میشه کمی واضح تر توضیح بدی.اگر منظورت مسیر سیو هست تو چند صفحه قبل هستنقل قول:
Printable View
میشه کمی واضح تر توضیح بدی.اگر منظورت مسیر سیو هست تو چند صفحه قبل هستنقل قول:
مي ري My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames و فايل SGTA400 رو كپي برميداري البته قبل همه چيز برو توي بازي و يه بار برو خونه ات و بخواب تا پيشرفت بازي حتما روي فايل SGTA400 سيو بشه.نقل قول:
سلام
میشه بگید چطوذی میتونم آهنگ مورد علاقه ی خودم رو روی بازی اجرا کنم یعنی یکی از آهنگ های رادیو ماشین ها بشه
ممنون
بفرما:نقل قول:
دوستانی که می خوان تو ماشین آهنگ مورد علاقه شون رو گوش بدن به این ترتیب عمل کنند.
اول باید آهنگ رو کپی کنید مثلا اگه تو درایو ای یه آهنگ دارید روش کلیک راست کنید بعد کپی رو بزنید بعد برین تو این مسیر:
C:\Users\----\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
آهنگشون رو paste short cut کنند
حالا برید تو بازی به این شیوه عمل کنید . از چپ به راست: تذکر:قبل از استارت بازی این کارارو انجام بدید.
options-audio-independence fm mode* = sequential-complete scan
حالا برید توبازیسوار یه ماشین بشید فرکانس رو رو بذارید رو independence
=* جلوی i Independence fm modeیه جا نوشته radio رواون یکی دو بار کلیک کنید تا بشه sequential
مشکلی داشتید بگید.
واقعا ممنون دوست عزیز
دوستان ميخواستم اين بازي بگيرم ترسيدم نياد چهار هزار تومنو بريزم سطل اشغال از اون جايي كه اين بازي 4 دي وي دي معمولا بازي هايي كه بيشتر از 1 دي وي دي ان تو سيستمم اجرا نميشه مي خواستم ببينم شما با چه سيستمي بازي راحت بدون مشكل اجرا مي كنيد شايد بخوام يه رم 2 گيگ اضافه كنم مشكلم حل شه همين الانش 2گيگ رم دارم ولي بازي ها ي سنگين گير ميكنه
با چها گیگ بهتره واسه من که دو گیگ نیاورد 4 انداختم.البته cpu و کارت گرافیک هم مهمه.نقل قول:
رفقا يكي سيستمي كه باحاش خيلي راحت اين بازي انجام ميده بزاره ممنون بايد به فكر ارتفاع سيستم باشم
شما بگو چقدر مایه میزاری من بهت بگم.:40::10:نقل قول:
آقا یه سوال تو این بازی میشه لباس به صورت انلاین بخری اگه میشه سایتشو بزارید ؟ چون تم وآهنگ زنگ میشه بخری