با سلامنقل قول:
يعني اينكه تا زماني كه از HDMI استفاده نكني اون رنگ زرد هست؟!
موفق باشيد.
Printable View
با سلامنقل قول:
يعني اينكه تا زماني كه از HDMI استفاده نكني اون رنگ زرد هست؟!
موفق باشيد.
من موقعي كه ميخوام پينگ كنم يعني عبارت پينگ رو تو ران مينويسم يه صفحه سريع باز ميشه و ميره چيكار بايد كنم؟
سلامنقل قول:
اول تو Run عبارت cmd رو بنویس . سپس در پنجره ای که باز میشه عبارت پینگ رو بنویس.
موفق باشید :40:
سلام و با تبریک سال نو
وقتی فلشم رو به کامپیوتر میزنم safely remove hardware تو taskbar نیست.
چه کار کنم دوباره بیاد؟؟
با پينگ چه كارهاي ميشه انجام داد؟نقل قول:
اول تو Run عبارت cmd رو بنویس . سپس در پنجره ای که باز میشه عبارت پینگ رو بنویس.
سلام
آقا من واسه دانلود شبانه قبلا یه دستوری مثل s-shutdown توی یکی از گزینه های scheduled task می نوشتم و روزهایی که میخاستم انتخاب میکردم و با فعال کردن اون ویندوز سر ساعتی که معین کرده بودم خاموش میشد بعد از یه بار پاک کردن ویندوز دیگه عبارت مورد نظر یادم نیومد و از هر کی پرسیدم جواب درستی نداد
لطفا راهنمایم کنید
ممنونم
با سلامنقل قول:
اگه idm استفاده میکنید تو همین برنامه تو قسمت scheduler میتونید اینکارو بکنید.
سلام دوست من
ممنون بابت پاسخت
1 فکر کنم اون گزینه وقتی فعال بشه بعد از اینکه اولین دانلود به اتمام رسید سیستم رو خاموش کنه . ( اگر جور دیگه ایی هست لطفا توضیح بدین)
2 به غیر از این مورد هنوز هم میخام بدونم اون دستر چیه و چطور اجرا میشه تا در مواقع لزوم ازش استفاده کنم
با پینگ میشه زمان رفت و برگشت برای بستههای فرستادهشده از میزبان عامل تا یک رایانهٔ مقصد را محاسبه کرد.نقل قول:
1. بله درسته وقتی دانلود تموم بشه خاموش میشه.نقل قول:
2.با درست کردن یک Shortcut و عبارت shutdown -s میتونید میانبر برای خاموش کردن سیستم ایجاد کنید.
موفق باشید :40:
با این شرت کات حتما باید روش کلیک کرد تا خاموش بشه درسته؟
من میخام ساعت و روزهای هفته رو هم بهش بدم خودش سر یاعت خاموش کنه ! به صورت اتوماتیک