اگر مطمئنی ساپورت میکنه، پس با فرکانس های ایرانسل جور در نمیاد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
اگر مطمئنی ساپورت میکنه، پس با فرکانس های ایرانسل جور در نمیاد.
خيلي از گوشي ها با وجودي كه cat6 و حتي بالاتر هستن ممكن فورجي پلاس ايرانسل رو ساپورت نكنن
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
لینک هاشو اگه میتونی به اشتراک بزار ما هم فیض ببریم [emoji16]نقل قول:
ساپورت میکنه فقط با 4g plus ایرانسل مشکل داره . نوع ارائه خدمات و تکنولوژی و باند 4G PLUS ایرانسل با این گوشی سازگار نیست . احتمال خیلی کمی هست با تعویض رام و استفاده از رام های جدیدتر و رام های گلوبال مشکل حل بشه .نقل قول:
خیلی وقته اینجوری شده من یه بار آخرای خرداد بسته 3 ساعته خریده بودم، دانلودهامم دقیقا 60 گیگ بود.... بعد از اینکه 45 گیگ از بسته شبانه دانلود کرده بود خودش اتوماتیک رفته بود رو بسته ی اصلیم و 15 گیگ باقی مونده رو از اون دانلود کرده بود(تو ایرانسل من بسته شبانه هنوز فعال بود و تموم نشده بود ولی بازم از بسته ی اصلیم دانلود میکرد، چند بار هم مودم رو ریست کردم ولی بازم درست نشد). از ایرانسل من هم شکایت فرستادم همون موقع ولی پیگیری نشد.... منم دیگه بیخیال شدم.نقل قول:
حواستون باشه که اگه بسته ی 60 گیگ میخرین فقط 45 گیگش قابل استفاده است.
300 تومان ارزش افزوده کم شده. اینو برا چی میکنن برا جیب زدن؟
از دوستان کسی سیم کارت دائمی ایرانسل داره ؟ من تاریخ 17 تیر با پرداخت 30 هزار تومان اعتباری خودمو تبدیل کردم به دائمی فعلا تا به امروز 17 روزه مشتری دائمی هستم دو تا قسط 10 تومنی هم مونده تا پرداخت کنم . اینترنت 20 گیگ هدیه گرفتم و فعاله و یک ماه تماس ایرانسلی رایگان اونم فعاله . اینم صورت حساب منه ولی با پرداخت های من اصلا همخوانی داره ؟ کلا ایرانسل برا یک ماه چقدر مالیات و ابونمان دریافت میکنه ؟ قسمت صورت حساب الکترونیکی هم میگه تا 10 این برج هیچ صورت حسابی نمیده و باید صبر کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما این هم از دزدسل که این همه بوق و کرنا کرد:نقل قول:
این همون 14 گیگست الان هدیه داد. به همه بگید تا خوب مطلع بشند.
من اون زمان سیم کارت عوض کردم 4 بعلاوه 4 دادن رایگاننقل قول:
از هر کسی یه جوری دزدی میکنن
از من ارزش افزوده خود به خود کم میشه 300 تومان هر روزمان یا دو روز در میان
و یا اینترنت طرح من کنترل آزاده باز بعضایع از شارژ کم میکنه !
