من گوشیمو آپدیت کردم زبان فارسی از روش پرید.گوشیمم که هک بود بهش تونستم زبان فارسی رو اضافه کنم
Printable View
من گوشیمو آپدیت کردم زبان فارسی از روش پرید.گوشیمم که هک بود بهش تونستم زبان فارسی رو اضافه کنم
منم همینطور .یه 5700 داشتم دوستان ناباب گولم زدن فروختمش n73 خریدم باور نمیکنید بعد از 2 روز حاضر شدم با 50 تومن ضرر بفروشمش و دوباره 5700 خوشگلم رو گرفتم و هیچ وقت هم نمیفروشمشنقل قول:
این گوشی لامصب یه انعطاف و راحتی و یه حالی داره که آدم وقتی گوشی دیگه ای رو سدت میگیره میفهمه چی دستش بوده ! حاضر نیستم عوضش کنم .. با این قیمت بهترین گوشی رو دارم ..
به نظر من کلا فارسی به گوشی های نوکیا نمیاد دیگه 5700 جدا!نقل قول:
دلیلش چی بود؟یعنی n73 رو چرا فروختی؟نقل قول:
:27:نقل قول:
n73 رو به خاطر سرعتش فروختم گالری رو میخواستی باز کنی باید یه ایت الکرسی میخوندی تا باز شه ولی این اعجوبه تو کسری از ثانیه این کار رو انجام
کلا با 5700 راحت تر بودم
هم سرعت هم کیفیت صدا هم خوشگلیش و به قول این دوستمون این پایینش که میچرخه
درسته سرعت باز کردن گالری در n73 نسبت به 5700 خیلی کمه
نه تنها در باز کردن گالری، بلکه در همه کارها نابود عمل میکنه. والا با عقل من جور در نمیاد که 5700 رو بدم n73 اصل اصل فنلاند بگیرم. :31:
من قبلا هم گفتم، سرم بره، 5700 من نمیره :27:
-------------------------------------------------
راستی یه چیز باحال. کلوپ 5700 پر بیننده ترین کلوپ نوکیاست. 246,629 پاسخ! :21:
البته منظورم اضافه کردن فارسی به writing language بودش.گوشی فارسی باشه هم زشت میشه هم اصلا نمیتونم باهاش کار کنم اینقدر اسم هاش مسخرستنقل قول:
درسته .. اگر کسی یه کم اگلیسی بلد باشه ، زبون انگلیسی براش راحت تره ..
فقط برای اس ام اس همونطور که دوستمون گفتن فارسی هم باشه بد نیست ...
بعضی موقع فکر فروش به سرم میزنه اما فکر خرید گوشی خوبتر ارضام نمیکنه ! اگر پول حسابی 600- 700 برای گوشی جدید داشتم میرفتم میخریدم اما با این پول یه کم بالا پایین تصمیم خوبی نیست که عوضش کنم ..
نه بابا tribal wars با اون عظمتش 40000 تا پست داره.اینی که تو میگی تعداد مشاهده هاست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی یه چیز باحال. کلوپ 5700 پر جواب ترین کلوپ نوکیاست. 246,629 پاسخ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------
بچه ها به نظرتون اگه دوربین 5700 خوب بود و یه کم صفحش بزرگتر بود گوشی ای میتونست رو دستش بیاد؟!
کاش میشد دوربینشو عوض کرد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]