سلام
شما پست صفحه اول بخون خیلی کمک میکنه
دوستان هم به من این مودم رو معرفی کردن
نقل قول:
شما یه مودم وایرلس tp-link 8901g که بخری 4تا پورت لن+وایرلس.
نیازهاتو رفع میکنه.
Printable View
سلام
شما پست صفحه اول بخون خیلی کمک میکنه
دوستان هم به من این مودم رو معرفی کردن
نقل قول:
شما یه مودم وایرلس tp-link 8901g که بخری 4تا پورت لن+وایرلس.
نیازهاتو رفع میکنه.
یک مودم tp-link 8901g بخر ارزونترینش همینه کیفیت خوبی هم داره قیمت 50 تومن. از بازار ایران یا بازار رضا بخر.نقل قول:
4 تا پورت شبکه + وایرلس داره.
مودم متفرقه مثل استارنت هم نخر.
.شما یک عدد تی پی لینک 8811 بخر قیمت 24 تومن اگر خواستی وایرلس هم داشته باشه مدل 8901 روبخرنقل قول:
مارکای دیگم هستن ولی گرونن بعضی هاشم الکی گرونن.
نوع مودم رو سرعت تاثیری نداره مثل دایل آپ نیست معمولاً.
از دوستان پارسی اونایی که مودم zyxel دارن لطفا از صفحه ی کانفیگور مودم قسمت wan یه عکس بذارن یا راهنمایی کنن چون تنظیمات مودم من به هم خورده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
نقل قول:
همونو اگه دوست داری و قیمتش برات مهم نیست بخر. مودم خوب و ارزونترم بالاتر معرفی کردم. البته اگه از پارس آنلاین یا شاتل سرویس گرفتی نگو لینکسیس دارم چون دیگه ساپورتت نمیکنن. از بچه ها بپرس کانفینگش کن.
دوست عزیز منظورت از جمله آخر که دیگه ساپورتت نمیکنم دقیقا چی هستش یعن مثلا خط که رانژه شده هست رو باهاش کاری میکنن که نمیشه دیگه استفاده کرد یا ... ؟؟ ( من قبل گرفتن مودم کاملا روشن شم که وقتی گرفتم پول دور نریخته باشم :دی :دی )
نقل قول:کارمنداشون برای تنظیم اون مودم ها آموزش ندیدن. یعنی پشت تلفن نمیتونن راهنماییت کنن.
دوستان سلام
من یه مودم zyxel p-660ru دارم ازونا که شاتل به زور می ندازه به مشتریاش این شکلیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا وقتی می خوام وارد صفحه تنظیماتش بشم این پیامو می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست و چه جوری حلش کنم ؟
آقا یکی کمک کنه خواهشا:19:نقل قول:
تو مرورگر بزن 192.168.1.1نقل قول:
پسوردش admin
اگه مشکل داشت ریستش کن اون دکمه ریزه رو مودمو با خودکار بده تو 20 ثانیه صبر کن.
بعد دوباره کانفینگ کن.
نقل قول:
کارمنداشون برای تنظیم اون مودم ها آموزش ندیدن. یعنی پشت تلفن نمیتونن راهنماییت کنن.
اهان فک کردم که مثلا ( فرض محال که محال نیست :دی ) وصل کنم و مثلا بفهمن دیگه با این مودمه کار نمیکنه :20::20::31:
دوستان کسی اینجا مودم لینک سیس داره کمک کنه توی کانفیگش برای شاتل