من مودم هوااوی 315 دارم با این مشخصات اما اپدیت نمیتونم بکنم نمیدونم چرا از طریق منوی خود مودم که اپدیت فیلد میزنه از طریق مولتیکست اپدیتر هم استارت میشه و حرکت هم میکنه اما انگار خبری نیست.میشه مراحل دقیق رو بگید؟ دکمه ها چند ثانیه نگه داشته بشه و چه رنگهایی باید باشه؟
کد:Current version
Software version: 21.313.03.00.983
Web UI version: 17.100.09.00.03
Device name: B315s-22
My number: Unknown
Hardware version: WL1B310FM01
Software version: 21.313.03.00.983
از این پست استفاده کردم اما مشکل حل نشد
من یه ماه پیش سیم کارتم رو رایگان تعویض کردم و متصدی دفتر خدمات ایرانسل گفت باید سیم کارت رو روی یه گوشی یا مودم که 4G باشه بذارم تا بسته هدیه بعد از پنج روز فعال بشه که البته برای من بعد از دو روز فعال شد اما برنامه مای ایرانسل اصلا مشخصات بسته را نمایش نمی داد و مجبور بودم با کدهای دستوری دائم باقیمانده رو چک کنم. الان واسه شما هم فکر می کنم بخش شبانه بسته هدیه رو در برنامه مای ایرانسل نمایش نمیده و باید با کدهای دستوری چک کنید تا مانده روزانه و شبانه رو به تفکیک نمایش بده.نقل قول:
سلام دوستان،
کسی هست که تونسته باشه با «لنز» نت رایگان یک روزه بگیره؟
سلام.امروز یه مودم هوآوی B315 خریدیم.اما چه با سیم کارت ایرانسل و چه سیم کارت همراه اول سرعت دانلودم بالاتر از یک مگ نمیره.کسی می تونه راهنمایی کنه علتش چیه.بسته هم دارم
RSRP : -81
RSSI : -55
SINR : 10
Frequency Band : Automatically
Firmware v : 21.321.03.00.1006
من با گوشی با سرعت 5 مگ با همراه اول دانلود می کنم و با ایرانسل حدود 7 مگ اما با این مودم از یک مگ بیشتر نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنید
چند خط سیگنال داری؟نقل قول:
آره من گرفتم ولی با مکافات..ده بار درخواست فرستادم تا آخر جواب دادم اونم 5 ساعت بعد فعال شد ..ساعت 1 شب درخواست فرستادم برای دوستم 6 صبح اس ام اسش اومدنقل قول:
دوستان راهنمایی میخوام :
وضع سرعت 4G ایرانسل تو منطقه ما خیلی خرابه. اوایل گاهی تا 35 مگ سرعت میداد
ولی الان 10 - 12 مگ تو روز و شب تا 512 کیلوبیت میرسه.
میخواستم بدونم اگه برای خرید آنتن هزینه کنم بهتر میشه؟
باند 3 و 7 هر دو فعاله. اگه مودم cat6 خود ایرانسل رو بخرم میتونم سرعت خوب بگیرم؟
چون هزینه ها بالاست پرسیدم.
نمیخوام کلی هزینه کنم آخرش همین که هست گیرم بیاد.
میدونم تماس با پشتیبانی هم نه تنها مشکل رو حل نمی کنه بلکه بدتر هم میشه.
احتمالش هست که اصلا سرعت رو محدود کرده باشند؟
سپاس از لطف شما
ایرانسل باید یه فکری به فکر شبکش و مخصوصا پهنای باند خارجی بکنه
به جای اینکه برای دعوت به ایرانسل من و لنز بسته یه روزه بده کیفیت رو ببره بالا
من الان سیگنالم عالیه و مودم هم عالیه اما حاضر نیستم این اینترنت رو به عنوان اینترنت اولم انتخاب کنم.. پهنای باند خارجی روی اف دی دی قبلا بهتر بود
حالت پلاس دانلود از سرور داخلی چند فایل هم زمان -- میانگین سرعت 85 مگابیت
حالت تک کانکشن خارجی
این دیگه اینترنت حساب نمیشه این اینترانت هست اسمشنقل قول:
