این پست را حتما تا آخر بخوانید.ضرری نخواهید کرد.تجربه بزرگیست.به درد همه شما خواهد خورد.
اول از خودم میگم.من یه پسر 19 ساله هستم که در یکی از روستاهای کشور زندگی میکنم.روستایی که دچار کمبود امکانات از هر لحاظی که فکر کنید هست خانواده ضعیفی از نظر مالی دارم و مجبورم علاوه بر درس کارگری کنم در شبانه روز بیشتر از 4 ساعت نمیتوانم بخوابم کار من طوری است که هر روزی باید 40 کیلومتر را طی کنم تا به شهر برسم(همین شهری که در کافی نت اینجا مشغول به تایپ این پست هستم)
امسال کنکور دادم و هدفم پزشکی و داروسازی بود.اما به دلیل چند درصد پایین زدن در درس ریاضی امکان قبولی من بسیار پایین میباشد.
اصل مطلب از اینجا شروع میشود:
سال گذشته که به دلیل عدم نبود مشاور کاربلد در دفتر خدماتی که مشغول به کار بودم توسط فردی با این سایت آشنا شدم و تصمیم گرفتم برای رسیدن به هدفم با جان و دل تلاش کنم.توانایی پرداخت هزینه های هنگفت کلاس کنکور را نداشتم.100 هزار تومانی پس انداز داشتم که میتوانستم با آن کتابهایی بخرم.وارد بخش کتاب ها که شدم پست های فردی را دیدم که خود را فردی کار بلد در زمینه ریاضیات معرفی میکرد و یک سری کتاب هایی جهت ریاضیات معرفی میکرد.از فرودین هم در این سایت عضو شدم تا بهتر بتوانم وارد بحث ها شوم.
من جوان روستایی ساده لوحی بیش نبودم و وقتی دیدم چنین فردی به این خوی کتابهایی معرفی میکنید اول فکر کردم که احتمالا مشاور قدری باید باشند سپس از پست های بعدی این فرد متوجه شدم این فرد داوطلب کنکور میباشد و چند نفری هم از پست هایشان حمایت میکردند من این 100 هزار تومان را که به سختی پس انداز کرده بودم را به شهر که رفتم دقیقا لیست کتابی که ایشان گذاشته بودن را رفتم از دست دوم فروشی ها کتاب ها را خریدم.بعد از مدتی متوجه شدم این کتاب ها واقعا افتضاح بودند اما به خود تلقین میکردم که کتاب ها خوب هست و اشکال از خود من و فهم من است.بالاخره هر جور که شد تا کنکور خواندیم و امکان تعویض کتاب ها هم نبود(هزینه زیادی باید میپرداختم که نداشتم)کنکور هم که رسید وقتی با سوالات ریاضی مواجه شدم همان سر جلسه فهمیدم که چه کلاه گشادی بر سرم رفته و هدف این کاربر برای معرفی این کتاب چه بوده
.............
کاربران عزیز به نظر شما هدف من از ایجاد این پست چی بود؟خودتان میدانید که چه قدر برای یک پسر جوان سخت است که از شرایط خانواده و وضعیت مالی خود جایی سخن بگوید اما من اینجا گفتم.دلیلش چه بود؟این بود که به این راحتی گول یه سری افراد را که اینجا عضو میشوند نخورید این ها همان کسانی هستند که با برنامه ریزی قبلی اینجا عضو میشوند و خود را ریاضی بلدی معرفی میکنند که راه اشتباه به خوردتان دهند واز مسیر و هدف اصلی شما را دور کنند.باور کنید کمتر داوطلبی پیش می آید که بخواهد رقیب خود را کمک کند.فقط کسانی میتوانند به شما کمک کنند که کنکور را پشت سر گذاشته باشند ودر این ماراتون عظیم با شما نخواهند رقابت کنند.مطمئن باشید هیچ کدام از رقیبانت نمیتواند به شما کمک کند
دلیل این که من این پست را دادم این بود که باز دیدم این فرد در تاپیک کنکوری ها قصد کمک به سایر افراد را دارند
حال من چند سوال از این آقا دارم
دوست عزیز واقعا این قدر نامردی که میخوای با کنار زدن هرچند کم از داوطلبان مسیر خود را برای رسدن به هدفت هموار کنی؟
یعنی واقعا هدفت این قدر ارزش دارد که بخواهی برای رسیدنش بقیه را از رسیدن به هدفشان باز داری؟
شما که این قدر از خود تعریف میکردی پس کو کارنامه کنکور 89 شما؟این قدر که از ریاضیات دم میزدی.ریاضی را چند درصد زدی؟من که فکر نمیکنم حتی بیشتر از 30 درصد زده باشی.شما که این قدر تعریف وتمجید از خود میکردید پس چرا پشت کنکوری شدید.
من یک جوان ساده لوحی بودم که برای رسیدن به رشته پزشکی یا داروسازی به حرف های شما اعتماد کردم و از هدفم باز ماندم.با قبولی در یی از این دو رشته دیگر نیازی به کارگری برای مردم نبود و وضع مالی خانواده من میچرخید و باز باید این یک سال را هم کارگری کنم وهم درس بخوانم
من منتظر روز قیامت وروز جزا شما هستم که تقاص یک سال بدبختیم را از شما بگیرم.
تنبل هم نبودم که بخواهید بگویید تنبلی کردید معدلم نهایی من 18.5 بود
................................
به نظر شما کسی که قبل از کنکور در پست هایش این چنین از خود تعریف میکند وخود را خدای ریاضیات نشان میدهد باید پشت کنکور بماند؟و باز هم همان حرف های تکراری سال گذشته را بزند؟کاربران گرامی گول افراد کلاشی مثل این فرد را نخورید
تکرار میکنم بهترین فرد برای گرفتن مشاوره از آن کنکوری های سال های گذشته و دانشجواین این سال ها هستند نه کسی که هم زمان با شما کنکور دارد.
وباز تکرار میکنم این حرف ها برای من جز خواری وکوچک شدن خودم(منظور نشان دادن وضع مالی خانواده و کارگری)چیزی نصیبم نمیشد اما گفتم که بدانید که گول افراد نامردی مثل این فرد را نخورید
میدانم که مشاوره های زیادی در اینجا به کارم آمد و اگر صحبت های یک سری افراد اینجا نبود همین رتبه هم نیاورده بودم.پس منظور من به همه نیست و منظورم بیدار کردن شما از سمت یک فرد است که قطعا در طول سال افرادی به این شکل به عضویت این سایت در خواهند آمد و قصد گمراهی خیلی از شما را خواهند داشت
تکرار میکنم منظورم به همه افراد این سایت نبود.بلکه عده ای معدود که مشخص هستند
سبز باشید
سعید سمیری(یک کارگر ساده پشت کنکور)