ساکتي رو به نبود فرد ميگي يا نبود بحث ؟؟نقل قول:
فکر کنم از بس همه رو اعصاب هم راه رفتن خسته شدن و رفتن استراحت
ساکتي رو به نبود فرد ميگي يا نبود بحث ؟؟نقل قول:
فکر کنم از بس همه رو اعصاب هم راه رفتن خسته شدن و رفتن استراحت
بسی خندیدیم.نقل قول:
رفتار حرفه اي همينه ديگه وقتي مربي چاله ميدوني باشه از باقي انتظار نداشته باش
بچه ها برین اینجا نظر بدین که این استقلالی ها بد جوری دارن کل کل میکنن
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=263463&page=19
نقل قول:
کل : ؟؟؟
من فکر کردم منظورت کچله :: :31: به ياد اون کل منصور افتادم که بعد بازي داشت کلي ... ميگفت
بابا بيخيال اونها دارن ميسوزن دارن شرررررررررررررر ميگن
مر30 خبرنقل قول:
با کمال پرویی میاد دروغ میگه حیف که دارم دنباله منبعه خبر میگردم وگرنه زودتر حالشو میگرفتمنقل قول:
کل : ؟؟؟
من فکر کردم منظورت کچله :: به ياد اون کل منصور افتادم که بعد بازي داشت کلي ... ميگفت
بابا بيخيال اونها دارن ميسوزن دارن شرررررررررررررر ميگن
بابا زدن نداره که اون الان تو حس کنفي ميباشد که حس معنوي اي براش به شمار ميادنقل قول:
100 البته این استقلالی جماعت ارثی یه ریشه هایه تهاجم دارن منتظرن یه چیزی بهشون بگی دوا کنننقل قول:
بابا زدن نداره که اون الان تو حس کنفي ميباشد که حس معنوي اي براش به شمار مياد
مخصوصا که حالا به قوله تو کنفم شدن که دیگه بدتر
علي كريمي هافبك تيم پرسپوليس تهران به عنوان بازيكن اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران انتخاب شد. به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ برتر اين فدراسيون عصر شنبه اسامي برترينهاي اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر و شهرآورد شصت و پنجم پايتخت را اعلام كرد كه علي كريمي به عنوان بازيكن اخلاق هفته انتخاب شد.
همچنين خسرو حيدري از تيم استقلال و عليرضا محمد از تيم پرسپوليس به عنوان بازيكنان اخلاق ديدار روز جمعه دو تيم معرفي شدند.
علي كريمي هافبك تيم پرسپوليس تهران به عنوان بازيكن اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران انتخاب شد. به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ برتر اين فدراسيون عصر شنبه اسامي برترينهاي اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر و شهرآورد شصت و پنجم پايتخت را اعلام كرد كه علي كريمي به عنوان بازيكن اخلاق هفته انتخاب شد.
همچنين خسرو حيدري از تيم استقلال و عليرضا محمد از تيم پرسپوليس به عنوان بازيكنان اخلاق ديدار روز جمعه دو تيم معرفي شدند.