مزيت خاصي نداره تو سايتهاي مختلف امتيازي كه به اون داده بودن بيشتر از ال جي بود ميخواستم اونو بگيرم حالا كه گرون شد ال جي به صلاحه به نظر من ، 2 اينچم كه بزرگتره ال جي 42 اينچه و سامسونگ 40نقل قول:
مزيت خاصي نداره تو سايتهاي مختلف امتيازي كه به اون داده بودن بيشتر از ال جي بود ميخواستم اونو بگيرم حالا كه گرون شد ال جي به صلاحه به نظر من ، 2 اينچم كه بزرگتره ال جي 42 اينچه و سامسونگ 40نقل قول:
این مدل پنلش ساخت کره جنوبی و مجهز به گیرنده دیجیتال داخلی داره و میتونی تصاویر رو با کیفیت Full HD ببینی و مطمئن هستم گارانتی شرکت مادیران . با اینکه زیاد برند معروفی نیست ولی نسبت به قیمتش و کیفیت تصویرش واقعا قابل رقابت با بقیه برندهاست.نقل قول:
وضوح تصویر بالا Full HD با رزولوشن 1080 × 1920 پیکسل
مگاکنتراست دینامیک : 1:3,000,000
موتور پردازش تصویر M-Star
زاویه دید بسیار وسیع (178 درجه افقی و عمودی)
مجهز به تکنولوژی پیشرفته 120HZ
خروجی صوتی SRS Trusurround XT
دارای چهار ورودی HDMI
بله برندهای خیلی بهتری هم هستن و پول بهتری هم میگیرن، X.VISION چند سالیه که تو بازار اومده و کیفیت تصویرش تو مدل های جدیش واقعا خوبه ، این مدلی که دوستمون dada_zebel انتخاب کرده LED و مجهز به گیرنده دیجیتال داخلیه و مهمتر اینکه شرکت سرو صاحابدار مادیران داره تولیدش میکنه. به نظر من انتخاب خوبیه.نقل قول:
سلام
ممنون میشم منو راهنمایی کنین که بین این 2 مدل کدوم بهتره یا انتخاب دیگه هم هست برام فقط کیقیت مهمه
samasung 6920 panasonic palasma u30
امکانات اصلا
باز هم ممنون
والا من تا حالا از نزدیک ندیدمنقل قول:
ایشالا اگر خرید خوب باشه و راضی باشه
پلاسمای پاناسونیک بهتره چون هرچی باشه پاناسونیک پول مرغوبیت پنل و دوام tv اش رو میگیره ...نقل قول:
داشتن پنل خوب در tv روی کیفیت تصویر تاثیر میذاره .
با توجه به اینکه 3d نمیخوای و کیفیت تصویر خیلی برات مهمه راجع به مدل le700m شارپ شک نکن . البته اگه بتونی توی بازار گیرش بیاری . این tv پنلش ژاپنی و full led هست و کیفیت تصویرش بی نظیره . حدود 1600 تومن هست و کنتراست و فرکانس بالایی داره. دارای تکنولوژی کواترون هست و 40 اینچه.نقل قول:
در ادامه صحبت pinokiu عزیز بگم که هرتز همون سرعت refresh شدن تصویر در صفحه هست که هرچی این سرعت بیشتر باشه بهتره و در تصاویر خیلی سریع و متحرک از تاری دید جلوگیری میشه چون تصویر سریعتر refresh میشه و موجب تماشای روان و بدون مشکل تاری دید میشه . البته برای تلویزیونهای 2D فرکانس 100 هرتز واقعا" کافی هست .نقل قول:
به نظر من اگه میخوای یه کیفیت تصویر خیلی خوب داشته باشی و از برندهای ژاپنی تهیه کنی یا کمی بودجه رو افزایش بده یا 40 اینچ بگیر.
موفق باشی
اگر بتونی این مدل رو توی بازار پیدا کنی خیلی خوبه . اگه کیفیت تصویر این tv رو از نزدیک دیده باشی واقعا" از کیفیت تصویرش لذت می بری و به نظر من tv های xvision با خیلی از برندها مثل samsung ، lg و ... برابری میکنه با این تفاوت که قیمتش خیلی مناسبتره . ضمن اینکه پنلش کره ای هست . راستش وقتی کیفیت تصویر خوبش رو دیدم تازه فهمیدم که چرا مادیران با اینهمه عظمتش این tv رو گارانتی کرده . مدل LE-40IMP9E جزء مدلهایی است که با توجه به امکاناتش واقعا" قیمت مناسبی داره.نقل قول:
مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تلویزیون در واقع مونتاژ کدوم برند هست؟نقل قول:
طراحی خود مادیرانه یا مال یه شرکت دیگست و فقط تو ایران لیبل می خوره؟