نقل قول:
در بالا به ای مورد هم جواب دادم!
روی لپ تاپ اصلیه و کاملا شخصیم من فایروال COMODO نصبه به همراه آنتی ویروس پاندا
روی سیستم شخصیم در دفتر کارم اینترنت سکوریتی بیتدیفندر نصبه
و روی کامپیوترهای بیمارستان و داروخانه ( که همگی به هم شبکه هستند) Kaspersky Work Space Security نصبه!!
سلام
اهوم.
نقل قول:
کلا...به نظرتون...یه آدم عاقل...کلی نرم افزار نصب میکنه که دقیقا یک کارو قراره انجام بدن؟؟؟
اگر رک بگم و بی طرفانه ، ادم های عاقلی هستند که برای تست سوییت اینکار را می کنند و ادم های معمولی هم برای اسکن و از این کارا
نقل قول:
تمامی انتی ویروس ها و فایروال ها و کلا سودئیت های امنیتی مطرح جهان(حداقلش 15-10 تای برتر لیست) قابلیت اینو دارن که از سیستم خونگی و شخصی هر فردی به طور کامل محافظت کنند با کمی اطلاعات از نحوه ی کارکرد صحیح نرم افزار و بروزرسانی های منظم!!یعنی عقیده ی من اینه که اگه از روز تفریح و سرگرمی و عشق نباشه؛حتی نرم افزار امنیتی مکمل در کنار هیچ کدوم از سوئیت ها نیاز نیست!!
1
تست های اخیر که چیز دیگری نشان دادند.
نقل قول:
پس شخصا مخالف حتی نرم افزار های مکمل هستم به جز از روی کنجکاوی و امتحان کردن نرم افزار های مختلف(تازه اونم نه روی سیستم های اصلیم : شخصی و کاری)
همه این نرم افزار MBAM / Hitman pro قبول دارند و در تست هایی که در سایت های دانلود فیلم هست اشخاص از این دو نرم افزار برای تست پاکسازی استفاده می کنند.
نقل قول:
ااااا؟چه جالب...
پس حسابی ممنون
باز هم میگم اگر کانفیگ بشه ، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه دوست من !
این هم تست با همین بلدزره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدون مدرک حرفمو تایید نمی کنم. فیلم ماله کلی وقت پیشه.
نقل قول:
من که چیز دیگه گفتم و شما چیزی گفتید بس عجیب و پیچیده!!
چون نمیدونستم اگه اجاره بشن سیستم ممکنه آلوده بشه!!
پس ویروس که میگن اینه دیگه...نه؟؟
من فکر کردم نظر شما همین F0هست که گفتم اگر اجرا بشه به درایو ویندوز و چند درایو دیگر اسیب میزنه و پوشه هاشو دیلیت میکنه . واسه همین گفتم یک ویندوز لازمه
نقل قول:
در کل...
سوال من این بود... (البته از اساتید محترم اینجا)
اگه یه روزی ... بر فرض مثال...در سیستم یه بنده خدایی...همچین ویروس هایی بره که خودشون اوتوماتیک اجرا نمیکنن خودشون رو(اتوران نیستند) ؛ پس چطور ممکنه اون سیستم آلوده بشه با همچین بدافزار هایی؟؟؟ منتظر میمونن تا یکی بیاد روشون دابل کلیک کنه یه روزی؟؟؟(سوال من این بود)
اگر همچین مخرب هایی بودند ، اره باید دابل کلیک شود تا اجرا شوند . همین و بس
نقل قول:
ممون از پیشنهاد سخاوتمندانتون!! دارم بهش فکر میکنم!!
الان متوجه شدم منظور شما چی بود ، که پاسخ داده شد.
نقل قول:
ولی دوست عزیز و با سوادم جناب BATMAN چیزی دیگه عرض کردن؛وقتی که پرسیدم چطور بدون خطر این بدافزار هایی که دوستان در این تاپیک معرفی میکنند رو تست کنم با انتی ویروسم!!!!!!!!!!!
به نقل از دوست عزیزم جناب BATMAN :
شما فایل مخرب رو ابتدا از حالت فشرده خارج کنید و بعد در سندباکس اجرا کنید.
لازم نیست خود Winrar رو داخل سند باکس اجرا کنید.
(یعنی تا اجرا نشن با دابل کلیک بی خطرن دیگه!! غیر این میتونه باشه مضمون این جمله؟)
من میگم در سیستم اصلی ، شما حرف از سیستم سندباکس و مجازی میزنید !!! اره در سیستم مجازی اجرا شوند ، هیچ مشکلی نداره.
در کل پستی که شما دادید و من نقل قول کردم این چیزا در متن نبود و الان دارید ذکر میکنید و منم عارف و جادوگر نستم که فکر شما را خوانده باشم و بعد جواب درست بدم.
نقل قول:
چه جالب...!!
حالا اگه هر سری نخوای به این سوال جواب بدی چی میشه؟؟
می توانی برای SVCHOST اصلی و مادر قوانین بسازی و هر SVCHOST که از این قوانین دور بود و خواست به نت وصل شود را بلاک کنی !
مثل این :
و وقتی هم svchost خواست به نت وصل بشه طبق قوانین که براش ایجاد شده ، به نت وصل میشه و هیچ مشکلی هم برای ویندوز من پیش نیمده است.
نقل قول:
ممنونم بابت این جمله ی بسیار گران بها که کلی تکونم داد!!!!!
ولی میخوام بدونم یه کاربر ساده ی خانگی؛به چه درد یه هکر حرفه ای میخوره که نیاز به این همه شلوغ کاری دارن بعضی ها!!!(بلانسبت این جمع البته؛چون خود منم عرض کردم اهل تجملات امنیتی هستم اما به دلایل دیگه و میدونم تمام بچه هایی که تو این تاپیک هستن یا هدفشون مثل منه؛یا اینکه برای افزایش تجربه و سطح سواد در این رابطه هست!!اما یه سری از افراد هستند واقعا این قضیه رو شدیدا جدی میگیرن!!) آخه مگه به جز اینه که خودمونم میدونم که امکانش 1 در 1000 هست که اگه یک سوپر سوئیت رو سیستم نداشته باشیم هم قرار نیس به خاک سیاه بشینیم!!؟؟؟؟
نقل قول:
آخه یه هکر بیکاره بیاد بشینه پسورد فروم؛یا ایمل یه کاربر خونگی رو -- کنه با هزار زحمت!!! کی چی عایدش بشه؟؟به کی و به چی آسیب برسونه!! کسی که اونقدر حرفه باشه که بتونه از 15 تا سوئیت برتر حال حاضر عبور کنه به فکر منافع مالی و سازمان های بزرگ و اداره جات دولتیه!!نه یه یوزر بدبخت بیچاره ی خانگی!!
عجب . ما تو ذهنمون هکر یعنی کسی که فرسنگ ها با من فاصله داره و نه عزیز رفیق تو هم در یاهو میتونه هکر باشه !!
هکرها دنبال چیزی هستند که شما ان ها را به تمسخر می گیرید.
فکر کنم یکی از دوستان ادد لیستم یک مخرب نوشته بود که با برنامه های کریپتور ، کریپت کرده بود و بهم داد و گفت یه تست بزن و منم زدم و دیدم حتی در ویروس توتال هیچ سوییتی نمیشناسه و زمانی که مخرب درخواست وصل شدن به نت را داده بود و اگر من می دادم ، یوزر و پسورد هام از دست میرفت ، حالا هر یوزر و پسوردی.
یا یک نمونه دیگه که فایل exe را با ترفند ها تبدیل به عکس کرده بود و بهم داد و منم چون بهش اطمینان داشتم اجرا کردم ولی بعد دیدم چرا میخواد به نت وصل بشه . اره ههمین سهل انگاری ها هست که بعدا چوبش را میخوریم... شما خواستی گوش کن ، نخواستی هم هر طور راحتی ، من که نمی توانم به شما به زور چیزی را تحمیل کنم.
ولی بدان رفقا اددلیست یاهو دنبال پسورد ایمیل برای باجگیری یا کاری که هکر میکنه یا دزدیدن اطلاعات شخصی و سوئ استفاده از ان و یا ثبت کلیدهای کیبورد و دزدیدن اطلاعات درگاره بانکی شما. که روز به روز هم داره بیشتر میشه.
اگر سوییت شما خوب از نظر فایروال کانفیگ نشه ، جناب هکر هم کم کم پیداش میشه و فعلا قرار نیست بیاد از چندین تونل امنیتی عبور بکنه بلکه با ترفند های خیلی راحت میشه -- کرد ..
نقل قول:
یعنی این مکمل ها چی میتونن باشن جز اینکه در اصل خودشونم یه نوع اسکنر هستن؟؟؟هوم؟؟؟
بله ، اسکنر هستند ولی اسکنر داریم تا اسکنر. کاربر 20 تا اسکنر نصب بکنه ولی می توانه با یک اسکنر هم کاره مابقی را بکنه.
باز هم میگم MBAM/ Hitman pro فعلا بهترین مکمل در کنار سوییت اصلی به حساب می ایند + سایت virustotal.com برای اسکن یک فایل با 40 انتی ویروس مختلف.
نقل قول:
اول اینکه نه شما لازمه منو مسخره کنید.نه لازمه بخندید.و نه لازمه سطح اطلاعات خودتون رو از کسی بالاتر بدونید!
امدید از خرده گیری من ، شکایت کنید ، نگو خودتون هم مثل من شدید :
نقل قول:
اگه میبینید سوئیت های زیادی روی سیستم من نصبه!!باید بدونید این یکی از چند سیستم بلااستفاده ی بیمارستان خصوصیمه که برای تفریح روش سوئیت های مختلف رو تست میکنم در اوقات بیکاری و سوال و جواب هام هم برای همینه از اساتید محترم این انجمن!!
در ضمن برای کسی مهم نیست کسی چه کار میکنه یا نمیکنه .
در ضمن اگر من اطلاعات بیشتر از دیگران بود ، اینجا نمی امدم که از دانش دیگران بهره مند شوم و اگر چیزی بلد بودم به دیگران عرضه کنم واگر روزی نتوانستن انجمن بیام بخاطر مشکلات شخصی تا جایی که بشه ، و چون علاقه دارم دنبال اضافه کردن اطلاعات عمومی خودم در زمینه ای که دوست دارم هستم.
مرسی عزیز.
برات بهترین ها را آرزو دارم.
(( راستی اگر در این فیلم دیدی من سوپر انتی اسپای ور نصب کردم ، بخاطر پشنهاد یکی از دوستان بود که این مخرب را شناسایی میکنه ولی بعد که باهاش کار کردم دیدم که MBAM ارجح تر هست. و در مورد باقی موندن تراک و کوکی ها بجا اینکه با سوپار انتی اسپای ور ریمو کنم میام با Ccleaner پاکسازی میکنم.))