بالاخره XGD3 هست یا XGD2?نقل قول:
بعضی سایتا نوشتن اینه بعضی ها نوشتن اونه
برام مهمه
یکی بگه دیگه:19:
بالاخره XGD3 هست یا XGD2?نقل قول:
بعضی سایتا نوشتن اینه بعضی ها نوشتن اونه
برام مهمه
یکی بگه دیگه:19:
XGD3 هست .. !
سلام
الان اگه silent hill رو بخرم هیچ مشکلی نداره؟
Lt3 دارم باید پچ شدشو بخرم؟
i am alive غضییش چیه؟
آقا براي ايكس باكس پچ واسه فيفا يا PES نمياد كه آخرين تغيرات تيمهارو اعمال كنه ؟؟؟؟ اصلا همچين چيزي هست ؟؟؟؟ اگه هست ممنون ميشم برام بذاريد . دمتون گرم .
XGD3 هست عزیز . خوشبختانه Fifa Street و SSX اما XGD2 هستن ! :31:نقل قول:
سایلنت هیل روی ال تی 3 اجرا میشه بدونه مشکلنقل قول:
شما پچ ال تی 3 رو بگیر
قضیه اون یکی هم هنوز معلومه 100% اونم رو ال تی 3 کار میکنه نگران نباش
دوست عزیز اگرم باشه واسه پی سی لینک دانلود نمیزارن کهنقل قول:
باید به لایو وصل بشی دانلود کنی
واسه فیفا اومده فکر کنم
سلام
میخواستم بدونم الان ایکس باکس چنده !؟
سوال هایی از این نمونه توی این تاپیکنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خودم جوابتو دادم:11:
یکی جواب مارو بده لنزو چه جوری میشه درست کرد؟:41:نقل قول:
من هاردم خراب شده...نقل قول:
کسنولم الیت هست و مال سال 2010 هستش...
دوستان میگن باید حافظه ی داخلی داشته باشه خودش...
ولی وقتی فیفا میخوام بازی کنم سیو نمیشه کرد و باید withoute save رو انتخاب کنم و وارد بازی بشم...
حالا که هارد ندارم دوستان گفتن فلشت رو فرمت کن با همون ایکس باکس تا سیو ها رو اونجا نگهداری...
من اینکارو کردم...فلش هم شناخت...ولی مشکل اینجاست وقتی فلش به دستگاه وصله میخوام وارد بازی فیفا 12 بشم میگه که باید دستکاه رو آپدیت کنی...میترسم بزنم Yes و کپی خور دستگاه مثل سری قبلی که با یه بازی دیگه این کارو کرده بودم بپره!ولی وقتی فلش رو از دستگاه جدا میکنم این گزینه نمیاد و وارد بازی میشه به راحتی ولی نمیشه سیو کرد!!الان باید چکار کنم؟؟؟چاره چیه که بتون سیو کنم روی فلش و کپی خور کنسول نپره؟؟؟
نقل قول:
کسی جواب نمیده؟:41:
سلام دوستان...
یک عدد دسته سیاه(اصل) که کمتر از 1ماه کار کرده و کاملا سالم هست ..... از بقایای مرحوم شادروان Xbox360 Slim دارم...از دوستان اگه کسی خواست خبر بده!
میشه برای پچ کردن بازی ها اونارو روی هارد یا فلش نصب کرد بعد پچشونشون کرد که نیاز به رایت دوباره نباشه ؟
شما یا باید لنز رو تعویض کنید که هزینه زیادی نداره اما ممکنه قیمت های خراب دیگه درابو بزنه اون رو هم خراب کنه،بهترین کار اینه که شما کلا درایو رو کلا عوض کنید،هزینه هم حدود 70 تا 80 میشهنقل قول:
یا یه هارد کم حجم و به طبع ارزون بخرید و خیال خودتون رو راحت کنید یا دستگاه رو آپدیت کنید،مشکلی پیش نمیاد،آپدیت داشبرده دیگه،درسته؟؟؟نقل قول:
پچ این بازی هنوز تو DataBase نیست خوب هنوز عزیز من،بدون اون هم که نمیشه بازی رو پچ کرد و وارد شدن با این بازی خطرات خودشو داره.........................نقل قول:
خرید و فروش در فروم ممنوع هست دوست عزیزنقل قول:
دوستان الان آپدیت مخفی هنوز روی لایو هست ؟
من تا حالا لایو نرفتم یه بار میخام برم ببینیم چجوریه ؟:20:
داشبر 13599 دارم با ال-تی 2
نه نمیشه:11:نقل قول:
مرسب بابت راهنماییتنقل قول:
خب تقریبا پچ بازیها بعد از ریلیز بازی چند روز بعد میاد؟الان 5 شش روز شده ولی هنوز نیومده مردم از خماری لایو:31:
هارد کم حجم ارزون الان چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یا یه هارد کم حجم و به طبع ارزون بخرید و خیال خودتون رو راحت کنید یا دستگاه رو آپدیت کنید،مشکلی پیش نمیاد،آپدیت داشبرده دیگه،درسته؟؟؟
بله...اپدیت داشبورده!!یه بار با یه بازی دیگه اینکارو کردک کپی خورم پرید...
سلام من دوتا پروفیل دارم تو xbox که 1 دونش 1ماه گلد داره و باهاش آنلاین بازی میکنم اگه بخوام saveهای بازی های پروفایل gold رو به اون یکی بریزم چجوریه؟ ایرادی که واسه آنلاین پیش نمی یاد؟
salamنقل قول:
با این داشبورد و ال تی که داری تا به لایو وصل بشی میگه که باید داشبوردت آپدیت بشه.:20:
slim مرحوم یعنی چی؟ مرده؟ سوخته؟نقل قول:
یه خبر تازه: دوستانی که کردیت کارت ندارن از این به بعد نمیتونن از اکانت گلد سه ماهه استفاده کنن. (تو داشبورد جدید)
دلیل و منبعتو میتونی بگی ............. :)نقل قول:
منم شنیده بودم که اصطلاح پوینتو میخواد برداره.منبع ندارم :دی
مثلا یه هارد 20GB که قیمت آنچنانی هم نداره،حدود 30 تومن درمیاد...................نقل قول:
نه کپی خورتون نمیپره،با خیال راحت آپدیت کنید.............
این هم منبع:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلشو باید از مایکروسافت بپرسی. البته من چیزی راجع به حذف پوینت نگفتم. برای خرید اکانت گلد هیچ وقت از پوینت استفاده نشده. با ارز گلد میخرن.
بازی silent hill down pour رو تا وسطاش رفته بودم سر یه لود گیر میکنه .باید xbox رو دوباره خاموش روشن کنم
install هم که میکنم سر 21% ارور میده :41::41::41::2:
بازیش خرابه یا اشکال از xbox منه؟
اگه یکی دیگه بگیرم save هام میپره؟
خیلی ممنون میشم از جوابتون نمیونم چیکار کنم :41::41::41:
شما LT3 ریختی؟نقل قول:
اصلا این بازی واسه LT3 هم نیازی به برنر مکس نداره
از دیسک بازیه
وقتی نصب نمیشه پس مطمئنا وسط بازی هم باید فریز کنه
دیسک تو عوض کن
نه سیو ها ربطی به عوض کردن دیسک نداره:11:
سلام من دوتا پروفایل دارم تو xbox که 1 دونش 1ماه گلد داره و باهاش آنلاین بازی میکنم اگه بخوام saveهای بازی های پروفایل gold رو به اون یکی بریزم چجوریه؟ ایرادی که واسه آنلاین پیش نمی یاد؟
با نرم افزار های horizon و modio این کار امکان پذیره ولی برای live یه کم خطریه. راهشم اینه که با id های پروفایل جدید سیو های قبلی rehash & resign کنی.نقل قول:
ایک باکسی ها اینجا یه سر بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون دوست عزیز .ولی من شنیده بودم اگه دیسک مثلا pal باشه و سیو کنی دوباره باید همونو بگیری تا سیو ها اجرا شه اینجوری نیست؟نقل قول:
من که نشنیدم خودم واسه فورزا 4 سه بار دیسک عوض کردمنقل قول:
و هیچوقت سیو هام نپرید
البته مطمئن ام که همش پال بوده اصلا چه ربطی به PAL یا NTSC بودن داره؟:blink:
نمرده:31: به صورت غیر عمد رفت تو کما:31: از هر ده تا بازی که اجرا میکردی سه تارو ناقص اجرا میکرد و تکسچر های بازی سیاه میشد... کلا GPU مرخص شده بود:20:نقل قول:
سلام میگم اگه lt+3کنی اپدیت داشبردم میشه یا نه؟:31:
مرسی
salamنقل قول:
نه
میتونی همونجایی که آپدیت میکنی بهش بگی برات بریزه یا تو بازیهای جدید هست:20:
آرکید با 250 گیگ هارد با 40 تا گیم ، تقریبا در حد آک + کینکت اونم تقریبا در حد آک ، چند بدم؟!
دوستانی که پاساژ لباف رفتن اگه می شه منو راهنمایی بکنن.اگر بخوام با مترو برم چطوریاست؟
با مترو میرین توپخونه (امام خمینی) ، از مترو میاین بیرون روبروتون میدونه ، حدود 135 درجه (:دی) سمت چپتون یه جایی هست پر موتور پارک شده و ایناس و یه پاساژ ، اون پاساژ همون لبافه... از هر کسی بپرسین میتونه بهتون بگه جاشو...
از بچه ها اگه کسی خواست kinect رو بفروشه من خریدارم.تهران باشه چه بهتر.
به نظرم از لباف جنس نخری بهتره.مغازه دارهاش آدمای زیاد جالبی نیستن:41::13:نقل قول: