شبی 8 گیگ؟ داداش تازه اومدی ایران ؟ :دینقل قول:
همین شاتل 5 شب دیگه دانلود کن سرعتت میشه 0.00001 کیلو بایت
Printable View
شبی 8 گیگ؟ داداش تازه اومدی ایران ؟ :دینقل قول:
همین شاتل 5 شب دیگه دانلود کن سرعتت میشه 0.00001 کیلو بایت
از خودم که در نمیارم یکی از رفقا گرفته شبا سرعتش زیر 300 400 نمیاد 512 صبانتنقل قول:
خیلی رو فندق شکنت حساب باز نکن!نقل قول:
اینم فندق شکن من با مانریکسه اونم وسط ساعت دانلود شبانه 3 صبح - مرکز امیرکبیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد به من می گن تازه از خارج اومدی:n02:نقل قول:
خداوکیلی با این سرعت نمی شه شبی 8 گیگ زد ؟؟
دوست عزیز ماتریکس یه همچین سرعتی نمیده مخصوصا توی شبانه!!!نقل قول:
فکر می کنم اسپید تست وقتی از فیلتر شکن استفاده میکنی قاتطی میکنه!!!
حالا دوستان چه اصراری به فیلتر شکن دارن؟؟؟ آرش جان خواهشا یه تست سرعت بدون استفاده از فیلتر شکن بذار!!!! از سرور باکو!!!
ما که داشتیم صبانت سرعت شبانمون باهاش بالای 10 کیلوبایت نمیرسید...البته بیشتر وقتا به کیلو بایتم نمیرسید....:n02:نقل قول:
سلام دوستان
این مشکلی که 20 روزه گریبان من و چند نفر دیگه رو که می شناسم گرفته می دونید جریانش چیه ؟
اونم اینه که ترافیک مصرفی بسیار بالا رفته و همه شارژ تموم می کنن کاریشم نمی شه کرد
من که آسیا تک دارم و خیلی ناراضیم
توی 15 روز بدون دانلود 8 گیگ مصرف داشتم
وقتی با برنامه چک می کنم دیدم که یدفه شرو می کنه به مصرف و مثلا برای باز کردن یه ایمیل یاهو حدود 20 مگ از ترافیک رو
می پرونه
موندو چکار کنم
دوست عزیز این چیزی که شما توصیف می کنین یا ویروس هست یا spyware که حالا یا داره یه اطلاعاتی از سیستم شما به نت آپلود میکنه یا یه چیزی از نت به سیستم شما!!!نقل قول:
اون چند نفری هم که میشناسین به یه طریقی همون ویروس رو گرفتن!!!! یا با فلش و هارد اکسترنال چیزی به هم دادین!!! یا به هم میل آلوده زدین یا همتون به یه سایت یا وبلاگ آلوده سر زدین یا توی یاهو مسنجر توی اد لیست هم بودین و ویروس بعد از اینکه یکیتون رو آلوده کرده خودش رو به تمام اد لیستتون سند کرده و دهها امکان دیگه....
در مورد پهنای باند دزدی هم امکانس نیست به خیلی دلیل ها ولی ساده ترینش اینه که اگرم دزدی بشه طرف اینقدر نفهم نیست که توی 15 روز 8 گیگ بدزده تا کاربر متوجه بشه!!!!
300 مگ از این میدزده 300 تا از اون 200 تا از یکی دیگه و....
حالا 23 تا چیز رو چک کن همینجا بگو تا باز راهنماییت کنم:
اول اینکه ببین این پهنای باندی که میگی کم میشه به صورت send هست یا recieive؟؟؟؟؟
دوم اینکه شما و این دوستانتون همه از یه شرکت نت میگیرن و توی یه مرکز مخابراتین؟؟؟
سوم هم اینکه همه نرم افزارها و ویندوزت رو هم چک کن که اتوماتیک آپدیت همگی خاموش باشه!!!!!
ویرایش: مشکلی که از دیروز صبح در سرویس های آسیاتک به وجود اومده بود همین الان بر طرف شد...256 آسیاتک:
چرا میده. سرویس حجمی که زیر ماهیانه 4 گیگ باشه شبانه رایگان نداره. مثل این سرویس من که سرعتش تفاوت محسوسی تو شب و روز ندارهنقل قول:
اینم تست روزانه به سرور باکو مستقیم:
و الان با فندق شکن به قول دوستمون:
و خداییش این چند بار که تست سرعت گرفتم ماتریکس مشکلی با فندق شکن نداره اینجوری که صحبت کردید! یه سوالی از تامین کننده فندق شکنتون بپرسین شاید دست اون تو کاره:n13:
من الان تغییر تعرفه دادم به 1 مگ محدود سرعت دانلودم شد 130 .