دوست عزیز برای من میزنهنقل قول:کارنامه ای با مشخصات مورد نظر موجود نمی باشد.این یعنی من قبول نشدم ؟؟؟
Printable View
دوست عزیز برای من میزنهنقل قول:کارنامه ای با مشخصات مورد نظر موجود نمی باشد.این یعنی من قبول نشدم ؟؟؟
نقل قول:
ارشد یا کارشناسی ؟
در هر حال باید کارنامه رو بیاره
حتما اشتباه وارد میکنید
کسی نیست راهنمایی کنه:sq_3:نقل قول:
امروز کاردانی برق - الکترونیک دانشگاه آزاد همدان ثبت نام کردم(البته فعلا اینترنتی) 598.700 تومن شهریشه.نظرتون در مورد الکترونیک چیه؟
دوستان کسانی که از کاردانی وارد کارشناسی میشن برای اونها مقطع کارشناسی همون 4 ساله یا کمتر؟؟
ویرایش:
راستی دانشگاه آزاد کارشناسی بدون کنکور نداره؟؟
منم از کرمانشاه افتادم همدان.اگه علاقه داشته باشی رشته خیلی خوبیهنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اینکه در کاردانی به کارشناسی چند سال طول میکشه بستگی بعه این داردکه رشته قبلی و فعلی شما یکی باشد یا خیر.
معمولا پس از کاردانی شما بقیه واحد ها رو پاس میکنید و در مجموع حدود 4 سال طول میکشد.
دانشگاه ازاد اغلب مراکز استانها بدون کنکور ندارند و مراکز شهری دیگر بله میتونید بدون کنکور هم بروید.
از دانشگاه مورد نظر سوال نمایید
موفق باشید
خیلی ممنوننقل قول:
من با دیپلم برق و پیش دانشگاهی انسانی میخواستم برای کاردانی بدون کنکور دانشگاه آزاد (مهندسی مخابرات) ثبت نام کنم
در این صورت برای ورود از کاردانی به کارشناسی بازم باید کنکور بدم؟
نقل قول:
سلام دوست من
بله کاردانی به کارشناسی هم ازمون جدا گانه ای دارد.
و باید مجدد امتحان بدهید.
نقل قول:
رشته خشكيه اگه علاقه داري برو بخون چون اگه علاقه نداشته باشي برات ميشه عذاب و خشك بودنشم به خاطر اينه كه همه درسهاش به صورت موهوميه.
البته اينم بگم دانشگاه آزاد همدان در سطح خيلي خوبيه و نسبت به خيلي از دانشگاه آزاد ها بالاتره.