Rengar Vs Khazix هم از Alien Vs predator ساختن...:n02:نقل قول:
Printable View
Rengar Vs Khazix هم از Alien Vs predator ساختن...:n02:نقل قول:
تا جایی که میدونم مشکل پینگ اکثریت رفع شده . اونایی که رفع نشده هم از سیستم حسین استفاده کردند رفع شد .نقل قول:
برای رنک بازایی گفتم که چندنفری جوین میدن نه سولو .
اسکایپ برای بازی خیلی خوب نیست چون هر صدایی رو پخش میکنه و رو مخه ، ولی مثلا Raidcall خیلی خوبه ، یا Garena Plus هم بد نیست چون رو پینگ تاثیر نمی ذارن ، دیلی پایینی دارن ، رایگانن و Voice Detection دارن .
مشکل پینگ و لگ منم رفع شده :n07: اینقدر پیگیری کردم تا درست شد :n24: یعنی درستش کردن، الان پینگم تو NA سبز شده بدون لگ . اینقدر روون شده که نگو اصلا برام قابل هضم نیست اینقدر بازی روون شده . به دوستان شاتلی پیشنهاد میکنم به پشتیبانی زنگ بزنید پیگیری کنید (از این پیگیری ها :n24::n25:). :n16:
سلام
دیروز بازی رو دانلود کردم ، بازی کردم یکم ، بازیه باحالیه
منم اد کنید ، تو سرور east ثبت نام کردم
gintoki22 اسم اکانتم تو بازیه
زیاد بلد نیستم ، فقط یه 5 دست بازی کردیم ، بردیم :n02:
یکی اگه میتونه لیست بده اد کنم همه رو
دوست عزیز توی رنک نمیشه چند نفری جوین داد گفتم که سولو یا حداکثر یه نفر((اگه اینجوری بود که چند نفری جوین میدادیم که من الان پلت بودم نه برنز:n09:))نقل قول:
اونی که چند نفری جوین می دند تیمیه که کلا با سولو دوو فرق میکنه
سیستم حسینم گرونه:n03:
کاش فقط ظاهرشون بود ... ابیلیتی 1 lux و morgana دقیقا مثل هم اند فقط رنگشون فرق می کنه. ابلیتی 3 Lucian و Graves هم فقط buff ایی که موقتا میده فرق میکنه.ابیلیتی 3 Varus و MF باز به همین شکل و ..... بگیر برو تا آخر. دیگه خداییش ایده کم آوردن چه از لحاظ ظاهر چه از لحاظ Gameplay فقط دارن تکرار مکررات می کنن. انصافا Dota یه هیروش با هر کدوم دیگه زمین تا آسمان فرق می کنه.نقل قول:Aatrox Justicar هم کپی برابر اصل یکی از Boss های بازی DMC 4 ست (Credo) یعنی اصلیه رو ببینیش میگی ای کاش الهام گرفته بودن. خاک تو سرشون همونه کپی کردن آوردن اینجا:n02:نقل قول:
منظورم همون تیمیه ! کلا توی بازی های آنلاین به چنین برنامه هایی نیاز هست !نقل قول:
از کجا نت میگیری شما ؟
اینطوری هستش :نقل قول:
Ranked Solo Queue
Ranked Duo Queue
Team Ranked 5v5
Team Ranked 3v3
یه نفر این قضیه honor ها رو برام توضیح میده ؟ مثلا این ریبون های زرد و سبز و قرمز که گوشه سمت چپ بالا هیرو ها میاد موقع جوین کرد به بازی ...
من مشکل timeout دارم پینگم 270 ولی delay دارم زنگ زدم به پشتیبانی گفتن که همه شرکت ها اینجورین به خاطر اینکه مخابرات اکثر پهنای باند ایران رو ماله خودش کرده که فقط مردم از مخابرات بخرن و گفت سرعت و پینگ مخابرات الان بهترینه ولی حیف که مخابرات استان اصفهان هنوز نامحدود نیاورده . محدودش هم که دذدی میکنننقل قول: