکردم و رفتم از مخابرات گرفتم مخابرات هرچیش بد باشه سرعت دانلود روزانش بین 150 تا 230 نوسان داره که نسبتا خوبه... شبانه هم نداره ولی سرعت 260 میشه... هرچی حساب کردم دیدم چه فاییده یی داره من صبانت بمونم وقتی همین سرعت رو داره بهم میده به گیگی 5600 تومان ولی شبانه داره در حالی که شبانم سرعتش 14 هستش!! در عمل یعنی من شبانه هم نداشتم فقط داشتم از سرویس های گرون این شرکت استفاده میکردم... یک مسئله ی دیگه یی هم که هست اینه که من تو مخابرات استفادم هیچ تغییر نکرده ولی فیکس ماهی 3 گیگابایت مصرف دارم ، درحالی که صبانت با همین میزان استفاده 3 گیگ رو تو 15 روز تموم میکردم ، که این نشون میده چقدر داره تو حجم هم دزدی میکنه... توصیه میکنم بکشید بیرون از این شرکت...
بعله. بچه ها ما هم داریم میریم 10 مهر تموم میشه...
نقل قول:
شما چه سرویسی از مخابرات گرفتید ؟
تازه مخابرات قیمت هر 1 گیگ کمتر از نصفه صبانته !!!!!
من هم با صبانت تماس گرفتم و دارم مقدمات راحت شدن از شر صبانت رو آماده میکنم .
واقعا دلم میخواد هر چی فش هستش بار این کثافت ها بکنم دیگه شورشو در اوردن پینگ افتضاح شده حتی تایم اوت هم داره دانلود پیشکش آشغالا بیاین پینگتونو درست کنین از دیشب ساعت 10 سرعت افتضاح شده نمیگن مردم کار دارن
با اون قسمتی که شارژ دزدی دارن موافقم من دوساعت میرم تو اینترنت کار خاصی هم انجام نمیدم میبینم 100 مگ کم کردهنقل قول:
صبا نت کلا زده جاده خاکی من با اینکه 128 داشتم ولی شبا سرعت دانلودم رو 230 تا بود شبی 3.5 گیگ راحت دانلود میکردم تا سه چهار ماه مشکلی نداشتم ولی کلا سرعتو محدود کردند که احتمال 90 درصد به خاطر مصرف حجم زیاد بوده از دی 90 سرعت شبانم داغون شد تا 1 ماه پیش هم از همین دزدا نت میگرفتم تا اینکه صبرم بند اومد با این که 4 گیگ داشتم و 1/5 ماه وقت داشتم رفتم در خواست جمع آوری دادم اما الان اگه فایل داشته باشم روزی 7 گیگ دان میکنم :31:اینا کلا دزدند.بعد هم میاند میگند ما اولینیم.