بعد دو ماه که سیم کارتمو تبدیل کردم دیروز اس ام اس اومد14گیگ هدیه دادیم بهت!!! البته در مای ایرانسل من چیزی نزده بود که زنگ زدم 700 گفتن کد بسته کنترل مصرف ازاد رو بزن بعد فعال می شه و از شارژ ت کم نمی کنم منم زدم اوکی شد اما بعد چند ماه که ایرانسل رو دارم مصرف می کنم سرعت خارجی افتضاحه باز دم همراه اول گرم
منم یه ماه پیش تعوبض کردم نداده بود بسته هم خریدم نداد توی مای ایرانسل پیام دادم دیروز تازه دادن امروزم پیام داده مشکل رفع شده:n09:نقل قول:
من با این سیگنال سرعت دانلودم یه لحظه 2 مگابایته یه لحظه 500 کیلوبایت این بی پدرها دکلشون خرابه یا شلوغه به نظرتون ؟ حدودا 17 18 مگابیت سرعت میده با ایننقل قول:
فک نکنم دکل باشه. چون تو تهرانم کم اوردن، تهرانم R...یییdهنقل قول:
فک نکنم دکل باشه. چون تو تهرانم کم اوردن، تهرانم R...یییدهنقل قول:
من به سمت هر دکلی تنظیم کردم همین آشعالی بود که هست چه سیگنال بهتر بود چه بدتر , یک لحظه سرعت روی 300 کیلوبایته یک لحظه 4 مگابایت یک لحظه 1 مگابایت و به طور میانگین حدودا 10 11 مگابیت هست من خبر مرگشون میخواستم کلا بیام روی TD که بتونم مثل آدم twitch ببینم چون حجمشون بیشتره و ارزون ترهنقل قول:
فعلا وایرلس تو ایران جواب نمیده. نه ظرفیت لازم دارن واسش نه انتندهی خوبی دارهنقل قول:
من روی FDD حدودا 50 مگابیت دانلود دارم فقط TD هست این جوریهنقل قول:
RRU های جدیدی که ایرانسل استفاده میکنه و ظرفیت بالایی را پُشتیبانی میکنه. اینا پورت فیبر نوری ۱۰ گیگابیت بر ثانیه دارند..
پی نوشت: برای بسیاری از سایت های اصفهان دیدم مخابرات فیبرنوری کشیده و هر سه اپراتور میتونند لینک اصلیشون را بیارند روی فیبر و کیفیت را بالاتر ببرند...
این انتن کاربره یا مربوط به ایرانسلهنقل قول:
سلام. این دستگاه آنتن نیست، البته توسط جمپرهایی که میبینید به آنتن (سکتور آنتن) متصل میشه. دو تا فیبر نوری بهش وصل میشه و میاد داخل رک پایین، اتصال بدنه و پاورش هم باید برقرار بشه. کار موج سازی را انجام میده. مربوط به دکل موبایله.نقل قول:
این قضیه دعوت لنز کجاست؟ من هر چی میگردم پیداش نمیکنمنقل قول:
باید ایرانسل من جدید نصب کرده باشیدنقل قول:
دیگه برای دعوت به لنز و ایرانسل من یه روز نت رایگان نمیده؟ یه اس ام اس برام اومده نوشته یه گیگ اینترنت یه روزه!
دیگه نت ۱ روزه نامحدود نمیده
فقط ۱ گیگ روزانه
Sent from my D6633 using Tapatalk
هم لنز و هم مایایرانسل یا فقط لنز؟
تو sms هایی که فرستاده فقط برای لنز نوشته 1 گیگ !نقل قول:
ولی فکر کنم همون رو هم دبه کنن و برای مای ایرانسل هم به کار ببرن
من که الان لنزو زدم هیچ اتفاقی نیوفتاد :n23:
برا من لنز مشکل داشت
برا اون فردی که دعوتنامه فرستادم فعال شد ولی برا خودم نه، یک روز بعدش فعال شد :n35:
به هر حال دوستانی که تست کردید، نتایج رو بگید
فک کنم هنوز مایایرانسل رو یک روز بدن
ممکنه دلیل اینکه گوشی جایی که 4g هم آنتن میده ولی میره رو h سرعت بهترh تو اون لحظه باشه؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk